Sarah Ferguson – Todistusta huhuista prinsessa Eugenien raskaudesta

Viime viikolla Sarah Ferguson oli liikemiehen luona tapahtuman aikana Ernie Boch Junior ja siellä hän oli erittäin suosittu yhteyshenkilö. Hän on yleensä joka tapauksessa, mutta tässä tapauksessa monet ihmiset olivat uteliaita tietämään, onko heidän tyttärensä – prinsessa Eugenie raskaana vai ei. On käynyt ilmi, että tämä on vain huhu eikä totuus. Viime lokakuussa hän meni naimisiin liikemies Jacques Brooksbankin kanssa Saint Georgen kappelissa Windsorissa. Joten hänen elämässään on alkanut aivan uusi vaihe.

Tämä kuva on hajujen syy

eugenie kahden muun naisen kanssa

Hieno video Sarah Fergusonin kanssa

Sarah Fergusonin pääosassa olevasta videosta tuli erityisen suosittu Internetissä. Tämän teki dailybreak.comin päätoimittaja Kelly Lynch, joka oli myös tapahtuman vieraana liikemies Ernie Boch Jr. Videolla näemme Yorkin entisen herttuattaren upeassa vihreässä mekossa, jonka yläosassa on rypytettyjä yksityiskohtia.

  Tässä hän puhuu prinsessa Eugeniesta ja hänen menestyksestään skolioosin voittamisessa. Tämän sairauden vuoksi hänen sanotaan olleen leikkauksessa lapsuudessaan. Keskustelussa hän mainitsi myös, että 29-vuotiaan Eugenien raskaushuhut eivät olleet totta.

Brooksbank ja Eugenie Sarah Fergusonin kanssa

Sarah Fergusonin lisää lausuntoja tästä aiheesta

Ilmeisesti Sarah Ferguson tiesi, että tästä aiheesta keskustellaan hyvin laajasti. Siksi hän on yrittänyt pitää tapahtumassa olevat toimittajat hyvin ajan tasalla siitä. Monet fanit olivat jo varmoja siitä, että Eugenie ja Jack saivat viime vuoden häiden tapahtumien innoittamana vauvan hyvin pian. Syy huhuille oli kuva, jonka hän näytti serkkunsa Zara Tindallin ja Cambridgen herttuattaren Kate Middletonin kanssa Royal Ascotissa. Zara antaa Eugenielle suukon ikään kuin siellä olisi jotain erityistä juhlittavaa. Monet fanit ovat pitäneet tätä merkkinä siitä, että hyviä uutisia on jaettu. Näin alkoi spekulointi raskaudesta.

Mutta tällä hetkellä näyttää vain siltä, ​​että he ovat onnellinen pari ja haluavat viettää aikaa yhdessä ja ilman lapsia hieman pidempään. Ehkä prinsessa Eugenie haluaa myös vakauttaa terveytensä hieman skolioosin jälkeen.

Prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank menivät naimisiin viime lokakuussabroocksban eugenie - mahtavat häät

Pari on edelleen erittäin onnellinen

sarah fergusen eugenie - loistava sormus

Sarah Fergusen antoi lausunnon raskautta koskevista huhuista 

sarah fergusen eugenie ja jack broocksbank

Nyt on selvää: Eugenie ei ole raskaana!

sarah fergusen yhdessä eugenien kanssa