9 Moderne off -shoulder sweaters til kvinder med billeder

Sweatere uden for skulderen er et sexet bud på de almindelige trøjer. De giver os ikke kun den nødvendige varme, men også stil og glamour. Hvis vi er på udkig efter en varm følelse i vinterhalvåret, vil trøje fra skulderen altid være et godt valg.

Bedste off -shoulder sweaters med billeder:

De forskellige stilarter er angivet her,

1. Tynd af skuldertrøjen:

Tynd off the Shoulder Sweater

Her er en elegant hvid off -shoulder sweater, der kan bruges af kvinder i alle aldre. Bredbåndet i halsudskæringen sidder vidunderligt på dine skuldre. Du kan også trække den ned på hver side for at tilføje stil. Denne tynde sweater er fantastisk til de køligere dage, når noget for tykt ikke er nødvendigt.

2. Ribbet af skuldertrøjen:

Ribbet af skuldertrøjen

Prøv denne fede sorte trøje med skulderstrik, der har ribstrik. Den ribbede effekt giver dig et langstrakt look, der fungerer godt til alle figurstørrelser. Den sorte farve øger længden og giver dig et slankt udseende. Vælg denne vidunderlige sweater for sin stil og elegance.

3. Rullet af skuldertrøjen:

Rullet af skuldertrøjen

Vælg denne trøje som en fashion statement. Dette look med rullet hals er fantastisk, da det dækker bredden af ​​dine skuldre. Sweatertoppen er også en fantastisk vare at have i din samling, da den ligner enhver anden top. Det holder dig stadig varm og hjælper om vinteren.

4. Off the Shoulder Sweater Dress:

Off the Shoulder sweater kjole

Gå fed og stilfuld i denne vidunderlige sweaterkjole uden skulder, der fungerer som en trøje og en kjole. Den lange trøje kommer op til dit knæ. Sweaterens kantlinje er ret bred og sidder stramt. Dette hjælper med at lade trøjen kramme din krop godt. De lange ærmer er også gode til at give dig varme.

5. Trykt af skulder sweatshirt:

Trykt af skulder sweatshirt

Prøv denne slidstærke sweatshirt, der er fantastisk til sport og andre udendørs aktiviteter. Dette giver dig mulighed for let at bevæge dig rundt og træne, mens du er stilfuld. Off -shoulder -effekten giver dig også en blæsende fornemmelse. De trykte sweatshirts er også gode til at udtrykke dine følelser.

6. Oversized off the Shoulder Sweater:

Oversized off The Shoulder Sweater

Få plads til denne overdimensionerede sweater fra skulderen, der forvandler dig til en smuk skønhed. Denne vidunderlige afslappede sweater er en perfekt beklædningsgenstand at have på om vinteren. Det brede skulderbånd er perfekt til også at holde trøjen på plads. Vælg de farver, du gerne vil have, og stingmønsteret også.

7. Skildpaddehals fra skuldertrøjen:

Skildpaddehals fra skuldertrøjen

En rullekrave er en klassisk designstil til toppe og trøjer. Denne grå sweater fra skulderen har en bred colturt, der flyder problemfrit. De løse ærmer er også ret lange og dækker dine fingre. Denne vidunderlige beklædningsgenstand er et must have for modebevidste kvinder. Halsen kan rulles og foldes, som du ønsker, så den er ret alsidig.

8. Pakket af skuldertrøjen:

Pakket af skuldertrøjen

Vælg denne sexede sweater fra skulderen, så du ser fantastisk og glamourøs ud. Den indviklede sweater med V -hals er i den smukke vinrøde nuance. Dette passer godt til lysfarvet bundslid. Vælg denne blændende beklædningsgenstand, og du vil tale om byen. Den sexede trøje er perfekt til at få dig til at føle dig ønskelig.

9. Flare -ærme fra skuldertrøjen:

Flare -ærme fra skuldertrøjen

Prøv denne glamourøse røde off -shoulder sweater med flared ærmer. Den ribstrøje er lavet dramatisk med disse flare ærmer. Selve ærmerne er lavet af fuzzy uld, og de ser derfor ganske tydelige og attraktive ud. Prøv dette fantastiske stykke for at tilføje oomph til din garderobe. Valget af farve afhænger af dig, men en vinrød er en sikker vinder.

Sweatere uden for skulderen er dem, der bæres med skuldrene nøgne. Disse er trøjer med bred hals og er ret glamourøse. De ribbede eller overdimensionerede trøjer er et godt valg.