Täydet huulet: 5 yksinkertaista vinkkiä seksikkääseen nokkaan

Oletko aina halunnut nähdä itsesi Angelina Jolien huulilla? Tai ehkä suunnittelet jopa hyaluronihappohoitoa saadaksesi aistilliset, täyteläiset huulet? Turska on ehdottomasti muodissa jälleen ja on yksi suosituimmista houkuttelevuusominaisuuksista sekä naisille että miehille. Ei ole turhaa, että lukuisten lääketieteellisten ja kosmeettisten toimenpiteiden lisäksi markkinoilla on myös useita huulten tehostajia, lipmaximaattoreita ja muita kauneudenhoitovälineitä. Kaikki lupaavat himoitun kauneuden vaikutuksen. Onko jotain todella olemassa vai onko se vain mainostemppuja ja tyhjiä lupauksia? Jokainen voi tietysti selvittää asian itse. Sen lisäksi on myös tapoja, jotka eivät aiheuta riskejä ja jotka on erittäin helppo toteuttaa. Olemme tutkineet ja keränneet sinulle viisi parasta vinkkiä ilman ruiskuja ja riskejä.

Täydet huulet ovat jälleen muodissa

Huulten tehostajat täydet huulet luonnolliset vinkit

Vinkki 1: jääpalahieronta

Mikään ei voisi olla helpompaa kuin tämä: Otat jääpalan ja alat hieroa huuliasi pyörivin liikkein. Tällä tavalla edistät verenkiertoa huulten herkässä iholla, mikä saa sen näyttämään hieman turvonneelta jälkikäteen. Yleensä suositellaan myös kasvojen hierontaa jääkuutioilla. Voit saavuttaa parhaat tulokset, etenkin ennen kuin meikit huulillesi.

Täydet huulet päivittäisellä jääpalahieronnalla

täytetyt huulet jääpalahieronnalla

# 2 Vinkki: Levitä silmänympärysvoidetta hyaluronihapolla

Useimmat huulten täyteaineet ovat hyaluronihappopohjaisia, eikä se ole sattumaa. Koska tämä aktiivinen ainesosa hajoaa kokonaan kehon ajan myötä. Erityisen rakenteensa ansiosta hyaluronihappo sitoo paljon vettä ja varmistaa siten ihon paremman kosteuden. Tämä tekee siitä paljon joustavamman ja säteilevämmän samanaikaisesti. Tämä ei koske vain hienoa ihoa silmien ympärillä, vaan myös suun ympärillä ja itse huulilla, joten hyaluronihappoa sisältävä silmänympärysvoide toimii täydellisesti huulillasi. On parasta levittää tämä aina huulillesi ennen nukkumaanmenoa ja meikkiä ja huomaat pian kauniin, rauhoittavan vaikutuksen.

Täydet huulet hyaluronihappoon perustuvalla silmänympärysvoiteella

hoitaa täyteläiset huulet huulirasvalla

# 3 Vinkki: Kauneustyökalu – täyteläiset huulet imemällä

Ns. Tietenkin on joitain tuotteita, jotka eivät todellakaan saavuta sitä, mitä valmistaja lupaa, mutta tapaat myös niitä, jotka ovat lyhyen aikavälin ratkaisu täysille huulille. Jotkut huulten tehostajat muistuttavat pieniä pullon korkkeja, kun taas toiset näyttävät enemmän tutilta. Mikä on erilaista, etenkin ”reVive Lip Motto”: onnistunut yhdistelmä LED -valoa ja lääketieteellistä infrapunavaloa. Laitetta on erittäin helppo käyttää ja se stimuloi huulten omaa kollageenikudosta, jolloin myös rypyt suualueella vähenevät.

