Ulkotrendit 2020 – mikä pysyy, mikä toimii?

Ulkona sää lämpenee ja lämpenee, kevään alku on aivan nurkan takana. Jopa näinä päivinä koronakriisistä huolimatta haluamme olla useammin raittiissa ilmassa ja tuntea ja nauttia ympäröivästä luonnosta läheltä. Toivottavasti vaikeat ajat ovat pian ohi ja tavallinen päivittäinen rytmi palaa. Mutta nyt on oikea aika miettiä ulkoalueen sisustusta. On myös tärkeää, miten valmistaudut, suunnittelet ja sisustat ulkoalueesi kesäkaudelle 2020. Tiedätkö jo, mikä on trendikästä ja trendikästä puutarhassa ja takapihalla tänä vuonna? Jos et ole jo tehnyt niin, voimme auttaa sinua näppärillä vinkeillä tämän tekemiseen. Tässä artikkelissa esittelemme kolme ajankohtaista ulkoilutrendiä vuodelle 2020. Raportoimme lyhyesti, mikä pysyy ajan tasalla tänä vuonna ja mikä poistuu. Ota selvää ja tee ulkoalueestasi viihtyisä ja trendikäs!

Ulkotrendit 2020 – mikä pysyy, mikä toimii?

Ulkotrendit 2020 tyylikäs ulkoterassi moderni istuinkalusteet yksityisyysnäyttö

 Ulkona voit järjestää aterioita yhdessä ystävien ja perheen kanssa.

Ulkotrendit 2020 juhlivat ulkona järjestää aterioita yhdessä kauniisti katettu pöytä muratti seinään seinään yksityisyyden näytön

  • Ulkotrendit 2020: eläminen ulkona

Tämä suuntaus ei oikeastaan ​​ole mitään uutta ulkoasun suunnittelussa. Jokainen moderni ajattelija on vuosien ajan pyrkinyt järjestämään vapaa-ajansa niin, että hän voi olla ulkona mahdollisimman pitkään. Haluat työskennellä puutarhassa päivällä, lukea kirjaa varjossa ja nauttia iltapäiväkahvistasi auringossa. Haluat viettää lämpimät illat ulkona, jutella läheisissä perhepiireissä ja juoda lasillisen viiniä. Siksi viime vuosina suuntaus on vakiinnuttanut asuintilan siirtämisen ulos. Siitä tuli hieno idea, jota ei myöskään ole vaikea toteuttaa. Kesällä 2020 pyrkimys pysyy mieluummin ulkona. Toinen viihtyisä olohuone voidaan asentaa verannalle tai suoraan puutarhaan. Tarvitset vain mukavat ulkokalusteet ja muutamia kodin lisävarusteita. Tai haluatko käyttää vanhoja kappaleita uudelleen?

Ympäröi itsesi vehreydellä ja vietä aika ulkona haluamallasi tavalla.

Ulkona - Trendit 2020 Monet vihreät kasvit elävät ulkona ja syövät ja juovat mukavasti ulkona

Ulkotrendit 2020: Voit unohtaa ajan tässä viihtyisässä ulko -olohuoneessa ….

Ulkotrendit 2020 kodikas olohuone ulkona kiviseinä yksityisyysnäytönä mukavat pajuhuonekalut

 

Taipumus viettää pitkiä aikoja ulkona lämpiminä kuukausina ei vaikuta vain olohuoneeseen. Voit myös perustaa ruokailutilan, jossa voit järjestää aterioita ystävien ja perheen kanssa. Ulkona voi olla myös avotakka, jossa voit viettää kesäyöt romanttisesti.

 Asianmukainen ulkovalaistus ja kaunis vihreä ympäristö ovat parhaat edellytykset nauttia pitkistä, lämpimistä kesäöistä ulkona.

Ulkotrendit 2020 vastaava ulkovalaistus kaunis vihreä ympäristö syö ja juo ulkona

Mutta se ei missään tapauksessa tyhjennä ajatuksia puutarhassa asumisesta. Jos sinulla on tarpeeksi tilaa ja sopivat olosuhteet sille, voit jopa perustaa kylpyhuoneesi ulkopuolelle tai ainakin suunnitella puutarhasuihkun. Kuumuudessa on suuri ilo virkistäytyä jäähdytysvedessä. Joten oleskelu ulkona voi olla erityisen miellyttävää. Olemme jo raportoineet näistä ulkotrendeistä useissa artikkeleissa. Haluamme vielä kerran korostaa yhtä asiaa: Suunnitteletpa sitten olohuonetta tai ruokailutilaa puutarhaan, perustat siellä luku- tai kahvinurkkauksen tai sinulla on kylpyhuone tai suihku ulkona, sinun on muotoiltava ne sopusoinnussa Sisustussuunnittelu. Tällä tavoin voit taitavasti hämärtää sisä- ja ulkopuoliset rajat. Ja se vastaa tarkasti vuoden 2020 ulkoilutrendejä.

 Ne, joilla ei ole varaa ulkokeittiöön, ovat varmasti iloisia ulkoilmajuomabaarista.

Outdoor - Trends 2020 Juomabaari on hyvä idea syödä ja juoda ulkona

 Täällä voit nauttia aamiaisen rakkaidesi kanssa aamulla.

