9 Unikke Angora -trøjer til kvinder med billeder

Angora -trøjer består af Angora -kaninhår. Det er grunden til, at det er flæse designet. Angora sweater er blevet favorit blandt alle på grund af dets evige image og kvalitet, der bruges til at strukturere den. Den blødhed, som angoratrøjen giver, er uforglemmelig. Det definerer standarden for et niveau, der er oprettet af denne sweater.

Bedste Angora -trøjer med billeder:

Få dine klassiske angoratrøjer herunder angivet blandt top 9 sorter,

1. Fuldærmet hvid Angora sweater:

Fuld Seeve Angora sweater

Det er en hvid sweater, der viser renheden af ​​hvidt. Det er en rund hals med fuld ærme og et t-shirt-lignende mønster. Den hvide sweater har hvide tråd dikkedarer svingende på det, der ser fantastisk ud.

2. Vintage Pink Angora Sweater:

Vintage Angora sweater

Denne lyserøde trøje har møbleret halsmønster. Den er kortærmet med en kort sweaterstørrelse. Den tætte runde hals har broderi på den med hvide perler fastgjort på arbejdet. Denne sweater får de fleste likes fra næsten alle damer.

3. Angora Crop Sweater:

Angora Crop Sweater

Det er angora uld sweater i grøn farve. Denne sweater er afgrøde med bred hals og langt ærme. Den bæres med jeansshorts, der ser fabelagtige og forførende ud. Trøjen er strikket godt og viser korte huller imellem.

4. Fuzzy Angora Sweater:

Fuzzy Angora Sweater

Denne kvindelige angorasweater har flerfarvede og mange designs i en trøje. Den har sort høj hals og bund sort kant. Det ser ud til, at forskellige størrelser af trykte stykker er forbundet sammen for at udgøre en enkelt sweater.

5. Trykt Angora Sweater:

Trykt Angora sweater

Denne orange sweater er lang i størrelse som en top. Det kommer til at levere korrekt tilpasning til kroppen med en perfekt kropsfigur. Der er hvide og blå designs på halsen og ærmet, der ser fantastisk ud. Hvis du planlægger at købe en trykt type trøjer i denne vintersæson, skal du helt sikkert prøve denne.

6. Angora sweater med høj hals:

Høj hals Angora sweater

Det er fuld sort angora sweater i almindelig tilstand. Denne højhalsede sweater er fuldstændig usminket, men stadig fuld af kraft. Det giver den højeste kvalitet af stof, der bruges til at give en perfekt konstruktion af trøjen. Denne sorte trøje ser anstændig ud. Prøv denne sweater i blå jeans eller bukser.

7. Dekorativ Angora Sweater:

Dekorativ Angora sweater

Denne Angora kanintrøje ser luksuriøs ud. Det har meget brede og brede kraver, der er dekoreret med bladtryk. Der er kun en stor knap monteret på forsiden og under den er der knapper op. Det har et meget blødt stof, der er behageligt at have på.

8. Tyk Angora Sweater:

Tyk Angora sweater

Denne sweater er smuk med meget åben hals. Kraverne er så meget brede, at de er foldede. Det er også meget løst, hvilket giver en afslappende følelse for bæreren. Kraverne ser ud til at have været båret en stor ornamenteret halskæde. Disse trøjer ser tykke ud, men meget behagelige og nemme at bruge lejlighedsvis.

9. Fantastisk Angora Sweater:

Fantastisk Angora sweater

Det er angora cardigan sweater fuldt fastgjort med dikkedarer. Foran er der en lige knaplinje med hætte på bagsiden. Denne flæse -lignende trøje giver et så fantastisk look. Denne fængslende kvalitet af sweater appellerer til alles hjerte. Hvis du er lille højde, giver dette et klassisk look til din udflugt.

Angora -trøjer kan ikke sammenlignes med nogen anden sweater. Den følelse, den vil sætte, mens den bæres på brugerens sind, kan ikke defineres med noget ord. Det er bare forbløffende. Når du har brugt det, har du ikke lyst til at fjerne det.