15 bedste samling af vintertrøjer til kvinder og mænd

Vintertid er den eneste gang, hvor alt uldslid kommer ud af skabet. Indtil da er uldtrøjerne pakket godt ind med mølkugler for at holde uldtøjet i god stand til næste vinter. Men stadig hver sæson går du ud for at søge det nyeste inden for uldne vintertrøjer for at holde trit med de trendændringer. Forskellige mønstre og stilarter af uldtøj skabes af designere hvert år. Krydsetrøjer fremstillet af bedstemødre vil aldrig gå i stil.

Bedste vintertrøjer til kvinder og mænd:

Her er et par af dem, så du kommer i tråd med den nyeste mode inden for uldtøj,

1. Turtle Neck Christmas Sweater:

Turtle Neck julesweater

Lad os tage et kig på, at denne vidunderlige afslappede trøje til mænd. Den har rensdyrsmønstre på trøjen, der viser, at det er juletid. Den er fuldærmet og har et skildpaddehalsmønster og en lynlås foran. Hvis lynlåsen er nede, bliver det til en almindelig skrue ned. Det er en tyk og varm vintertrøje.

2. Snow Flake Pattern Sweater:

Trøje med snefnugmønster

Her er en sweater, der giver et afslappet og samtidig et sporty look. Det er lavet af akryl og polyester materiale med snefnug design strikket på det. Det er en fuld lynlås sweater med almindelige lange ærmer.

3. Pullover med ribbet turtlehals:

Ribbet pullover med turtlehals

Denne trøje har en rullekrave stil. Det er en vintertrøje til kvinder. Ærmerne på denne sweater er længere end kroppen. Den har en løs pasform og er lavet af tyk uld, der gør dig varm i den kølige vinter.

4. Uldkjole:

Uldkjole

Hvis du er træt af at bære pullovere, trøjer og cardigans igen og igen, så er her en meget smuk mulighed. Denne uldkjole er langærmet og når op til dine knæ. Hvilken dejlig varm vintertrøje, der holder dig på linje med den trendy ændring i vintertøjs stil!

5. Grå vinterkjole:

Grå vinterkjole

Hvis det er ved at blive virkelig koldt, så er her en dejlig lang vintertrøje, som er blød og varm. Denne kjole er lavet af viskose, akryl og uld. Den har en høj krave og lange ærmer. Den har to sidelommer og kantlinjen er asymmetrisk.

6. Crotchet Woolen Baby Kjole:

Crotchet uld baby kjole

En hæklet sød vintertrøje har to funktioner – den holder dig varm og er også meget moderigtig. Du kan have en række farvekombinationer og mønstre, der får din baby til at se meget yndig ud. Du kan også have dejlige dekorationer som sløjfer og blomster.

7. Crotchet Sweater:

Trøje i skridt

Damer her er en smuk hæklet sweater til vintersæsonen, som du selv kan lave. Mønsteret er meget let, du kan have dine egne ideer samt få det til at se smukkere ud. Trøjen er fuldærmet og foran åben. Dejlige store knapper er højdepunktet i denne almindelige sweater.

8. Vinter lange trøjer:

Vinter lange trøjer

Disse lange vintertrøjer til damer er lavet af materiale af høj kvalitet. Det kan også bruges med jeans og bukser. De er meget stilfulde og kan få dig til at skille sig ud i en mængde. Den er fuldærmet og har en kort sideåbning.

9. Løs vinterkjole med høj krave:

Løs vinter kjole med høj krave

Dette er en dejlig vinrød løs vinterkjole. Den har lange ærmer og en høj krave. Det tætte gør denne lange sweater til en rigtig varmere. Den har sideslidser og en lige kant. Det kan også bæres med jeans.

10. Pink Cashmere Sweater:

Pink Cashmere Sweater

Her er en dejlig pink lang cashmere stilfuld vintertrøje. Den lange vintertrøje er let og meget varm. Den er også blød at røre ved og en af ​​de bedste trøjer til vinteren. Den er langærmet og foran åben med to sidelommer.

11. Hvid herretrøje:

Hvid herretrøje

Dette er et klassisk stykke vintertøj. Denne vinterhvide trøje er single breasted med en V-udskæring. Den er fuldærmet og en virkelig skøn trøje at have på til forretningsmøder. Det kan også bruges som almindeligt kontorbeklædning.

12. Hvid blomstret vintertrøje:

Hvid blomstret vintertrøje

Piger gør sig klar til at se varme ud i det kølige vejr med en hvid pullover sweater. Den har dejlige røde roser broderet med silketråd. Kombiner denne hvide vintertrøje med et par tynde jeans og høje støvler til det stilfulde og smarte look.

13. Red Celebrity Winter Coat:

Rød Celebrity Vinterfrakke

Dette er en ægte berømthed vinterfrakke til din dreng. Det kan også bruges af piger. Pelsen er lavet af tyk pels for at holde dit barn varmt og fuzzy. Den har lange ærmer med brune manchetter og et sødt bamse ansigt på jakken. Disse frakker er meget populære i lande, der bliver ekstremt kolde om vinteren.

14. Pink fleece frakke:

Pink fleece frakke

Denne pink fleece -frakke giver en ordentlig isolering til din krop i den kolde vinter. Denne vintertrøje til damer er kjole i stil med to skrå sidelommer. De dobbelte linjeknapper giver et stilfuldt look. Fleecematerialet er meget let og også let at håndtere.

15. Leopardprint jakke:

Jakke i leopardprint

Dette er en stilfuld vintertrøje, der er festdragt. Denne tykke sweater til vinter er festdragt og har leopardprint med to lommer. Den har et stilfuldt fløjlsbælte. Den har en knaplukning foran. Denne stilfulde jakke sætter en stilerklæring og giver dig et vildt dyrs look.

Vintertid er en vidunderlig tid for dig at eksperimentere med forskellige stilarter, farver og mønstre med dine uld. Dejlige kreationer dukker op i butikkerne såvel som online. Du støder også på dejlige designs i blade. Der findes en række pullovere, cardigans, trøjer til mænd, kvinder og børn, der også er let tilgængelige online. Disse er meget behagelige at have på og også til lommen. Hjemmelavet crotchet sweater med bedstemorfirkanter er også meget populær og let at lave.