Viime hetken uudenvuodenaatto – vinkkimme vuodenvaihteelle 2016/2017

Ja yhtäkkiä … uudenvuodenaatto on aivan nurkan takana! Melko odottamaton joillekin … eikö? Älä panikoi! Vaikka olisit yksi spontaanista ja spontaanista ihmisestä, kaikki voidaan silti järjestää varsin hienosti. Tässä on muutamia viime hetken uudenvuodenaaton vinkkejä “vuosien väliseen yöhön”. Useimmat meistä pitävät vuodenvaihdetta aina symbolisesti uutena aluna, ja siksi usein päätetään viettää uudenvuodenaatto mahdollisimman miellyttävänä ja mielenkiintoisena. Jotkut menevät kovimpiin ja ylellisimpiin juhliin, toiset varaavat eksoottisen matkan kuukausia etukäteen ja toiset järjestävät mukavia tapahtumia omassa yhteisössään tai vain perheen ja ystävien kanssa. Riippumatta siitä, miten päätät, yksi asia on varma: haluat tuntea olosi hyväksi ja olla onnellinen. Periaatteessa asenne auttaa – pysy rauhallisena, rentoudu ja älä liikaa odota! Anna itsesi mennä ja nauti hetkestä itsellesi! Se saattaa kuulostaa hieman “zeniltä”, mutta periaatteessa se on aina totta.

harhaluulo!

Ja yhtäkkiä sinusta tuntuu matkustavalta. Yksinkertaisesti näin. Ja juuri nyt ennen kaksitoista? No, uudenvuodenaaton matkat ovat olleet pitkään trendi. Ei ole välttämätöntä käyttää paljon rahaa tähän. Olisi tietysti ihanaa tuntea lämmin aurinko ihollasi uudenvuoden aikaan jossain Malediiveilla tai Kanariansaarilla ja ihailla taivaansinistä sinistä vettä, parhaat ja halvimmat tarjoukset näille halutuille matkakohteille on jo kauan varattu. On parasta jättää tämä eksoottinen myöhemmäksi päiväksi ja keskittyä viime hetken tarjouksiin tässä maassa.

viime hetken uudenvuodenaatto berliini 2017

Entä esimerkiksi uudenvuodenaaton juhlat Berliinissä? Kaupunki tarvitsee sinua tavallista enemmän. Tällä ainutlaatuisella metropolilla on paljon tarjottavaa kaikille. Koe upea juhlatilaisuus yhdessä Berliinin tunnetuimmista tapahtumapaikoista, kuten Alte Münze am Alex, “Kosmos” Friedrichshainissa tai Academie Lounge Potsdamer Platzilla.

Voit tietysti myös ihmetellä upeita ilotulitteita keskiyöllä suoraan Brandenburgin portilla tai, jos haluat paeta hälinästä, käydä pääkaupungin ja sen lähialueiden hiljaisemmissa kylissä. Köpenick, Frohnau ja tietysti Potsdam ovat lopullisia suosikkejamme.

Tanssi -ilta tai teemabileet kotona

Jos et halua matkustaa tällä kertaa etkä halua isoja juhlia, mutta haluat silti juhlia kauniisti, järjestä viime hetken teemajuhlat itse. Miksi ei? Katso ympärillesi, ketkä ystävistäsi ja tuttavistasi ovat vielä ilmaisia ​​uudenvuodenaattona, ja järjestä hauska, mukava kotitapahtuma. Teema, jota suositaan aina romanttisessa, nostalgisessa teemajuhlassa, on ”The Great Gatsby”. Kaikki näyttää erittäin juhlalliselta ja ylelliseltä ja sopii täydellisesti uudenvuodenaattoon.

viime hetken uudenvuodenaaton juhlat upeat gatsby -ideat

Juhli uutta vuotta leikkisästi

Hauska peli -ilta ystävien kanssa on tietysti myös yksi suosikeistamme. Tämä voidaan järjestää vanhanaikaisella tavalla suosituilla lautapeleillä – Monopoli, Tabu ja Co. On paljon naurua ja hymyä. Kaikki ovat läsnä ja kaikilla on hauskaa. Herkullinen fondue -illallinen ja perinteinen lyijyn kaataminen ovat myös osa sitä.

viime hetken uudenvuodenaaton ideat illallisjuhla fondue

 Motton mukaan: “Uusi vuosi, uusi onni”!

Uudenvuodenaaton kävely

Kyllä on. Ja se on virallisesti järjestetty monissa kaupungeissa ja kunnissa. Mutta voit myös mennä uudenvuodenaaton kävelylle yksityisesti. Romanttisena parina tai suurempana ryhmänä voit hieman kiivetä taskulamppua kädessäsi ja samppanjaa taskussa hieman ennen keskiyötä esimerkiksi kiivetä läheiselle mäkiselle alueelle, josta voit nauttia parhaasta ilotulitusnäkymästä. Sijainnista ja alueesta riippuen ranta ja järven rannat sekä metsät sopivat tietysti myös uudenvuodenaaton kävelykokemukseesi.

viime hetken uudenvuodenaaton ideoita lumihiihtoa

Viime hetken uudenvuodenaatto – tietolähteitä

Viimeinen katsaus kaupungin aikakauslehtiin, tapahtumakalentereihin ja myös Internetiin juuri ennen uudenvuodenaattoa on ehdottomasti sen arvoinen, koska monet yhteisöt tarjoavat upeita uudenvuodenaaton polkuja, joissa on ilotulitus, konsertteja ja tanssikursseja. Tämä tarkoittaa, että jopa niillä, jotka päättävät lyhyellä varoitusajalla, on suuri mahdollisuus tunnelmalliseen ja jännittävään uudenvuodenaattoon.

Ei siis uudenvuodenaaton stressiä! Pysy rauhallisena ja nauti juhlista. Lopulta se on vain yksi elämäsi monista öistä eikä ainoa. Voit juhlia uudenvuodenaattoa suuressa kaupungissa tai kylässä, idyllisessä vuoristomajassa tai rannalla, Alpeilla tai Kanariansaarilla. Mutta tärkeintä on ihmiset. Jos ympäröit itsesi rakkaidesi kanssa, matkustat hyvien ystävien kanssa tai olet elämänkumppanisi kanssa uudenvuodenaattona, se on puoli taistelua.

Tässä mielessä: Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

 viime hetken uudenvuodenaaton juhlaideat ystävät kuohuviini