Suurenna silmiäsi: 9 meikkivinkkiä dramaattiseen ilmeeseen

Ei ole mikään salaisuus, että suuret silmät tekevät dramaattisen ilmeen. Kuitenkin, jos sinulla on geneettisiä tummia silmänalusia, mikään silmänympärysvoide tai jäähdytysgeeli ei voi muuttaa silmiesi ulkonäköä. Sen sijaan voit käyttää meikkiä saadaksesi silmäsi näyttämään suuremmilta. Voit tehdä sen nopeasti meikkituotteilla, joita sinulla todennäköisesti on jo laatikossasi.

Haluatko suurentaa silmäsi??

Tee silmistä suurempia vinkkejä Kauneusvinkkejä

Itse asiassa ihmisiä, joilla on suuret silmät, pidetään myös nuorempina. Joten jos haluat ottaa muutaman vuoden “tauon”, nämä yksinkertaiset meikkivinkit auttavat sinua. Hienoa siinä on, että Bambin kaltaisten silmien väärentäminen on melko helppoa oikealla meikillä strategisissa paikoissa.

Tässä on lopulliset silmämeikkivinkkimme, joiden avulla silmäsi näyttävät isommilta.

Seuraa näitä meikkivinkkejä ja saat silmät suuremmiksi …

Vinkkejä isommille silmille

Oletko valmis laajentamaan silmäsi visuaalisesti?

Tee silmistä suurempia meikkivinkkejä meikkituotteisiin

Kirkastaa vesilinjaasi

Alemman vesiviivan linjaaminen eyelinerilla on yksi kauneuden raamatun yksinkertaisimmista tempeistä. Voit käyttää valkoista kynää vuorauksena dramaattiseen eroon. Suosittelemme kuitenkin beigeä eyelineria, joka näyttää luonnollisemmalta ja jolla on sama vaikutus.

Ensimmäinen askel on tuntea silmä hyvin

Tee silmistä suurempia meikkivinkkejä silmäosia

Lisävinkki: Silmänrajauskynä ei kestä kauan alemmalla vesiviivalla – luultavasti siksi, että räpyttelet noin 1500 kertaa päivässä. Ota siis linerisi mukaasi ja jatka sen käyttöä aina, kun sinulla on tilaisuus.

Kevyempi vesiviiva saa silmän näyttämään suuremmalta

Silmät suuremmilla meikkivihjeillä luonnollinen ulkonäkö

Levitä korostuskynää

Korostustyökalu ei ainoastaan ​​herätä poskipäät eloon, vaan on myös yksi parhaista tempuista silmien avaamiseen. Käytä sitä kulmakarvassa, silmien sisäkulmissa niiden avaamiseksi ja silmäluomen keskellä korostamaan silmiäsi.

Levitä luomiväriä ja aseta silmät parrasvaloihin

Tee silmistä suurempia meikkivinkkejä levitä luomiväriä

Käytä peitevoidetta strategisesti

Käytä peitevoidetta sisä- ja ulkokulmissa, jotka näyttävät tummemmilta. Tuomalla valoa näille alueille saat silmät eteenpäin ja korostat niiden kokoa.

Peitä silmien tummat alueet

Silmät suurempia meikkivinkkejä peitevoide

Nosta silmäripset

Me kaikki tiedämme, että ripsiväri tekee valtavan eron silmillemme. Joten kuvittele, kuinka hirvittävältä oikeat ripset voivat näyttää. Kun kyseessä ovat väärennetyt silmäripset, oikean tyylin löytäminen silmän muodon imartamiseksi on ratkaisevan tärkeää. Riippuen siitä, onko sinulla mantelinmuotoisia, pyöreitä, hupunmuotoisia tai syviä silmiä, kukin silmä tarvitsee erilaisen ripsien muodon, muuten olet vaarassa saada silmät pienemmiksi.

Ripsiväriä ei pidä aliarvioida

Silmät suuret meikkivinkit ripset

Jos et halua käyttää vääriä silmäripsiä, hyvä ripsiväri yhdessä ripsien vetäjän kanssa nostaa ja avaa silmäsi välittömästi. Voit myös saada ripsien kohotuksen paikallisesta kauneussalongista. Tämä on puolipysyvä kauneushoito, joka antaa ripsillesi hullua kiharaa noin kuuden viikon ajan.

Pitkät silmäripset avaavat silmän

Silmät suurempia meikki vinkkejä eyeliner

Älä unohda alempia ripsesi

Ripsivärin levittäminen alempiin ripsiin saa silmät näyttämään vielä suuremmilta. Pehmeämmän ilmeen saamiseksi voit käyttää ruskeaa tai jopa värillistä ripsiväriä. Pieni eyeliner alemman ripsilinjan ulkoreunassa auttaa myös pidentämään silmiä.

Levitä ripsiväriä myös alempiin ripsiin

Tee silmäsi suuremmiksi Vinkkejä Nosta silmät

Määritä rypyt

Riippumatta siitä, haluatko luonnollisen ilmeen vai savuiset silmät, sovita luomiväri ulkonäköön ja määrittele rypyt. Jos haluat paljaan meikin, voit käyttää vaaleaa ruskeaa sävyä silmäluomen rypyssä, mikä lisää ulottuvuutta silmään. Levitä meikkiä luomivärille hitaasti pehmeällä, pörröisellä siveltimellä saadaksesi luonnollisen ilmeen. Huomaa, että tummat silmäluomet saavat silmät näyttämään pienemmiltä.

Näin saat pehmeän, luonnollisen ilmeen

Tee silmäsi suuremmiksi Vinkkejä Meikki oikein

Kehystä kasvosi

Hyvin hoidetut kulmakarvat ovat erittäin tärkeitä kasvojen tasapainon ja harmonian kannalta, mutta myös silmien korostamiseksi. Joten oikean kulmamuodon löytäminen kasvosi muodolle on erittäin tärkeää.

Kulmiesi muoto vaikuttaa myös siihen, että silmäsi näyttävät suuremmilta

Silmät suuret muodostavat kulmakarvat

Piilota tummat ympyrät silmien alle

Vaaleat tummat ympyrät eivät ainoastaan ​​saa silmiäsi näyttämään valppaammilta, vaan myös avaavat silmäsi. Valitse peitevoide, joka on hieman vaaleampi kuin ihosi väri. Tai jos silmiesi alla on tummia ympyröitä, käytä persikan peitevoidekynää, joka tasapainottaa violetin sävyt. Levitä vain paksu kerros kirkasta jauhetta silmänympärysihon alle peitevoiteen jälkeen ja anna vaikuttaa 3-5 minuuttia. Pyyhi se sitten pois puhtaalla, pörröisellä harjalla.

Heippa, heippa … tummat ympyrät!

Silmät suurempia muodostavat vinkkejä tummille ympyröille

Rajaussivellin

Silmänrajauskynä voi myös auttaa luomaan illuusion suurista silmistä. Jos sinulla on pienemmät silmät, on parempi välttää raskaita luomivärejä ylemmässä silmäluomessa, koska se voi saada sen näyttämään pienemmältä. Sen sijaan voit piirtää ripsien päälle hyvin ohuen viivan, joka ulottuu vuoraukseen ripsien viimeisestä kolmanneksesta ulospäin..

Näiden muutamien temppujen ja meikkien avulla voit saada silmät suuremmiksi itse

Tee silmistä suurempia Vinkkejä Meikkivinkkejä

Pääasia, että olet tyytyväinen lopputulokseen?

Tee silmistä suurempia meikkivinkkejä kirkastamaan vesiviivaa