Tasokkaat modernit kalusteet ikään kuin yhdestä lähteestä – näin se toimii!

Sisustussuunnittelun nykyaikaisuus on ottanut monenlaisia ​​kasvoja viime vuosina. Tämä termi liittyy oman yksilöllisyyden ja toiminnallisen mukavuuden asianmukaiseen ilmaisuun. Moderni laitos edustaa myös epäsäännöllisten pohjaratkaisujen harkittua suunnittelua ja pienten alueiden potentiaalin maksimaalista hyödyntämistä. Kaikkia suunnittelukonsepteja, jotka täyttävät nämä kriteerit, voidaan pitää nykyaikaisina. Tyyli on pienessä roolissa. On kuitenkin olemassa tiettyjä sisustustyylejä, jotka enemmän kuin toiset edustavat nykyaikaisuuden symbolia. Kyse on näistä moderneista suunnittelukonsepteista, jotka osoittavat samalla saumattoman, hieman varautuneen, mutta samalla erittäin ylellisen luonteen. Miten saavutat tämän vaikutuksen? Haluamme antaa sinulle muutaman vinkin tämän tekemiseen seuraavilla riveillä.

sisustus upeat tummat värit

Hanki inspiraatiota pohjoiseurooppalaisilta suunnittelijoilta

Monet modernit sisustusyritykset, kuten ferm LIVING,  jotka olemme löytäneet uudelleen viime viikkoina, saavat inspiraatiota skandinaavisesta muotoilusta. Juuri tästä syntyi tämä yksinkertainen ylellisyyskonsepti, jossa yhdistyvät neutraalit värit, yksinkertaiset muodot ja hienostuneet aksentit.

moderni kylvökone sisustukseen

Taustalla neutraalit modernit pinnat

Ensimmäinen tärkein sääntö tässä on nykyaikaisten neutraalien värien käyttö taustalla. Musta, valkoinen, harmaa ja hienovaraiset puun sävyt ovat ehdoton pakko. On tärkeää, että niitä käytetään paremmin näyttämöllä nykyaikaisten tekstuurien avulla. Hyvin usein on marmoripintoja, jotka tuovat hiukan karkeaa sisustusta, mutta sopivat samalla täydellisesti teollisen tyylin tyylikkään seinän ja lattian suunnitteluun.

sisustus - upea valaistuskonsepti

Sopivat huonekalut moderniin sisustukseen

Kuinka saavutat huonekalujen yksinkertaisuuden ja omaperäisyyden samanaikaisesti? Eri geometristen muotojen yhdistelmä on erittäin hyvä tapa saavuttaa tämä tavoite. Jos haluat luoda harmonisen kuvan sisustukseen, käytä suurempia huonekaluja kulmikuvioin, joissa on pitkänomaiset viivat. Emme tarkoita vain pöytiä, työtasoja ja hyllyjä. Vaikka istuinkalusteet, kuten pussit ja pienet sohvat, sekä kaikki suuret esineet, kuten ylisuuret ruukut, kulmat ja reunat voisivat hallita muotoilua. Yhdistettynä nykyaikaisiin tekstiileihin ja väreihin ne saavuttavat selvästi nykyaikaisen luonteen.

hienoja tekstiilejä sisustukseen

Soikeat muodot modernissa sisustuksessa

Moderni sisustus, jota skandinaavinen tyyli symboloi saumattomalla ja samalla ylellisellä luonteellaan, käyttää soikeita muotoja aksentteina. Kulmikkaiden huonekalujen ja suurempien esineiden käytön vuoksi ne näyttävät luonnollisesti katseenvangitsijoilta. Tämä vaikutus korostuu entisestään älykkäällä värivalinnalla. Metalliset sävyt ovat aina ensimmäinen valinta. Moderniin muotoiluun vaikuttavat voimakkaasti hopea ja kulta. Hyödyllisiä esineitä, kuten ruokailuvälineitä ja astioita, voidaan käyttää myös aksentteina. Soikeat muodot ja loistavat vivahteet rikastavat käyttöympäristöä.

sisustus - kaunis lamppu

Kaikki yhdestä kappaleesta

Loppujen lopuksi nykyaikaisten kalusteiden on luotava yhtenäinen kuva kodistasi. Huonekalujen ja tarvikkeiden on vastattava toisiaan muodoltaan ja väriltään. Ihannetapauksessa niiden pitäisi viitata jopa asuntosi tai talosi sisustukseen. Voit myös käyttää sisustuksessa muutamia aksentteja, jotka vastaavat ulkoista ympäristöä, esimerkiksi puutarhaa, kaupunkikuvaa tai luonnonmaisemaa. Kaikki tämä tekee sisustuksestasi entistä nykyaikaisemman.

Päätä lopuksi hyvin harkittu valaistuskonsepti, joka korostaa upeasti suunnittelusi etuja ja takaa sinulle hyvän elämänlaadun kotona. Myös tässä tapauksessa soikeat muodot ovat suositeltavampia, jotta valot toimivat aksentteina huoneessa. Varmista sitten enemmän lämpöä sisätiloissa käyttämällä tyylikkäitä, korkealaatuisia tekstiilejä, kuten huopia, mattoja ja koristetyynyjä. Toivotamme sinulle monia ihania hetkiä kauniisti sisustetussa kodissasi!

pieni jakkara - moderni sisustus