Säteilevä kasvojen iho terveellisen ruokavalion ansiosta

Tiedätkö, mikä muu vaikuttaa nykyajan naisiin ensi silmäyksellä? Tietenkin kaunis, raikas ja hyvin hoidettu iho. Saadakseen säteilevän kasvojen ihon muotitietoiset naiset kokeilevat aina uusia kosmetiikkatuotteita. Useimmilla on kuitenkin kohtalainen menestys sen kanssa. Rahat ja ponnistelut tuottavat kuitenkin harvoin hedelmää. Miksi näin tapahtuu huolimatta voimakkaasta mainonnasta ja kosmeettisten tuotteiden korkeista hinnoista? Meillä on vastaus! Ihon tiedetään olevan suurin ihmisen elin, ja siitä on huolehdittava asianmukaisesti. Ihannetapauksessa tuotteilla, jotka tulevat suoraan luonnosta. Kyllä, tässä ei ole kyse erittäin kalliista nykyaikaisista voiteista, kuorinnoista jne., Vaan oikeasta terveellisestä ravinnosta. On olemassa useita terveellisiä elintarvikkeita, jotka kirjaimellisesti saavat kasvojemme hehkumaan. Selvitä alta, mitkä elintarvikkeet tuovat sinulle lopullisen hehkun. Sinun on ehdottomasti sisällytettävä nämä ravitsemussuunnitelmaan, jos haluat kaunistaa ihon väriä.

 Jos haluat saada hehkuvan kasvojen ihon ja näyttää kauniilta, raikkaalta ja terveeltä, noudata alla olevia vinkkejä.

säteilevä kasvojen iho terveellinen ruoka nuori nainen tuore terve ilme

Mitkä elintarvikkeet auttavat meitä luonnollisesti hoitamaan säteilevää kasvojen ihoa??

Oikea ravitsemus on tunnettu ihmelääkkeenä hehkuvalle kasvojen iholle muinaisista ajoista lähtien. Nykyään tiede on osoittanut, että se vaikuttaa yleiseen hyvinvointiimme ja saa meidät jopa hyvälle tuulelle.

Olet varmaan kuullut niin sanotuista ihonruoista, eikö niin? Nämä ovat juuri elintarvikkeita, jotka torjuvat karkeaa, halkeilevaa ja kuivuvaa kasvojen ihoa. Ne takaavat tasaisen ihon, joka saa kasvot hehkumaan. Niitä voi myös syödä päivittäin, koska ne ovat terveellisiä ja herkullisia. Alla luetellaan säteilevän kasvojen ihon tärkeimmät ruoat.

Ne, jotka luottavat terveelliseen ruokaan, saavat hehkuvan ihon muutamassa viikossa.

säteilevä kasvojen iho terveellinen ruoka nuori nainen näyttää kauniilta ja raikkaalta vain muutamassa viikossa

 Syö tummaa suklaata ja nauti hehkuvasta kasvojen ihosta.

hehkuva kasvojen iho terveellinen ruoka tumma suklaa syö 70 prosenttia kaakaota

Tumma suklaa

Suklaa ei ole hyväksi vain sielulle, vaan myös iholle! Mutta on parempi valita tumma suklaa, jolla on korkea kaakaopitoisuus. Esimerkiksi 70 prosenttia ja enemmän. Säännöllinen tumman suklaan nauttiminen ei ole vain todellinen herkku kaikille, joilla on makea hammas, vaan myös jokaiselle kauniille iholle. Tumma suklaa sisältää antioksidantteja, jotka estävät UV -säteilyn haitallisia vaikutuksia. Se myös tekee ihosta kiinteämmän ja vähemmän herkän punoitukselle. Lisäksi tumma suklaa ehkäisee ryppyjen muodostumista ja kaikkia ikääntymisprosesseja.

