Voiko kahden perheen talo olla uusi kotisi?

Jossain vaiheessa tulee aika, jolloin päätät hankkia oman asunnon. Jos näin on myös sinun kohdallasi, voimme auttaa sinua seuraavilla viivoilla ja tiedoilla …

Joten olet varmasti valmis rakentamaan “pesän” perheellesi. Tämä on hienoa, mutta ensin sinun on harkittava huolellisesti ja tehtävä muutama tärkeä päätös. Ehkä sinulla on idea siitä, miltä unelmiesi kodin pitäisi näyttää. Mutta onko sillä tarpeeksi yhteyspisteitä todellisuuteen? Mitkä ovat sinulle tärkeimmät kriteerit? Oletko tietoinen siitä, mitä et voi tehdä kompromisseja ja mitä voit todella tehdä ilman? Nyt sinulla on todennäköisesti realistinen kuva tulevasta kodistasi.

Osta kahden perheen talo

Osta kahden perheen talo Syy Edut Haitat Paritalo puutarha puutarha-allas

Kaksi perhettä saman katon alla – se olisi jotain sinulle?

Osta kahden perheen talo Edut Haitat Paritalo

Oletko koskaan ajatellut, että voisit sijoittaa kahden perheen taloon ja jakaa sen sukulaisten tai ystävien kanssa? Tai toinen vaihtoehto olisi vuokrata tämä asuntolainan maksamiseksi. Joten a Rakenna kahden perheen talo Ostaminen tai ostaminen voi olla fiksu idea, mutta ensin kannattaa harkita kaikkia näkökohtia. Alla on 6 näkökulmaa, jotka ovat mielestämme tärkeitä. Katso, ole hyvä!

Mitkä ovat kerrostalon edut?

Osta kahden perheen talo edut haitat modernit talot

  • Sijainti

Mahdollisten asuinalueiden valintaa voidaan rajoittaa merkittävästi, koska kerrostalo on hyvin erilainen kuin mikä tahansa omakotitalo. Siksi monirakennukset eivät ole sallittuja kaikilla asuinalueilla. Nämä sijaitsevat yleensä kaupunkialueilla, kun taas omakotitalot ovat enimmäkseen esikaupunkialueilla. Sinun on myös harkittava, onko valitsemasi sijainti suosittu potentiaalisten vuokralaisten keskuudessa. Jos esimerkiksi ostat talon asuinalueelta kaukana keskustasta, sinulla voi olla vaikeampaa löytää luotettavia vuokralaisia.

  • rahoitusta

Kun rahoitat kahden perheen taloa, voit kohdata erilaisia ​​haasteita. Ennen kuin voit hyödyntää mahdollisia vuokratuloja, tarvitset silti hyvän, alhaisen lainan Vipuvaikutus ja suuri talletus – yleensä noin 25% kokonaishinnasta. Pankit tietävät, että vuokralaiset voivat lähteä ajoissa ja sinun on ehkä maksettava koko asuntolaina itse, kunnes löydät toisen vuokralaisen.

Nykyaikaiset paritalot ovat olleet erittäin suosittuja viime aikoina

Osta kahden perheen talo Edut Haitat Kahden hengen talo moderni kestävä

  • Kiinteistökustannukset

Kahden perheen talot maksavat yleensä enemmän kuin omakotitalot. Joten sinun ei tarvitse vain keksiä suurempaa prosenttiosuutta käsirahasta, vaan myös käsiraha on korkeampi, koska se perustuu kalliimpaan omaisuuteen.

  • yksityisyyttä

Jos rakennat kahden perheen talon, vuokraat sen ja asut siellä itse, vuokralaiset voivat tulla milloin tahansa, jos heillä on kysyttävää tai ongelmia. Ja vuokranantajana olet vastuussa siitä, että kaikki talossa on kunnossa. Tämän seurauksena sinulla on vähemmän yksityisyyttä verrattuna asumiseen yhden perheen kodissa vain perheesi kanssa.

 Kahden perheen talo, jossa on yhteinen puutarha

Kahden perheen talo ostaa etuja haittoja

  • Vapaakustannukset

Jos vuokralaiset lähtevät ja kiinteistö on tyhjä, sitä kutsutaan tyhjäksi. Pohjimmiltaan sinun on katettava tämän kustannukset, kunnes vuokraat kiinteistön uudelleen. Korjauskustannuksia voi syntyä, koska kiinteistö on usein remontoitava seuraavaa vuokralaista varten. Saatat myös joutua maksamaan mainonnasta uuden vuokralaisen löytämiseksi.

  • Kiinteistön myynti

Kerrostaloja ei etsi niin paljon ihmisiä kuin yhden perheen asuntojen ostajia. Tämän vuoksi kahden perheen talon myyminen voi olla vaikeampaa. Sitä vastoin on helpompaa myydä omakotitalo yksityishenkilölle tai sijoittajalle.

Nauti tilavasta kodista!

Osta kahden perheen talo syyt edut haitat

Kahden perheen kodin ostaminen voi olla hyvä idea, mutta sinun on oltava valmis ottamaan vastaan ​​edellä kuvatut haasteet ja mahdollisesti useita muita. Varmista, että kerrostalo sopii hyvin elämäntyyliisi ja nauti uudesta kodistasi!

Paritalo rauhallisella alueella

Osta kahden perheen talo Edut Haitat Esivalmistettu talo Paritalo