Vaellusreppu – ammattilaisten ulkovarusteet ammattilaisille

Vuorikiipeilijät varo – minkä vaellusreppun mieluummin? 

Jokainen, joka on jo löytänyt vuorikiipeilyn intohimon itselleen, tietää tarkalleen, kuinka (elintärkeä) on sopivien varusteiden hankkiminen. Vuorien rakkaudesta tulee nopeasti pääammatti, joka vie jokaisen minuutin vapaa -aikaa.

Jos aiot osallistua jännittävälle vuoristomatkalle lähitulevaisuudessa, sinulla pitäisi olla jonkin verran tietoa ”vyösi alla” ja pukeutua lämpimästi todelliseen mutta myös sanan kuvaannolliseen merkitykseen.

Oikean vaellusreppun avulla voit matkustaa ympäri maailmaa 

vaellusrepputesti ulkoiluvälineet 0

Vapaa -aika vuorilla voi olla loputtoman hauskaa, jos olet siihen hyvin valmistautunut. Mutta mistä voit tietää, mikä on hyvä ulkoiluväline? Voit testata niitä itse tai luottaa arvosteluihin. Yksi asia on varma – jos luulet voivasi säästää tässä vaiheessa, olet jo väärässä.

Tämän päivän artikkelissa olemme päättäneet käsitellä jännittävää ulkoiluvälineiden aihetta. Ja koska aihe on riittävän monimutkainen eikä sitä voida esittää lyhyesti ja ytimekkäästi, käytämme aiheeseen useita artikkeleita ja käsittelemme nyt yksinomaan yhtä hakusanaa, nimeltään vaellusreppu.

Sinun ei pitäisi säästää hyvää vaellusreppua 

vaellusrepputesti ulkoiluvälineet 2

Vaellusreput ovat ulkoiluvälineiden suurimmat reput ja ne on suunniteltu pitkiä ja vakavia retkiä varten. Vaellusreppun on täytettävä monet ammatilliset kriteerit, ja raporttien mukaan on monia erinomaisia ​​merkkejä, mikä ei todellakaan tee päätöstämme helpommaksi. Siksi olemme perustuneet käytännön kokeisiin, jotka suuri selviytymisammattilainen Kai Sackmann tekee meille kaikille YouTube -kanavallaan.

Lisäksi etsimme malleja, jotka eivät vain kiinnosta vuorikiipeilijää, vaan sopivat myös valokuvaajaan, joka liittyy todelliseen vuoristokierrokseen. Olettaen vaikeimmat sääolosuhteet ja tutkimusmatkan keston, Sackmann suosittelee mm vaellusreppu Mount 100+ 20 der, Tashev -brändi tunnetaan vain ammattisektorilla. Oheisesta videosta näet, että reppujen laadun, koon ja painon lisäksi tärkeitä ovat myös selän oikea asento ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä matkatavaroiden oikea järjestely..

Sinun pitäisi olla hyvin varusteltu pitkiä vuoristomatkoja varten 

vaellusrepputesti ulkoiluvälineet 3

Tashevin Focus 30 tuottaa ammattimaisia ​​reppuja luontokuvaajille

vaellusrepputesti ulkoilulaitteet 5

Mitä herra Kai Sackmann ajattelee ulkoiluvälineistä..

Jatkamme mainitun ammattimaisen brändin kanssa ja nimeämme Focus 30 -mallin, joka on helpotus kaikille vuorivalokuvaajille. Jokainen, joka haluaa olla mukanaan kameransa, saa mielellään ammattimaisen valokuvareppun korkealla vuoristossa. Ei ole mitään parempaa kuin tutkia maailmaa ja ikuistaa kauneimmat hetket.

Yhdessä seuraavista artikkeleista haluaisimme tarjota sinulle vaellusrepputestin ja selvittää naisten ja miesten vaellusreppujen erot.

Siihen asti kaikkea hyvää ja pysykää kuulolla!

Painon jakautumisella keholle on tärkeä rooli

vaellusrepputesti ulkoiluvälineet 10

Veden- ja säänkestävä

vaellusrepputesti ulkoiluvälineet 6

Joten vuorikiipeily voi olla todella hauskaa

vaellusrepputesti ulkoiluvälineet 7

ja kauneimmat hetket voidaan ikuistaa

vaellusrepputesti ulkoiluvälineet 9

Matkatavaroiden luokittelu on erittäin tärkeää vuorilla

vaellusrepputesti ulkoiluvälineet 8

Testaa useita reppuja etukäteen

vaellusrepputesti ulkoiluvälineet 11

Varmista, että laitteesi on turvallisesti sijoitettu 

vaellusrepputesti ulkoiluvälineet 12

Kerromme sinulle, mikä malli sopii parhaiten asiaasi

vaellusrepputesti ulkoiluvälineet 13

Erota naisten ja miesten reput

vaellusrepputesti ulkoiluvälineet 15

Onnistunut vuorikiipeily!

vaellusrepputesti ulkoiluvälineet 3