Valitsemalla syksyiset kengät oikein – ostaessa tulee ottaa huomioon seuraavat asiat

Marraskuu on täydellinen puoliväli syksyn ja talven välillä. Ulkona ei ole liian kylmä eikä liian lämmin. Aamulla maaperä on kostea, pakkaskasteinen ja peitetty helisevillä lehdillä. Nyt on taas aika saada villatakit, lämpimät kengät ja kuvioidut huivit kaapista. Suunnitelmassa on valmistautuminen äskettäin tulevaan kauden muutokseen. Marraskuussa voit aina luottaa siihen, että löydät kaiken tarvitsemasi uuteen syksy-talvikauteen suosikkikaupastasi. Jos juuri kengät olet pettänyt, nyt on paras aika aloittaa uuden parin etsiminen. Syksyn kenkien ei pitäisi olla vain mukavia ja muodikkaita, vaan niiden on myös kestettävä sateet ja varhainen lumi ilman ongelmia. Koska niiden valinta voi kuitenkin olla todellinen ongelma nykyään, olemme laatineet sinulle muutamia vinkkejä. Nämä varmasti auttavat sinua ostamaan oikeat kengät.

Valitsemalla syksyiset kengät oikein - sinun tulee ottaa huomioon seuraavat seikat ostaessasi syksyn kenkiä naiset tekevät täydellisen valinnan

Perusvinkkejä syksyn kenkien valintaan

Kengät eivät ole vain pakollinen, vaan ne ovat myös olennainen osa vaatetustamme. Ne kykenevät lisäämään ulkoasua viimeistelyyn tai pilaamaan sen kokonaan. Siksi uusien syksyisten kenkiesi tulee olla laadukkaita ja mahdollisuuksien mukaan valmistettu luonnonmateriaaleista. Tietenkin niiden pitäisi heijastaa tarkasti tyyliasetuksiasi ja kestää kaikki säätoiveet.

Oikeiden syksyisten kenkien valinta riippuu myös suuresti elämäntavastasi. Jos esimerkiksi työskentelet toimistossa ja ajat töihin, älykkäät mokkapumput tai nilkkurit ovat hyvä vaihtoehto. Jos haluat kävellä, tarvitset kestäviä, monitoimisia, urheilullisia ja tyylikkäitä syksyisiä kenkiä. Hyvä esimerkki tästä ovat kumisaappaat, joissa on kyllästetty vuori – joten olet aina valmis selviämään lätäköistä ja alkutalvesta. Nilkkurit, polvikorkot ja rasvatut nahkasaappaat ovat myös loistavia vaihtoehtoja. Ne pitävät jalat kuivina ja lämpiminä, mutta ovat myös erittäin tyylikkäitä.

Valitsemalla syksyiset kengät oikein - sinun on otettava huomioon seuraavat seikat, kun ostat saappaita nahka ruskea tyylikäs

Osta syksyiset kengät oikealta jälleenmyyjältä

Riippumatta siitä, millaisia ​​kenkiä haluat, ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on varmistaa, että ne ovat peräisin yhdestä vakiintunut valmistaja mukana todistettu kuva. Ei ole hyvä idea säästää rahaa kenkäostoksissa, varsinkin kun on kyse syksy-talvikaudesta. Halvat mallit, joilla on kyseenalainen alkuperä ja laatu, eivät yksinkertaisesti voi vastata odotuksiisi. Ennemmin tai myöhemmin jalkasi ovat märät ja kylmät, tai tunnet näkyvää epämukavuutta kävellessäsi. Laadun lisäksi, jonka vain merkkikenkä voi tarjota sinulle, on myös paljon helpompaa ostaa tunnetuilta valmistajilta. Tavarat ovat sisällä hyvät verkkokaupat saatavilla, kun valikoima on yleensä paljon suurempi kuin missä tahansa paikallisessa kaupassa.

Valitsemalla syksyiset kengät oikein - sinun on otettava huomioon seuraavat asiat ostaessasi nilkkureita musta tyylikäs nahka

Kriteerit täydellisen syksyn kengän valitsemiseksi

Jotta tietyt kengät sopisivat syksyyn, niiden on täytettävä tietyt kriteerit. Ensimmäinen ehto on, että ne on valmistettu vedenpitävästä materiaalista, kuten sileästä tai mokkasta, nailonista, kumista tai näiden yhdistelmästä. Ne on parasta tehdä yhdistelmässä, eli ommella ja liimata samanaikaisesti. Pohjat on parasta tehdä korkealaatuisesta luonnonkumista. Materiaalille on ominaista erityisen korkea joustavuus ja luistamiskestävyys. On myös tärkeää, että syksyn kengissä ei ole matalaa vetoketjua tai joustavia lisäosia. Loppujen lopuksi sadevesi ja kostea lumi voivat helposti päästä kenkien sisään.

Värit ja tyyli ovat tietysti etusijalla. Yleensä syksyllä kenkien, joita haluat käyttää useimmin, tulisi olla suhteellisen yleismaailmallisia. Esimerkiksi ruskeat kengät voidaan yhdistää melkein mihin tahansa asuun – harmaat housut, siniset farkut sekä vaatteet ja asusteet kaikissa tyypillisissä syksyn väreissä (keltainen, punainen, oranssi ja beige). Mustat kengät sopivat aina juhliin ja sopivat parhaiten muiden neutraalien värien (valkoinen, harmaa ja musta) kanssa. Eläinjäljet ​​(python, seepra, leopardi ja kilpikonna) ovat viime aikoina palanneet muotiin. Vältä vain vaaleita sävyjä, jotka likaantuvat nopeasti syksyllä.

Oikeiden syksyn kenkien valinta voi aluksi tuntua monimutkaiselta, mutta se voi olla erittäin helppoa, kunhan tiedät sen perusteet ja kriteerit. Asianmukaisella hoidolla voit käyttää hyvälaatuisia kenkiä pari vuotta.

Syksyn kenkien oikea valinta - seuraavat asiat on otettava huomioon ostaessaan mustia nahkakenkiä syksyn lehdet Valitsemalla syksyiset kengät oikein - sinun on otettava huomioon seuraavat seikat, kun ostat syksyn tyttöjen kengät ruskeaa nahkaa