Suunnittelija käsilaukut – vuoden 2019 kuumimmat tyylit ja trendit

Rakastamme käsilaukkuja. Oikea malli kuuluu jokaiseen asuun ja tilaisuuteen, ja tänä vuonna valikoima upeita suunnittelija käsilaukkuja on onneksi monipuolisempi kuin koskaan ennen. Sinulla on ne jo kansainvälisillä catwalkeilla Fashion Weeksillä Milanosta New Yorkiin uusimmat tyylit ja trendit myös pussien suhteen. Voit selvittää, mitä nämä ovat seuraavilla riveillä. Anna tämän innostaa sinua ja etsi uusia ideoita asuusi. Tämä ei tietenkään tarkoita, että sinun pitäisi ostaa vain kalleimmilta tuotemerkeiltä ja kaupoista, koska voit myös löytää laadukkaita käsilaukkuja verkossa edulliseen hintaan.

Risti- ja olkalaukkuja yllin kyllin

Suunnittelija käsilaukut, joita naiset voivat käyttää mukavasti crossbodyna tai ripustaa tyylikkäästi olkapäilleen, ovat tietysti myös erittäin suosittuja tänä vuonna. Klassisen aidon ja keinotekoisen nahan lisäksi luonnonmateriaalit, kuten olki, bambu ja raffia, ovat myös erittäin suosittuja ja takaavat rentouttavan lomailutunnelman. Erityisesti suunnittelijat, kuten Valentino, Michael Kors ja Alberta Ferretti, ovat työskennelleet sen kanssa uusimmissa kokoelmissaan.

suunnittelija käsilaukut 2019 valmistettu luonnonmateriaaleista

Samaan aikaan uudet It-Bagit sisältävät myös tyylikkäitä PVC-käsilaukkuja. Näistä voi nauttia sekä läpinäkyviä että kirkkaita, kirkkaita värejä. Moschino ja Versace ovat suunnitelleet joitakin parhaista lausuntoteoksista.

Ketjukahvat ovat ehdottomasti jälleen muodissa tänä vuonna. Nämä ovat erittäin tyylikkäitä ja naisellisia monille käsilaukumalleille, ja ne voidaan yhdistää täydellisesti lisävarusteisiisi, kuten rannekoruihin ja kaulakoruihin sekä korvakoruihin ja sormuksiin. Niille teistä, jotka pitävät asioista, jotka ovat hieman rennompia tai jotka pitävät boho chicistä, hobo -laukut, jotka ovat nyt takaisin, ovat ihanteellisia. Ne sopivat hyvin sekä arkivaatteisiin että virallisiin vaatteisiin henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen.

ketjuhihnan suunnittelija käsilaukut 2019

Ja jos pidät tyylikkäistä suunnittelija käsilaukkuista, jotka tunnet Carrie Bradshawin suosikkiasusteina, voit hengittää syvään. Näitä tulee käyttää nyt uudestaan, koska patonki ja 90 -luvun look -laukut ovat jälleen palanneet. Aivan kuten retro matkalaukut ja satulalaukut röyhkeissä väreissä, kuten neon, violetti, bordeaux tai jopa kulta ja hopea.

suunnittelija käsilaukkujen 2019 satulalaukkujen ja ketjuhihnojen kokoa

Krokotiilikuvio ja mikropussit

Kohokuvioidusta lehmännahasta tai synteettisestä nahasta valmistetut käsilaukut, joissa on krokotiilimuoto, ovat todellinen hype tänä vuonna. Tämä malli on aina varmistanut ensiluokkaisen eleganssin ja erehtymättömän naisellisen kosketuksen. Se näyttää vain uskomattoman trendikkäältä eri väreissä ja malleissa. Eläinjäljet ​​ovat yleensä edelleen erittäin suosittuja ja niitä käyttävät usein lukuisat fashionistit. Jos leo -kuvio on yksinkertaisesti liian hyvä asia, voit valita varautuneemman käärme- tai seeprakuvion.

suunnittelija käsilaukut 2019 krokotiilin ilme

Upouusi suunnittelijoiden joukossa Käsilaukkujen trendit 2019 ovat mikrolaukkuja lukuisilta suunnittelijoilta, kuten Burberry ja Jil Sander. Nämä ovat vain tarpeeksi suuria, jotta voit laittaa matkapuhelimesi ja joitakin muutoksia. Ne voidaan yhdistää muuhun asuun joko mykistetyissä väreissä tai raikkaana värinä. Ja jos pienet pussit ovat liian pieniä sinulle, voit ottaa yhden tai jopa kaksi pussia mukanasi, koska Fendin ja Chanelin kaltaiset monipussit ovat tämän kauden muodin viimeisin trendi. Totta mottona: Kaksi on parempi!

mikro -suunnittelija käsilaukut

Ostaja ja kytkin – ajattomat klassikot

Ostajat ja kytkimet olivat ja pysyvät todellisina klassikoina, joita jokaisella naisella pitäisi olla omassa asustevalikoimassaan tilaisuudesta riippuen. Nämä kaksi eivät koskaan mene pois muodista, he vain kokevat joitain päivityksiä. Tänä vuonna ostajat ovat vieläkin suurempia käyttää ja kytkimet ovat entistä litteämpiä. Tällaiset Diorin ja Givenchyn litteät pussit ovat paitsi erittäin tyylikkäitä myös erittäin käytännöllisiä. Ne muistuttavat ohuita salkkuja ja niitä voidaan käyttää kainalon alla tai poikittaisena. Trendikkäät logosovellukset sopivat täydellisesti molempien käsilaukkuversioiden kanssa ja muuttavat ne todellisiksi lausumakappaleiksi.

suunnittelija käsilaukut 2019 trendit

Vyö- ja niskataskut ovat tulossa takaisin

Vyölaukut, joita pidettiin viime aikoina vanhentuneina, ovat olleet suuressa kysynnässä viime vuodesta lähtien ja muotisuunnittelijat ovat tulkinneet ne uudelleen. Niitä kutsutaan nykyään yleisemmin bum -pusseiksi tai lonkkalaukkuiksi, ja ne saavat leikkisää eleganssia ja optimaalisen mukavuuden. Ei vain ostoksilla vaan myös kävellessä, sinulla on lopulta kädet vapaana. Myös todellinen must have kaikille äideille keskuudessasi.

suunnittelija käsilaukut 2019 bum laukut vyölaukut

Yllättäen myös tyylikkäät kaulapussit ovat nousussa. Toisaalta ne muistuttavat meitä lapsuudesta, mutta tänä vuonna he eivät vain kerää pisteitä catwalkeilla, vaan myös kaduilla ja kahviloissa söpöllä hienostuneisuudella ja tyylikkäällä keveydellä. Myös hienoista materiaaleista valmistetut reput ovat trendikkäitä, ja niissä on urheilukassilaukut, jotka on valmistettu ylellisistä kankaista ja joissa on kiristysnauha päällä.

Ja jos olet jo hemmoteltu valinnanvaraa suunnittelija käsilaukkuja, voit rentoutua. Koska tämän valtavan valikoiman uusia trendejä, löydät varmasti oikean laukun jokaiselle tyylille.

rintatasku kantolaukku