9 Unikke Cashmere -trøjer til kvinder og mænd i Indien

Kashmir er stor uld, der kommer fra Kashmir -staten Indien. Det er fra Kashmir -gederne, man får så fantastisk blødt uld. Forskellige typer af sorter og stilarter får vi i et cashmere -mønster i trøje kategorien.

Bedste kashmir trøjer med billeder:

Her har vi listet de forskellige typer af cashmere trøjer, der er tilgængelige,

1. Polo Neck Cashmere Sweatere:

Poloshirts i cashmere

Her er en vidunderlig blød cashmere sweater i en poloshals -stil. Sweateren med fuld ærmer er fantastisk til at holde dig varm om vintrene. Polohalsen giver dig fuld dækning omkring din hals. Denne stil med rund hals kan åbnes for at beskytte dig op til hagen. Dette er en virkelig god mulighed at vælge til de kolde dage.

2. Bind Cashmere Sweater:

Bind Cashmere Sweater

Et stilfuldt sweatermønster er denne sammenhængende sweater. Kvinders cashmere sweater er gjort trendy og moderigtigt med brug af et skærm i taljen. Denne sweater er slidset i siderne og tilføjer også glamouren til denne sweater. Det er perfekt til vintrene på grund af uld. De lange ærmer holder dig varm og hyggelig.

3. Cable Cashmere Sweater:

Cable Cashmere Sweater

Her er en kashmir trøje mænd kan bære, der får dem til at se smukke ud. Kabelsømmen, der bruges i denne sweater, er klassisk, og de fleste trøjer til mænd og kvinder bruger den også. Det er en tyk sting, og det giver trøjen et omfangsrigt look. Kashmirullen er den perfekte uld til denne sweater.

4. Vaffelstrikket sweater:

Vaffelstrikket kashmirtrøje

En tyk sort cashmere sweater er, hvad du har brug for for at holde dig varm. Denne vaffelstrikkede trøje er perfekt og stilfuld. Vaffelmønsteret ligner ligesom en vaffel med bulerne. Sort er en vidunderlig farve til herretrøje og lidt grå kant gør hele forskellen.

5. Quarter Zip Sweater:

Trøje i cashmere med lynlås

Prøv denne trendy hvide kashmirtrøje, der er stilfuld og elegant. Kvart lynlås øverst på trøjen kan åbnes eller holdes lukket. Sweaterens fulde ærmer er perfekte til at gøre dig behagelig i de kolde dage. Lynlåsemønsteret er altid fantastisk, da det gør det let at tage trøjen på.

6. Trøje med V -hals:

V -hals Cashmere Sweater

Rød cashmere sweater er altid en kraftfuld farve til en sweater. V -hals sweateren er en anden klassiker, som de fleste foretrækker. Det fungerer også godt på plus size kvinder og mænd. V -halsen er også behagelig omkring halsen. Prøv disse klassiske sweatermønstre i farver, der får dig til at skille sig ud.

7. Cashmere cardigan:

Cardigan i kashmir

En cardigan fungerer bedst for de fleste mennesker, der ikke kan lide pullover -versionen. Disse kan til enhver tid glides på eller tages af uden problemer. Denne cashmere cardigan sweater er åben foran og har også lommer foran. Dette gør den til en ganske praktisk sweater med hensyn til at holde dine ejendele sikre. Cardiganen kan sættes oven på enhver bluse af indertøj.

8. Bell Sleeve Sweater:

Bell Sleeve Cashmere Sweater

Prøv denne stilfulde grå cashmere sweater med klokkeærmer. Ærmerne gør denne sweater til en glamourøs, da den er ret trendy. Du kan parre trøjen med enhver form for undertøj som jeans, bukser osv. Den grå farve, der bruges her i trøjen, er en mørkegrå. Du kan også vælge lysegrå og ethvert andet farvevalg, du kan lide.

9. Cross Back Cashmere Sweater:

Cross Back Cashmere Sweater

Denne slående kashmir sweater med cross -back detaljer er perfekt til kvinder, der er trendy og smarte. Denne lille detalje gør hele forskellen i denne sweater. De farver, du kan vælge, er forskellige. En marineblå kashmir trøje eller en lyserød cashmere sweater vil også se godt ud i dette mønster.

Kashmir som materiale er perfekt til trøjer. Denne vidunderlige bløde uld gør en cardigan eller sweater varm og hyggelig. Du kan vælge mellem stilarter som en dækshals, poloshals, V -hals osv.