Punottu kampaus lapsille – 4 tärkeää punontatekniikkaa ja 45 jäljiteltävää esimerkkiä

Punotut kampaukset ovat suosituimpia pitkille ja keskipitkille hiuksille. Ja kyllä, lapset rakastavat erityisesti näitä. Ei vain tytöt, vaan myös pitkät hiukset käyttävät usein punottuja lettejä. Siitä on tullut viime aikoina jopa trendi. Kaikki nauttivat paitsi tyylikkäästä ulkoasusta, mutta ennen kaikkea tällaisen kampauksen mukavuudesta. Kun pelaat, syöt tai opiskelet, hiukset pysyvät kauniisti kesytettyinä eivätkä häiritse sinua vähääkään. Erityisesti päiväkoti- ja koululaiset arvostavat tätä kaikkea. Alla näytämme sinulle neljä päätekniikkaa, joiden avulla voit helposti luoda monia upeita punottuja kampauksia lapsille.

Punottu kampaus lapsille – erittäin söpö ja erittäin helppo! 

punottu kampaus lapset tytöt pitkät hiukset sotkuiset pullat

Punottu kampaus lapsille – tärkeitä vinkkejä

Periaatteessa lasten hiukset punotaan samalla tavalla kuin aikuisten hiukset. On kuitenkin huomattava, että alle kahden tai kolmen vuoden ikäisillä pikkulapsilla on liian herkät, ohuet hiukset. Siksi sinun tulee joko tehdä punokset melko löysästi punottaessa tai jopa tehdä ilman niitä.

Kolmen vuoden iästä lähtien voit tehdä kauniita punoksia. Mutta niiden ei tarvitse olla liian tiukkoja ja tiukkoja. Lisäksi on parempi olla käyttämättä hiuslakkaa ja -geeliä tai vain luomukosmetiikkaa herkille lasten hiuksille. Huolellinen kampaaminen ja vesipullo riittää täysin kauniiden punottujen kampausten saavuttamiseen.

Mini punokset ja avaruuspullot 

kalanruoto punokset avaruuspullat punotut kampaukset lapset

Voit kiinnittää punokset mini -hiuslenkeillä. Hiusleikkeitä ja -neuloja ei suositella. Sinun tulee olla erittäin varovainen sen kanssa, etenkin pienten lasten kanssa, muuten on olemassa akuutti nielemisvaara. Jos kampaus kestää hieman enemmän aikaa, mukava, lapsille sopiva aktiviteetti olisi sopiva. Isommat lapset eivät yleensä tarvitse tätä.

# 1 Hollantilainen punosohje

klassinen punos talonpoika punos pitkät hiukset punos kampaus lapset

1. vaihe:

Jaa lapsen hiukset kahteen osaan, jotta saat ylä- ja alakerroksen. Jaa ne sitten uudelleen kolmeen osaan yläkerroksen sisällä. Nämä ovat osioita, joiden kanssa alat punoa.

2. vaihe:

Aloita punos ylittämällä oikea lanka keskinauhan alla.

3. vaihe:

Risti vasen lanka keskinauhan alle.

4. vaihe:

Jatka vaiheista 2-3 ja vedä hiukset säikeisiin punotessasi alas.

5. vaihe:

Kun päädyt loppuun, kiinnitä se hiusten kuminauhalla ja viimeistele orgaanisella hiuslakalla, jotta kaikki kiiltävät karvat pysyvät loitolla.

# 2 Kalanruoto punoksen ohjeet

fishtail punottu tyttö pitkät hiukset punotut kampaukset lapset

1. vaihe:

Vedä vain kaikki hiuksesi kaulan toiselle puolelle ja jaa se kahteen tasaiseen osaan.

2. vaihe:

Leikkaa pieni karvapala lapsen kasvoja lähimmän osan ulkopuolelta. Vedä kappale lohkon etuosan yli. Liitä se sitten hiusten takaosan sisäosaan.

3. vaihe:

Toista nyt prosessi, mutta käytä vastakkaista hiusta. Ota pieni pala toisen osan takaosasta, risti se ja liitä se etuosan sisäosaan.

4. vaihe:

Jatka tätä edestakaisin prosessia, kunnes kaikki hiukset on punottu. Varmista, että palaset ovat pieniä – tämä antaa tyylille kalanruotoisen ilmeen.

5. vaihe:

Kun hiukset on punottu aina latvoihin asti, kiinnitä ne hiusten kuminauhalla. Jos haluat rennomman ilmeen, voit löysää varovasti joitain punoksen osia.

# 3 Ranskan punos – talonpoika punos – ohjeet

Kalanruoto punos kampaus lapset maalaismainen

1. vaihe:

Ota hiuksia yläosasta ja jaa ne kolmeen yhtä suureen osaan vasemmalla, keskellä ja oikealla.

