9 fantastiske skuldertrækstrøjer til kvinder og mænd

Skuldertræk er en slags trøjer, der normalt ligner en cardigan. Disse skuldertrøjer er perfekte til kvinder, der elsker at have nogle modeændringer i deres garderobe.

Bedste skuldertrøjer til kvinder og mænd:

Få dine top 9 trøjer med skuldertræk,

1. Trøje med lomme -skuldertræk:

Sweater med lomme -skuldertræk

Her er en vidunderlig shrug -sweater i fuld længde, der er med lommer foran. Kjæreste -cardigan -trøjen er en ny trend i skuldertrækene. Du finder disse meget lette og komfortable. De lange og brede lommer på den røde skuldertrøje er gode til at holde dine hænder varme og også at vikle dig rundt.

2. Vandret trøje med skuldertræk:

Vandret skuldertrøje

Disse vandrette linjer med lange ærmer med skuldertræk er en kraftfuld beklædningsgenstand at have. Sweaterens åbne halslinje er perfekt og giver dig let at tage tøjet på. Sweaterens vandrette linjer er en ribbet teknik, der ser ganske fantastisk ud.

3. 3/4 ærmet skuldertrøje:

3/4 ærmet skuldertrøje

Få dig selv til at se glamourøs ud i denne dametrøje, der er kort. Trøjen har 3/4 ærmer, der sidder godt. Dette glitter skuldertræk er et godt festkomplement til din kjole. Træk på skuldrene sidder godt og giver dig et poleret look. Prøv dette i forskellige farver, der passer til din lejlighed.

4. Bolero skuldertrøje:

Bolero skuldertrøjer

En bolero sweater i vintage stil er altid efterspurgt. Dette krammer kroppen godt og giver dig en tæt sammenhængende effekt. Den tynde trøje er perfekt at have på lidt kølige dage, eller når vinden blæser for meget. Denne bolero er en vidunderlig beklædningsgenstand at have i din samling.

5. Hæklet hvid skuldertrøje:

Hæklet skuldertrøje

Prøv en håndlavet hæklet hvid trøje, som du kan bære til enhver fancy begivenhed. Denne dejlige hæklede sweater har en kant af lodret uld på halslinjen og ærmet ender. Dette får det til at se virkelig glamourøst og klassisk ud. Vælg denne trøje, der passer til enhver kjole, du har på.

6. Oversized trøje med skuldertræk:

Oversized skuldertrøje

Nogle gange er en overdimensioneret sort skuldertrøje også en fed måde at gå videre. Denne modeerklæring er vidunderlig og får dig til at se virkelig chic ud. Det overdimensionerede skuldertræk i sort passer meget godt til hvide outfits, der krammer figur. Ærmeenderne er passende, og det giver skuldertræk et struktureret look.

7. Lang marineblå skuldertrøje:

Trøje med lange skuldertræk

En lang marineblå sweater er et godt supplement til vintrene. Farven er også fantastisk til sæsonen. Dette lange skuldertræk giver dig fuldstændig dækning og varme. Den sorte farvekant på skulderklapningen er også en fantastisk design detalje, der tilføjer stil. Lange skuldertræk er altid en god vare at have i din samling.

8. Sweater med paljetter og skulderklap:

Trøje med paljetter og skuldertræk

En sej sølvtrøje er et glamourøst stykke tøj at have. Dette vil passe godt til enhver kjole, du har på. Dette er et perfekt festoutfit, der får dig til at se fantastisk og blændende ud. Paljetterne i skuldertrækket skinner og afgiver lys, når du bevæger dig rundt.

9. Langærmet trøje med skuldertræk:

Langærmet trøje med skuldertræk

En af de mest almindelige trøjer er de lange ærmer med skuldertræk. Dette er ideelt for at holde dine hænder varme og for at give dig også en stilkvotient. Det beskårne skuldertræk passer lige over din talje. Dette dækker din ryg og har en tynd kant foran. Her er skuldertrækningen hovedsageligt for stil og ikke for vintre.

Træk på skuldrene kan være korte, lange eller beskårne. De kan have korte, lange eller endda 3/4 ærmer. Designene og farverne, der bruges i skuldertrækene, er store og varierede, da disse normalt er parret med din yndlingsbeklædning. Så farver spiller en vigtig rolle i valget af skuldertræk. Selv fancy trøjer som pailletarbejde er gode til festtøj.