9 Moderne designs af beskårne trøjer til kvinder

En beskåret sweater er en variation af den klassiske sweater. De er korte og ligger normalt over taljen. De har lange ærmer og er derfor gode til vintre. Du kan vælge mellem de vidunderlige styles, der er angivet her, for at få din perfekte cropped sweater.

Moderne cropped trøjer

Bedste beskårne trøjer med billeder:

Lad os finde her med nævnte top 9 beskårne trøjer til kvinder.

1. Trykt cropped sweater:

Sweater med tryk

En trøje med et trykt look er meget afslappet og unik. Trøjen er perfekt til jeans og nederdele. Denne trykte sweater har en bred kant i hvidt til sweaterenden og ærmet ender. Dette omfangsrige sweatermønster er sexet og slående og er fantastisk til universitetsstuderende.

2. Almindelig cropped sweater:

Almindelig cropped sweater

En crop top sweater er et andet sexet outfit, du kan have på om vinteren. Denne almindelige trøje er kort og har lange ærmer. Crop top sweateren har ikke en struktureret kant, så det ser ud til at toppen lige er skåret op. Dette giver trøjen et crop top -look.

3. Sweater med rund hals og cropped hals:

Sweater med rund hals

En rund hals sweater er en vidunderlig beklædningsgenstand, der kan bruges til afslappede udflugter. Den sorte trøje ser fantastisk og moderigtig ud. Løse ærmer giver et hobo -look, og dette parret med jeans eller endda træningsbukser er det store modetal. Prøv denne slående sweater for et modefremt look.

4. Grå cropped sweater med V -hals:

Sweater med V -udskæring

Grå er en vidunderlig og alsidig farve, der fungerer godt til mænd og kvinder. Denne grå sweater er en dyb V -hals sweater med tynde kanter. Den strikkede crop top er tynd, så den er fantastisk til selv milde vintre. Stilen er formel og kan derfor kombineres med jeans og en lang halskæde.

5. Multi Stitch White Cropped Sweater:

Sweatshirt med multi -søm

At have flere strikkesting i trøjen er et godt designelement. Denne hvide sweater har gitteret og andre strikmasker implementeret i den. Dette giver trøjen et slående look. Multisømstrøjer er meget populære, og de giver dig et vidunderligt udvalg af mønstre.

6. Ribbet cropped sweater:

Ribbet cropped sweater

Et ribbet look er ofte eftertragtet i en sweater. Denne ribstrikkede strikkede sweater er perfekt i farve og stil. Trøjen i figuren er grå med lyserøde striber. Denne trøje er perfekt til afslappet til semi-fritidstøj og er lige hvad der skal være en del af din garderobe.

7. Fuzzy Cropped Sweater:

Fuzzy Cropped Sweater

Se sød og sart ud i den fuzzy sweater, der bruger fuzzy uld. Dette er en uld, der har fuzz og ligner løs bomuld. Dette er en rigtig god sweater til unge piger, og de farver, de fås i, er perfekte til dem. Par dem med jeans eller korte nederdele for at se voldsomme ud.

8. Kabelstrik rød cropped sweater:

Kabelstrikket cropped sweater

Vælg denne fantastiske røde trøje til din næste udflugt. Denne slående trøje har den fyldige kabelstrikning i midten og ærmerne. Sammen med kabelstrikningen har den også en ribstrikning. Disse to sting sammen gør denne sweater iøjnefaldende. Den røde farve er dyb og mørk og udgør en vidunderlig tilføjelse til din uldkollektion.

9. Turtle Neck Cropped Sweater:

Sweater med turtlehals

En turtle-neck sweater er altid et godt valg. Denne søde beskårne sweater har daisy print i midten. Den er lavet med fuzzy uld, og det giver trøjen et flot look. Den sort -hvide kombination er også et godt valg. Kombiner dette med hvid nederdel eller jeans for at se sexet og elegant ud.

Beskårne trøjer er et godt modestatement. Trøjerne kommer i forskellige stilarter som almindeligt, trykt, V-hals, skildpaddehals, rund hals osv. Du kan vælge mellem de stilarter, der er sexede eller søde.