2. vaihe:

Aloita vasemmasta osasta, ylitä se keskellä ja yhdistä se oikean osan kanssa.

3. vaihe:

Ota sitten oikea osa, ylitä se keskellä ja yhdistä se vasemman osan kanssa.

4. vaihe:

Ja jälleen, ota vasen osa ja ylitä se keskimmäisen yli. Yhdistä se oikeaan osaan … ja olet jo oppinut tämän punontatekniikan!

5. vaihe:

Lisää hiuksia oikealta puolelta ja risti ne keskeltä. Lisää hiuksia vasemmalta ja ylitä ne keskeltä. Jatka tätä mallia loppuun asti.

Kuudes vaihe:

Kun saavutat lapsen niskan, vie hiukset toiselle puolelle ja päätä ne kolminauhaisella punoksella.

# 4 Nyrkkeilynauhat – ohjeet

nyrkkeilijä punokset punottuja kampauksia lapsille

1. vaihe:

Jaa hiukset ensin kahteen osaan ja kiinnitä toinen puoli bobby -tapilla, jotta ne eivät häiritse.

2. vaihe:

Jos haluat tehdä nyrkkeilypunoksia pienille tytöille, sinun on otettava osa hiusrajasta ja jaettava se 3 säikeeseen. Ota yksi ulommista säikeistä ja punoa se keskinauhan alle. Toista toisen ulkolangan kanssa.

3. vaihe:

Aloita 3 punoslangan ulkolangan vetäminen keskinauhan alle.

4. vaihe:

Kun punot ulommat säikeet keskimmäisen säikeen alle, lisää uusia hiuslankoja ulompiin säikeisiin, jotta punokseesi tulee enemmän hiuksia. Toista tämä prosessi samalla, kun jatkat hiusten pituutta.

Alkuperäinen muunnelma tästä punotusta kampauksesta 

punottu kampaus lapset tytöt pitkät hiukset

5. vaihe:

Kiinnitä punoksen pää pienellä kuminauhalla.

Kuudes vaihe:

Nöyryytä nyrkkeilypunoksesi lisää volyymia, täyteläisyyttä ja hauskaa! Tätä varten pidä valmiiden punosten päätä toisessa kädessä ja vedä punosompeleet ulos yhdellä kosketuksella. Älä vedä niitä ulos niin pitkälle, että löysät punoksen kokonaan. Vedä ne juuri ulos, jotta ompeleet näyttävät täydellisemmiltä ja löysemmiltä. Tämä on helpompi tehdä paksuille hiuksille, mutta voit tehdä saman myös ohuille hiuksille.

Seitsemäs vaihe:

Toista kaikki vaiheet punottujen hiusten toisella puoliskolla.

Nyt tiedät tarkalleen, mitä nämä neljä tärkeintä punontatekniikkaa ovat. Voit käyttää sitä luodaksesi erilaisia ​​punottuja kampauksia lapsille ja hymyilemään pikkuisen kasvoille joka kerta. Pidä hauskaa sen kanssa ja onnea!

Katso muut lasten punotut kampaukset kuvagalleriastamme!

talonpoika punos kampaukset lapset tytöt diagonaaliset punokset punokset kampaukset lapset pulla punokset punottu kampaukset lapset tehokkaita punottuja kampauksia lapsille helpot punoskampaukset lapsille punos kampaukset lapset talonpoika punos seppele poni kampaus punottu kampaukset lapset punottu pulla punottu kampaus lasten sydämen punokset punottu kampaus lapset pienet sydämet punos kampaukset lapset monimutkainen punos punos kampaukset lapset pitkät hiukset

punottu kampaus lapset tytöt kaksi löysää punosta punos kampaukset lapset pitkät hiukset puoli punos punottu kampaus lapset tyttö kaksi punosta kalanruoto punotut kampaukset lapset tytöt punottu kampaus lapsille mini avaruuspullat punos kampaus lasten puolella mini punokset punos kampaukset lasten puolella punos punos kampaus lapset siksak sivupunos punos kampaukset lasten punokset punos kampaukset lapset kaksi punosta punos kampaukset lapset puoliksi avoin kampaus punottu kampaus lapset halloween punottu kampaus lapsille sydän punokset pulla punottu kampaukset lapset klassiset punoskampaukset lapsille pitkät hiukset punos kampaukset lasten punokset löysä punottu kampaus lapset tytöt sotkuinen punottu pulla punottu kampaus lapset alkuperäiset punotut kampaukset lapset tytöt silmukat letti pitkät hiukset punotut kampaukset lapset sivu punos löysä punos kampaukset lapset kesä punos kampaukset lapset pitkät hiukset avaruuspullat punottuja kampauksia lapsille trendi kampaus punottu kampaukset lapset pulla punokset edessä punottu kampaus lapset kaksi lettiä pitkät hiukset punotut kampaukset lapset kaksi punosta pitkät hiukset punos kampaukset lapset