“Revive Lip Motto” aistillisille, täyteläisille huulille

huulipumppu tekee huulet itse

Yksinkertainen muovinen huulten tehostaja

koko huulten työkalujen vinkit ja temput

täynnä huulia huultenvahvistinkärjillä

# 4 Vinkki: mustapippuria ja kookosöljyä

Viime aikoina voit usein löytää lukuisia vinkkejä luonnollisille huulten tehostajille, joita voit valmistautua blogisfäärissä. Suosituimpia ainesosia ovat: mentoli, kuuma paprika, kamferi, neilikka ja kaneli. Kotitekoisen seoksen mustapippuria ja kookosöljyä sanotaan olevan erittäin tehokas. Sekoita vain yhtä suuret määrät mustapippuria ja kookosöljyä ja voitele huulesi sen kanssa. Odota noin 5 minuuttia tai siedetyn ajan. Ja huuhtele huulet haalealla vedellä sen jälkeen. Et Voilà!

Oikealla huulikiilolla huulet saavat entistä enemmän visuaalista täyteläisyyttä

täysi huuli huulirasva 3d glitter

# 5 Vinkki: Levitä meikkiä täysille huulille

Meikin levittäminen aistilliseen röyhtäilyyn on itsessään asia. Se ei kuitenkaan ole niin vaikeaa kuin miltä se saattaa näyttää, ja pienellä kärsivällisyydellä ja oikealla motivaatiolla voit oppia sen hyvin nopeasti. Kauneusasiantuntijat neuvovat kuorimaan huulet ensin ja vasta sitten aloittamaan meikin levittämisen. Valitse huulillesi sopiva huulipuna, joka on vain yhden sävyn tummempi kuin oma huuliväri. Piirrä sitten sen avulla hienoja ääriviivoja, jotka menevät hieman huulten ääriviivojen yli tai haluttaessa voimakkaammin. Sinun tulisi hahmotella Cupidin keula ja alahuulen alaosa tarkemmin.

Huulipunan tulisi mieluiten olla yksi sävy vaaleampi kuin huultenrajauskynä. Vaaleammat sävyt, kuten nauru, laventeli tai persikka, antavat huulille enemmän visuaalista äänenvoimakkuutta kuin tummemmat huulipunat. Vielä suuremman visuaalisen täyteläisyyden saamiseksi voit levittää hohtavaa huulikiiltoa huulten keskelle tai käsitellä korostuskynää – ns..

Täysien huulten levittäminen – ohjeet

täydet huulet oikeat meikkausohjeet

Käytä huultenrajauskynää ylittääksesi hieman huulten luonnolliset ääriviivat

täydet huulet meikki vinkkejä

Jopa ohuet, huomaamattomat huulet voivat näyttää aistillisemmilta oikealla meikkitekniikalla

täynnä huulia vinkkejä ja temppuja

Toivomme, että nautit viidestä yksinkertaisesta ja luonnollisesta vinkistä täydellisiin huuliin. Ja ehkä haluat kokeilla joitain niistä itse. Vaikka niillä olisi vain väliaikainen vaikutus, ne ovat ainakin täysin riskittömiä ja erittäin helppoja toteuttaa. Nauti seksikkäistä huulistasi ilman neuloja, täyteaineita ja vastaavia ja ole luonnollinen ja rento!

Huolehdi huulistasi säännöllisesti!

täynnä huulia tietysti saat vinkkejä ja temppuja

Kaikki riippuu oikeasta meikkitekniikasta

punaiset täysi huulet 3d huulet kiilto

Intohimoinen punainen huulilla saa aikaan viettelevän suudeltavan suun

Nainen soveltaa punaista huulipunaa, lähikuva

Trendikkäät metallikiiltävät huulipunat antavat huulille entistä enemmän visuaalista täyteläisyyttä

täydet huulet huulipuna metallikiilto

Pelaa väreillä ja hohdolla!

täydet huulet meikki kiilto ultravioletti kynsien muotoilu

Vaatteistasi ja asenteestasi riippuen voit kokeilla eri väriä huulipunaa joka päivä

täydet huulet kauniit huulipunan värit

Vuoden Pantone -väri Ultra Violet on vain yksi monista vaihtoehdoista täydellisille huulille tyylikkäästi

täysi huuli ultravioletti väri