Sormukset, joissa on värillisiä jalokiviä, antavat sitoutumiselle tietyn asian

Kuka sanoi, että valkoinen timantti on välttämätön kihloihin? Jos nainen Rakastaa värejä, ei ole mitään syytä olla kohdistamatta korua, jonka on tarkoitus tehdä sinut onnelliseksi koko elämäsi tämän mieltymyksen mukaan. Toinen etu on kihlasormus värillisiä jalokiviä on se, että se kiinnittää huomiota ainutlaatuisuutensa vuoksi. Mutta kuinka monen eri vaihtoehdon avulla löydät yhden kihlasormuksen? sopii erityiselle naiselle? Siitä tässä artikkelissa on kyse. 

Sormukset, joissa on värikkäitä jalokiviä, antavat kihlaukselle tietyn kihlasormuksen 1 Sormukset, joissa on värillisiä jalokiviä, antavat kihlaukselle tietyn kihlasormuksen 2

Kuninkaallinen valinta 

Asiantuntijat KLENOTA Koruja ateljee neuvoo: ”Kun valitset kihlasormuksen, sinun tulee aina valita se persoonallisuus, yhtä hyvin kuin Ulkomuoto Ajattele tulevaisuuttasi – jokainen jalokivi on ainutlaatuinen ja sen pitäisi tietysti vastata käyttäjää. ” Mitä tulee hintaan, ovat Safiireja ja rubiineja kirjaimellisesti ”kuninkaallisten” jalokivityyppien joukossa. Edellinen on viisauden ja kekseliäisyyden symboli, ja siksi se on tarkoitettu älykkäille naisille. Hän sopii erityisesti Naiset, joilla on siniset silmät, ei väliä oletko blondi vai ruskeaverikkö. Catherine, Cambridgen herttuatar, käyttää yhtä näistä safiiri -kihlasormuksista. Tulinen rubiini tulee kuitenkin erikoiseksi henkisiä naisia, joilla on tummat hiukset ilahduttaa. 

Sormukset, joissa on värikkäitä jalokiviä, antavat kihlaukselle tietyn kihlasormuksen 3

Rakkaus vaaleanpunaisena

Vaaleanpunaiset jalokivet yhdistävät omansa erityisellä tavalla herkkää eleganssia ja ne tulevat omiin kihlasormuksissa, erityisesti yhdessä valkokullan kanssa. Morganiitti ja turmaliini ovat tämän luokan kaksi pääkiveä. Ne sopivat erityisesti romanttisille sieluille ja kalteville naisille Pastellivärit.

Sormukset, joissa on värillisiä jalokiviä, antavat kihlaukselle tietyn kihlasormuksen 4

Luonnon värit

Tummempien safiirien lisäksi on Kihlasormukset jalokivillä myös jalokiviä, jotka muistuttavat ihmeellisen elementin veden ainutlaatuisesta sinisestä. Naiset, joilla on “viileämpi” asenne, usein kuuluvat vaaleansiniseen Akvamariini, jotain vahvempaa topaasi tai sini-violetti Tansaniitti lumoa. Vedellä on usein rauhoittava vaikutus meihin, mutta me kaikki tiedämme meren mittaamattoman voiman myrskyjen aikana. Joten nämä kivet ovat täydellisiä naisille, jotka Säteile rauhaa, mutta samalla uskomatonta ovat vahvoja

Entä uusi muunnelma klassikosta?

Kun unelmiesi nainen on perinteinen, mutta epäilet hänen olevan sitä ainutlaatuinen kihlasormus toiveet ovat sitten Sormukset värillisillä timanteilla ehkä ihanteellinen valinta. Koska niillä on sama laatu ja pitkäikäisyys kuin värittömillä vastineillaan, mutta ne antavat korulle kosketuksen erityinen kimallus

Luonnolliset timantit ovat kuitenkin kirkkaita erittäin harvinainen ja erittäin kallis. “Käsiteltyjä” timantteja ovat paljon edullisempia ja siksi yleisempiä jalokivikauppiaiden keskuudessa. Ne ovat vaalean värisiä ennen hoitoa, mutta he ovat Kauneus todella tulee omaksi, kun väriä vahvistetaan. Valittavana on erilaisia ​​sävyjä, mutta ne ovat olleet erityisen nautittavia jo jonkin aikaa samppanjanväriset timantit kasvava suosio, koska tämä ajaton sävy voidaan yhdistää upeasti. 

Sormukset, joissa on värillisiä jalokiviä, antavat sitoutumiselle tietyn kihlasormuksen 5

Kun valitset täydellisen kihlasormuksen jalokiven, voit valita useista värivaihtoehdoista. Oletko jo löytänyt täydellisen kiven??