Tennarit ovat nyt muodissa tänä vuonna!

Etsitkö klassista tyylikkyyttä tai rentoa urheilullista ilmettä ja optimaalista käyttömukavuutta? Ei hätää: lenkkarit ovat palanneet! Ei sillä, että nämä urheilukengät olisivat koskaan menneet muodista. Tänä vuonna he kokevat ehdottomasti uusimman, ansaitun paluun sekä kansainvälisellä muotinäytöllä että jokapäiväisessä elämässämme.

Lenkkarit tai lenkkarit?

Mikä on ero? Miksi molemmat termit sekoitetaan yhä uudelleen puhekielessä? Lähetys "Hiipiä" tulevat urheilukenkäperheestä, mutta ovat jo kauan sitten eronneet siitä. Pehmeän, joustavan nahasta tai kumista valmistetun pohjan ansiosta viileät kengät mahdollistavat äänettömän kävelyn, joka muistuttaa enemmän kissaa. Ensimmäistä kertaa lenkkarit tulivat maailmankuuluksi Hollywood -tähtien, kuten James Deanin, ansiosta 50 -luvulla. Sittemmin nämä merkittävät vapaa -ajan kengät ovat kokeneet uusia hyppejä – kuten tämä 80 -luvun hip -hop -kohtauksessa.

Ei ole sattumaa, että lenkkarilla on korkea kieli. Itse palo näkyy melkein aina siellä. Ja tämä on kaikkein tärkeintä useimmille tennarien ystäville, koska tuotemerkit ovat välttämättömiä täällä. Eikä vain tuotteen korkean laadun vuoksi, vaan ennen kaikkea tietyn miljöön tai kohtauksen suhteen.

vaaleanpunaiset-urheilukengät-rento-lifestyle-mokkanahkakengät-nike

Toinen keskeinen ero: et pääse hyviin yökerhoihin karkeilla lenkkarilla ja vaaleilla farkkuilla. Täysin erilainen lenkkarien kanssa! Trendikkäällä, tyylikkäällä muunnelmalla ja tyylikkäillä farkkuilla tummassa pesussa, mukaan lukien tietysti sopivat päällysvaatteet, voit varmasti nauttia klubibileistä erittäin hyvin.

Mitä sinun tulee ottaa huomioon ostaessasi lenkkarit??

Trendikkään muotoilun lisäksi muutamat muut seikat ovat myös olennaisia ​​laadukkaiden lenkkariesi valinnassa. Terve kenkäilmapiiri, optimaalinen iskunvaimennus ja mukava istuvuus ovat yksinkertaisesti välttämättömiä täällä, ja on parasta olla tekemättä kompromisseja. Siksi z. B. pohjallisten on oltava luistamattomia, kulutusta kestäviä, puhkeamattomia ja vedenpitäviä. Niin kutsutut “voileipäpohjat”, kuten tämä Niken Air Maxin malli, koostuvat useista kerroksista ja pisteistä, joissa on ensiluokkainen iskusuoja ja täydellinen pehmuste kävelyä tai juoksua varten.

Materiaalit itsessään ovat yhtä tärkeitä, mutta ilmankierron kannalta niillä on ratkaiseva rooli. Samoin z. B. muovia ei todellakaan suositella päällismateriaaliksi, koska se ei voi hengittää optimaalisesti ja eritetty jalkahiki tuskin kuljetetaan ulos. Hyvät kenkävalmistajat tarjoavat siksi lisäpohjallisia kouluttajille ja lenkkarille, joilla on antibakteerinen vaikutus ja jotka voidaan puhdistaa pesukoneessa.

lenkkarit-trendit-2017-urheilukengät-rento-muoti

Yleensä on parasta käyttää myös kesällä lenkkarissa ja lenkkarissa puuvillaa tai bambusta valmistettuja erityisiä, matalaleikkaisia ​​sukkia, jotka ovat kauniisti piilotettu kengään ja joita ei voi nähdä. Lisäksi on suositeltavaa käyttää jalkojen deodoranttia säännöllisesti ja antaa lenkkarien kuivua kunnolla harjoituksen jälkeen ilmavassa paikassa ilman pohjallisia.

Lisävinkki: Älä koskaan kuivaa lenkkarit tai lenkkarit suoraan lämmittimen päällä. Tässä tapauksessa on olemassa vaara, että kengät muuttuvat huokoisiksi suhteellisen nopeasti äärimmäisen suoran lämmön vuoksi eivätkä enää pysty takaamaan sinulle ensiluokkaista käyttömukavuutta.

Nahan osalta materiaalin laatu ja valmistus ovat yhtä tärkeitä, vaikka valinta sileän nahan ja mokan välillä on enemmän makuasia. Canvas on myös melko suosittu ja trendikäs viime aikoina. Vaikka kangas on repeytymätön ja mukava käyttää, se ei ole erityisen sopiva sateessa riittämättömän vedenläpäisevyyden vuoksi.

Mitkä ovat trendit vuodelle 2017

Tietenkin tässä vaiheessa haluaisimme myös sanoa muutaman sanan lenkkarien uusimmista trendeistä. Tytöt, varokaa! Voit hengittää syvään: vaaleanpunainen on palannut! Tänä kesänä Adidasin Gazelle -malliset vaaleanpunaiset lenkkarit, kuten tänä kesänä, ovat erittäin suosittuja. Nämä sopivat hyvin rentoihin kesäasuihin ja ovat yksinkertaisesti jokaisen muotitietoisen naisen unelma, joka pitää mukavista vapaa-ajan kengistä. Yleensä veluuri ja nahka sekä hohtavat tekstuurit ovat edistyneet ja monet naiset, mutta myös miehet suosivat niitä.

vaaleanpunaiset lenkkarit-mokkanahka-adidas-gaselli-rento-muoti

Tietenkin myös tavalliset valkoiset mallit pysyvät mukana. Näitä voidaan yhdistää lähes mihin tahansa, ja siksi monet sneaker -fanit käyttävät niitä usein. Suunnittelijat, kuten Michael Kors tai Jil Sander z. B. puolestaan ​​tarjoavat sinulle hyvin tarkan tulkinnan lenkkarista ja koristavat ne tyllillä, helmillä tai tekojalokivillä, kun taas korkeamman hintasegmentin muotimerkit vaikuttavat vieläkin runsaammalla ja hienostuneemmilla elementeillä ja malleilla. Yleinen trendi on myös yleinen – monet maailman johtajat lenkkarissa esittävät jo rajoitettuja painoksiaan markkinoilla, jotka tulkitsevat klassisia lenkkimalleja uudelleen. Lyhyesti sanottuna: se on jälleen jännittävää ja ennen kaikkea erittäin mukavaa ja aivan tyylikästä tänä kesänä!

rose-gold-air-max-nike-lenkkarit-urheilukengät-trendi

Joten älä kerran yritä "toistensa mokkasiinissa" mieluummin löytää täydelliset lenkkarit … verkossa tai lähikaupassa ja nauttia optimaalisesta käyttömukavuudesta ja trendikkäästä suunnittelusta yhdessä. Laadukkaat lenkkiblogit, kuten Prinssi-urheilullinen auttaa sinua saamaan tärkeitä tietoja ja vinkkejä trendeistä ja parhaista tarjouksista ainutlaatuisilta tuotemerkeiltä lenkkarien, lenkkarien sekä urheilu- ja katumuotien suhteen.

Toimittaja toivottaa hauskaa selailua ja ihanaa, rentoa kesää!

lenkkarit-adidas-gaselli-urheilukengät-trendit-2017