Outdoor - Trendit 2020 Ulkojuomabaari Valmista aamiainen ja syö aamiainen perheen kanssa

  • Ulkoilutrendit 2020: juomabaari ulkokeittiön sijasta

Ne, joilla on ulkokeittiö, voivat tietysti pitää itseään onnekkaina. Mutta jos sinulla ei ole sitä, se ei ole niin paha. Vuoden 2020 ulkotrendit tarjoavat sinulle erinomaisen mahdollisuuden nauttia aamiainen raikkaassa ilmassa tai juoda terveellisiä smoothieita siellä. Kokeile ikkunan avulla luoda tyylikäs yhteys sisäisen keittiön ja puutarhan tai verannan välille. Tässä vaiheessa voit perustaa drinkkibaarin ja valmistaa virkistäviä juomia rakkaillesi. Sinun ei tarvitse käyttää paljon rahaa tähän ulkoilutrendiin. Voit antaa vanhoille tuoleille ja ulosteille toisen mahdollisuuden tähän. Kun ne on kunnostettu, voit sijoittaa ne ulkona olevaan juomabaariin.

 Virkistystä kuumina kesäpäivinä haluavat kaikki!

Outdoor - Trends 2020 Juomabaari ulkona nauttia tuoreita juomia kuumina päivinä

 Asutko puutarhassa? Kyllä, se on ehdottomasti yksi vuoden 2020 ulkoilutrendeistä!

Ulkoilutrendit 2020 asuminen makuuhuoneen puutarhapuutarhassa

  • Vuoden 2020 ulkotrendien mukaan tarvitset puutarhavajan ulkona!

Riippumatta siitä, mitä kutsut tarkasti – puutarhavaja, puutarhavaja tai puutarhavaja. Kyse on aina pienestä puutalosta, joka sijaitsee puutarhan keskellä, yleensä tietyn matkan päässä talosta. Tämä kevyt rakenne koristaa puutarhaa ja palvelee samalla käytännöllistä tarkoitusta. Monet ihmiset käyttävät tällaista koppia puutarhatyökalujen ja työkalujen säilyttämiseen. Uusi asia vuoden 2020 ulkotrendeissä on, että tällainen puutarhavaja muuttuu nyt rauhan keitaksi. Siellä voit perustaa oman rentoutumisalueen ja laiskotella tuntikausia kesällä. Puutarhatalolle on myös muita suunnitteluvaihtoehtoja. Voit esimerkiksi muuttaa sen yksityiseksi kotitoimistoksi raikkaassa ilmassa tai asettaa sen ruokailutilaksi. Mielikuvituksellasi ja luovuudellasi ei ole rajoja vuoden 2020 ulkotrendien suhteen!

 Voit rakentaa puutarhakalusteen ulkokalusteet itse kuormalavoista.

Outdoor - Trends 2020 Puutarhatalon muuttaminen rauhalliseksi keitaksi Rakenna oma sängysi kuormalavoista

 Pieni mutta todella mukava ulkotoimistolle!

Ulkotrendit 2020 Puutarhatalo käytännöllisenä kotitoimiston pöytätuolina, sininen nojatuolin seinäpeili

Oleskelualue viihtyisälle tunnille kahdelle!

Outdoor - Trends 2020 puutarhavajan sisäseinät maalattu vaaleanpunaiseksi, kodikas oleskelualue kahdelle

  • Vihreä muuri – vanha ulkotrendi jatkuu vuonna 2020

Tietoja Vihreä seinä sisä- ja ulkotiloissa sekä niiden eduista ja haitoista, olemme jo raportoineet eri artikkeleissa. Seinien suunnittelu vihreillä kasveilla laatikoissa, ruukuissa tai muissa sopivissa astioissa on ollut erityisen suosittua jo vuosia. Se jatkuu ulkotrendinä vuonna 2020. Niiden suuri, puhtaasti esteettinen tehtävä on, että kasvien rehevä vihreä parantaa ja virkistää valtavasti ulko- ja sisäalueitasi. Vihreä seinä on kuitenkin kallis rakennus, ja sitä on vaikea asentaa ja ylläpitää. Siksi suosittelemme, että teet sen helpommaksi. Rakenna omat kukkalaatikot ja aseta ne näkyvästi ulko- tai seinälle. Istuta laatikot ja ruukut keväällä, niin saat kahden kuukauden kuluessa miniseinän, jossa on paljon vihreää. Voit käyttää roikkuvia vihreitä kasveja, istuttaa yrttejä ja / tai valita alueellesi tyypillisiä puutarhakasveja ja kulinaarisia yrttejä.

 Vihreä muuri on ehdottomasti yksi vuoden 2020 ulkotrendeistä.

Outdoor - Trendit 2020 Vihreän seinän upea järjestely monien vihreitä kasveja sisältävien laatikoiden ulkopuolella todellinen katseenvangitsija

Paljon estetiikkaa ja käytännöllisyyttä yhdessä.

Outdoor - Trendit 2020 Vihreä seinä, puuseinä, puulaatikot, joissa on erilaisia ​​vihreitä kasveja, kaunis näky

Kun ulkoseinän ympärillä on vihreä seinä, voit toisaalta tuoda raikkaan aksentin ulos. Toisaalta ympäröit rehevän vehreyden, joka rauhoittaa silmäsi ja sielusi joka päivä ja tuntuu varmasti hyvältä. Kolmanneksi sinulla on myös käytännöllinen plussa. Jos istutat aromaattisia kulinaarisia yrttejä, sinulla on tuoreita mausteita käsillä, kun valmistat touko -kesäkuussa. Lisäksi ne levittävät ainutlaatuisen tuoksun ympärillesi ja saavat sinut tuntemaan olosi luonnon keskelle! Hieno oikein?

Mehikasvit kasvavat hyvin viheriöllä.

Outdoor - Trendit 2020 Vihreät seinälaatikot, joissa on mehikasveja ja muita roikkuvia vihreitä kasveja

Kevään lopusta lähtien se on vihreä kaikkialla!

Outdoor - Trends 2020 Vihreä seinä ruukkujen ulkopuolella puisissa seinälaatikoissa, joissa on vihreitä kasveja