Syö lohta vähintään kolme kertaa viikossa, jos haluat hehkuvan kasvojen ihon.

hehkuva kasvojen iho terveellistä ruokaa lohi syö terveellisiä omega-3-rasvoja

Lohi ja äyriäiset

Kaunista ja säteilevää kasvojen ihoa varten sinun tulee myös luottaa ihmeaseeseen. Tiedetään, että se sisältää erittäin terveellisiä omega-3-rasvahappoja. Nämä vahvistavat sekä sydän- että verisuonijärjestelmäämme ja immuunijärjestelmäämme. Lisäksi lohi on hyvä proteiinin lähde ja voi estää ihoinfektioita. Siksi lohta pitäisi olla ruokalistallasi muutaman kerran viikossa. Tällä tavalla voit ehkäistä tulehdusta ja välttää ihon punoitusta. Terveellinen syöminen voi jopa parantaa kroonisia ihosairauksia, kuten ihottumaa.

 Merenelävät maistuvat hyviltä ja saavat ihosi näyttämään säteilevältä. Voit myös käyttää sitä laihduttaaksesi muutaman kilon.

hehkuva kasvojen iho terveellinen ruoka merenelävät maistuvat hyvältä terveelliseltä ruoalta

Tofu, jota kutsutaan myös soijankvarkiksi, on runsaasti proteiineja ja hyvä vegaaneille ja kasvissyöjille.

säteilevä iho terveellinen ruoka tofu -soija kvarkki runsaasti proteiinia hyvä vegaaneille ja kasvissyöjille

Tofu on terveellistä ja yksi modernista ihonruoasta

Soijakypsyn tofu on myös yksi superfoodeista, jotka auttavat meitä saavuttamaan säteilevän kasvojen ihon. Tämä ruoka on valmistettu soijamaidosta ja sillä on terveellisiä ominaisuuksia. Voit epäilemättä parantaa ihosi ihoa nauttimalla tofua säännöllisesti. Se varmistaa paitsi säteilevän kasvojen ihon myös terveet, kiiltävät hiukset. Tofu sisältää kalsiumia ja rautaa, on runsaasti proteiineja, mutta vähäkalorinen ja täysin vapaa kolesterolista. Tofu on kuitenkin hyvä myös vegaaneille ja kasvissyöjille. Kuten muutkin soijatuotteet, se on kuitenkin melko mauton. Siksi on suositeltavaa yhdistää tofu valitsemiesi mausteiden kanssa.

 Kaurahiutaleet tuoreilla hedelmillä – todellinen ravintopommi aamulla!

säteilevä kasvojen iho terveellinen ruoka kaurapuuro tuoreilla hedelmillä oikea ravitsemuspommi aamulla

Kaurapuuro on osa terveellistä aamiaista

Mitä tykkäät syödä aamiaiseksi? Kuuluuko siihen myös kaurapuuro ja hedelmät? Tiedetään, että kaurapuuro sisältää paljon sinkkiä, kaliumia, rautaa, magnesiumia ja biotiinia. Siksi kulho kaurapuuroa pitäisi olla aamiaispöydälläsi aamulla. Tällaisella voimakkaalla aamiaisella et ainoastaan ​​anna ihollesi, vaan myös hiuksillesi ja kynsillesi tarvittavia ravintoaineita. Ja aloita päivä täysillä!

Terveen päivän alkuun!

säteilevä kasvojen iho terveellinen ruoka mysli marjoilla täydellinen aamiainen terve ja maukas

Terveellinen ruoka – yksinkertainen mutta tehokas tapa saada hehkuva kasvojen iho.

säteilevä kasvojen iho terveellistä ruokaa pannukakkuja pinaatin kanssa terveellistä ja maukasta

Syö paljon tuoreita hedelmiä ja vihanneksia kauniin, hehkuvan kasvojen ihon saamiseksi

Tarvitset paljon hehkuvaan hehkuun vihreät lehtivihannekset Sisällytä ateriasuunnitelmaasi. Esimerkiksi pinaatti, chard, lehtikaali, spirulina jne. Nämä sisältävät lukuisia hivenaineita ja mineraaleja, kuten sinkkiä, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, mangaania ja fosforia. Vegaaneille vihreät lehtivihannekset ovat hyvä raudan lähde.

