9 fantastiske grønne trøjer til kvinder i Indien

Grønne trøjer er en perfekt måde at tilføje farve til dit vintertøj. Farven grøn er alsidig og indeholder lys og mørkegrøn, olivengrøn, mintgrøn, smaragdgrøn, limegrøn osv. Disse nuancer er perfekte og giver dig et bredt valg at vælge dit tøj.

Bedste grønne trøjer med billeder:

Prøv disse top 9 grønne trøjer,

1. Tragt hals grøn trøje:

Tragt hals grøn trøje

Her er en skøn trøje, der har en tragt hals og bred kant rundt om ærmerne. Denne tragtformede hals giver dig varme som ingen anden. Trøjen er perfekt til både formelt og fritidstøj. Du kan vælge den grønne sweater, der skal parres med jeans eller bukser.

2. Beskåret grøn trøje:

Beskåret grøn trøje

Vælg denne beskårne grønne trøje til kvinder, der giver dig et trendy look. Trøjen er perfekt til fritidstøj, da det beskårne look også har små flæser i kanterne. Den grønne farve er beroligende og fantastisk til vinterdage. Du kan vælge at bære denne sweater med ethvert bundtøj. En rund hals med denne sweater er også let at have på.

3. Oversized trøje:

Oversized trøje

Prøv denne mørkegrøn sweater i det overdimensionerede mønster. De løstsiddende ærmer ser flotte ud. Du kan bære denne sweater med blå jeans eller endda hvid bundtøj. Farvekombinationen er også fantastisk med gul. Vælg at bære dette til afslappede udflugter, da den overdimensionerede sweater er fritidstøj.

4. Kabelstrikket sweater:

Sweater med kabelstrik

Her er en fantastisk olivengrøn sweater, der følger med kabelstrikningen. Denne drop skulder sweater er vidunderlig med sideslidserne. Prøv også denne trendy sweater som fest. Den olivengrønne farve er noget, der passer godt til alle kombinationer. Du kan også få disse i andre strikkesting.

5. Trøje med V -hals:

Sweater med V -hals

Denne fashionable smaragdgrønne sweater er en power statement. Du kan bære dette til formelle lejligheder og se påklædt ud. Denne sweater parret med en stram nederdel vil være god til formelle møder. V -halsen giver dig et stildesign, og ribbenhalsen er perfekt til vintre.

6. Cardigan Sweater:

Cardigan sweater

En front åben limegrøn trøje er også meget efterspurgt. Du kan vælge at bære denne grønne cardigan sweater med ethvert bundtøj. Den enkle cardigan er perfekt som et formelt tøj. Den ensfarvede strik i denne sweater er en god mulighed, da den ikke overmander din beklædningsgenstand.

7. Off the Shoulder Sweater:

Off the Shoulder Sweater

En luksuriøs skovgrøn sweater er perfekt til at få dig til at se glamourøs ud. Denne off -shoulder sweater har brede ribkant. De ser klassiske og stilfulde ud og fungerer godt med jeans og fritidstøj. De slanke ærmer er endnu en ekstra attraktion i denne sweater.

8. Stretch bomuldstrøje:

Stretch bomuldstrøje

Se fantastisk ud i denne mintgrønne sweater, der har klokkeærmer. Trøjens ærmer får den til at skille sig ud. Du kan vælge denne sweater med dit outfit til en perfekt dag ud. Farven er meget beroligende, og den er derfor fantastisk til dagtimerne. Stretch bomuld er vidunderligt over enhver form og størrelse.

9. Sweatervest:

Sweater Vest

En kashmir lysegrøn trøje til mænd er en god tilføjelse til deres garderobe. Denne herretrøje er en perfekt vest, der ser godt ud over skjorter med fuld ærme. Farven vil se godt ud over de fleste mænd. Sweatervesten har en V -hals, der er perfekt. Det er let at bære denne trøje og fjerne den, så den er også god til milde vintre.

Grønne trøjer fås i forskellige farver og designs. V -halsen, sweatervesten eller endda trøjer i grøn farve er et godt valg. Du kan vælge mellem olivengrøn til mintgrøn farve.