Vihkisormukset 2019 – kauneimmat vihkisormusten trendit

Vihkisormus on romanttisin kahden ihmisen välisen rakkauden symboli. Tuskin millään muulla on niin suurta merkitystä ja sillä on itse asiassa toiminnallinen signaaliarvo. Tämä kertoo ulkopuoliselle maailmalle, että henkilö on otettu. Siksi monet pitävät vihkisormustensa ulkonäköä erittäin tärkeänä. Kaikille rakastuneille, jotka haluavat sanoa kyllä ​​tänä vuonna, olemme valinneet joitakin nykyisiä vihkisormusten 2019 malleja ja esitellyt ne täällä. Kaikki muut morsiamen parit, jotka haluavat pysyä muodissa ja ostaa vihkisormuksensa, voivat hyötyä tästäkin.

vihkisormukset ostavat vihkisormukset 2019

Vihkisormukset 2019: kulta tai hopea?

Useimmat ihmiset yhdistävät kultakorut rakkauteen ja romantiikkaan. Siksi useimmat tulevat myös vuonna 2019 Mallit vihkisormuksista valmistettu kullasta tai tarjotaan kultaisella sävyllä. Renkaiden ulkonäkö riippuu kuitenkin suuresti valitun metalliseoksen puhtaasta kultapitoisuudesta. Metallit, joissa on 585 grammaa hienoa kultaa, ovat erittäin suosittuja. Sormukset, joiden kultapitoisuus on huomattavasti pienempi, eivät näytä niin kauniilta eivätkä tule omiin.

Mutta jos haluat vihkisormukset kauniilla hopeasävyllä, sinun kannattaa valita platina tänä vuonna. Tätä metallia pidettiin pitkään ehdoton ylellisyys, koska sitä oli vaikea valmistaa ja siksi erityisen kallista. Mutta nykyään platina on melko halpaa valkokultaan verrattuna. Täällä 950 -seos on ylellisyysluokka, jota pidetään myös tuhoutumattomana. Sanotaan, että avioliiton tuhoutumaton pitäisi heijastua vihkisormusten valittuun metalliin.

Osta vihkisormukset 2019 vihkisormukset

Kapeat ja herkät vihkisormukset

Erittäin filigraaninen vihkisormus-trendi on noussut esiin viime vuosina. Tänä vuonna tämä kuitenkin vahvistuu entisestään. Sormusten leveys 2-4 millimetriä ajattomassa klassisessa suunnittelussa on erittäin trendikäs. Koska nämä sormukset eivät vaadi suurta materiaalimäärää, jopa pariskunnilla, joilla on pieni budjetti, on varaa korkealaatuisesta platinasta valmistettuihin vihkisormuksiin. Ja ole siitä erittäin iloinen!

Millgriff vihkisormukset

Jopa yksinkertaisimmat vihkisormukset, joissa on myllypinta tai jotka tunnetaan helmillä, näyttävät erittäin houkuttelevilta ja ovat jotain aivan erityistä, jopa ilman timantteja! Tässä prosessissa renkaaseen puristetaan pyöreitä rakenteita.

vihkisormus trendit vihkisormukset 2019

Memoire vihkisormukset

Kuten kaikki tietävät, timantit ovat naisen paras ystävä! Memoire -vihkisormus on kehyssormus, joka on valmistettu useista samankokoisista timanteista. Ylimääräisen korusormuksen käyttäminen naisten vihkisormuksena on trendi, joka on tullut meille Ranskasta. Yhä useampi morsian kokoaa yksilöllisen vihkisormussarjan. Ne yhdistävät yleensä yksinkertaisen vihkisormuksen ylellisesti koristeltuun ikuisuuden sormukseen.

Lyhyesti sanottuna nämä ovat vihkisormusten trendit. Voit nähdä, että vihkisormukset 2019 antavat jokaiselle mahdollisuuden löytää itselleen oikea. Toivotamme sinulle helppoa ja nopeaa rengasvalintaa ja tietysti onnea perheellesi!

vihkisormus ostaa vihkisormukset 2019

vihkisormukset valkokultaiset vihkisormukset 2019  vihkisormukset 2019 vihkisormusten trendit