Pinaatissa oleva C -vitamiini tukee immuunitoimintaa ja varmistaa terveen ja säteilevän ihon.

säteilevä kasvojen iho terveellinen ruoka pinaatti C -vitamiini tukee immuunitoimintaa

Porkkanat sisältävät runsaasti A -vitamiinia …

hehkuva kasvojen iho terveelliset ruoat A -vitamiinipitoiset porkkanat.

… kun tomaatit ovat täynnä vitamiineja ja antioksidantteja.

hehkuva kasvojen iho terveelliset ruoat punaiset tomaatit sisältävät lukuisia vitamiineja ja antioksidantteja

Kaunis iho on myös kulutus Porkkanat suositella. Suosittu juurikasvi on runsaasti Vitanmin A: ta ja toimii siksi ihon suojana haitalliselta auringon säteilyltä. Niillä on myös antioksidanttisia ominaisuuksia tomaatit. Ne erottuvat verenpunaisesta väristään, mutta ovat myös täynnä lukuisia vitamiineja. Molemmat kasvikset toimivat hiustenlähtöä vastaan ​​ja tekevät kasvojen ihon palveluksen. Annat niiden loistaa!

 Kaikki hedelmät ovat terveellisiä, etenkin appelsiinit!

hehkuva kasvojen iho terveelliset ruoat appelsiinit terveydelle syövät paljon c -vitamiinia

Luettelo terveistä superfoodeista, jotka sopivat hehkuvaan kasvojen ihoon, on erittäin pitkä. Siksi on vaikea nimetä vain yhtä tiettyä hedelmälajia todelliseksi kauneushedelmäksi. Esimerkiksi appelsiinit ovat täynnä C -vitamiinia, joka vahvistaa immuunijärjestelmäämme. Marjat ovat myös erittäin terveellisiä, koska ne toimivat vapaita radikaaleja vastaan ​​ja estävät ihon ennenaikaista vanhenemista. Yhdistä tämä mysliin aamulla ja teet jotain hyvää ihollesi yksilöllisesti ja koko terveydellesi..

Voit juoda appelsiinimehua joka päivä.

hehkuva kasvojen iho terveellinen ruokajuoma appelsiinimehu terve ja maukas

 Tuorepuristetusta porkkanamehusta löytyy myös monia terveellisiä ainesosia, A-vitamiinia ja beetakaroteenia.

hehkuva kasvojen iho terveellinen ruoka porkkanamehu juo A -vitamiinia beetakaroteenia

Mitkä juomat auttavat meitä saamaan kauniin ihon??

Mitä tulee säteilevän kasvojen ihon juomiin, et voi kiistellä. Ei ole epäilystäkään siitä, että kivennäisvesi tulee ensin. Suositeltu määrä on 1,5 litraa päivässä, jotta varmistat tasapainoisen elektrolyyttitasapainon kehossa. Ne, jotka juovat tarpeeksi vettä, tukevat myös ihon elinvoimaa. Vesi toimittaa iholle enemmän happea, se näyttää raikkaalta ja hehkuu kirjaimellisesti. Kivennäisveden lisäksi suosittelemme mustan ja vihreän teen kulutusta, joilla on antioksidanttisia vaikutuksia. On kuitenkin tärkeää juoda riittävästi nesteitä ja olla hyvin nesteytetty. Näin myötävaikutat paljon terveen, raikkaan ja säteilevän ihon luomiseen!

 Kuinka paljon juot vettä joka päivä?

hehkuva kasvojen iho terveellinen ruoka juoma kivennäisvettä 1,5 litraa päivässä on hyvin nesteytetty

 Mitä pidät vihreästä teestä sitruunalla??

hehkuva kasvojen iho terveellistä ruokaa Vihreä tee sitruunalla maistuu hyvältä on terveellistä