9 Bedste sommer tørklæde designs til kvinder og mænd

Tørklæder er nødvendige året rundt. De er det tilbehør, der findes i hver eneste garderobe, bortset fra de normale smykker, ure osv. De blev i forvejen kun brugt om vinteren for at holde dig varm. Men tiderne har ændret sig, og tørklæder ses at blive brugt i alle slags vejr som stil. Der er tørklæder af forskellige materialer til årstider som sommer og forår, der holder dig i stil. I dag skal tørklæder ses som det foretrukne tilbehør. Sommer tørklæde designs er generelt lette.

Sådan bærer du et sommer tørklæde:

Det er meget let at bære sommertørklæder. Der er forskellige måder at afdække tørklæderne på. Behagelige tøj som jeans & T-shirt, nederdel og top kan få ekstra glamour med tørklædet. Du kan bære sommertørklædet på en meget enkel måde, det vil sige, bare læg det på tværs af dine skuldre eller flet det og vikle det om din hals. Du kan bære den i poncho -stil eller cowboy -stil afhængigt af det sted, du vil hen og lejligheden. Bind enderne af tørklædet og brug det i uendelig stil. Wrap det over brystlinjen, og det bliver en bemærkelsesværdig strand-slid.

Bedste sommer tørklæde designs:

Her er et par utroligt lette måder at bære sommertørklædetyperne på til kvinder og mænd.

1. Ruffled Summer Scarf:

Flæset sommer tørklæde

Dette er den bedste tørklædetype om sommeren, der er lavet af blødt bomuld eller linnedstof og er også meget let. Du kan endda lave dem derhjemme, da de er meget lette. Det er et dejligt tilbehør til en sommerudflugt eller endda en tur ned ad stranden. Der er mange måder at bære tørklædet på. To enkle måder er – bare vikl den om din hals eller tag ind om halsen med de løse ender foran og bind en simpel løs knude. Du behøver ikke at bære nogen form for smykker om halsen med det tørrede tørklæde.

2. Knyttet blonde tørklæde:

Knyttet blonde tørklæde

Dette er en glimrende måde at binde halstørklæder til sommer. Et chiffon tørklæde med polka prikker at have på på dine jeans, T-shirt og skuldertræk eller endda en lang nederdel med top. Læg tørklædet bag din hals. Tag den ene løse ende rundt om dit håndled. Lav en løs knude. Den anden ende skal trækkes gennem knuden – først under og derefter over. Der er dit seje sommerlook klar.

3. Shoulder Duster tørklæde:

Shoulder Duster tørklæde

Dette er et vidunderligt let tørklæde til sommer. Fold silketørklædet ind i en trekant, og tag det foran bag fra din hals. Bind en løs knude svarende til tie-knuden. Du kan kombinere den med tynde bukser og en smart top. Denne er en dejlig stil at have på til film i løbet af sommeren. Det er både behageligt og et perfekt hverdagslook. Det tilføjer også elegance til dit outfit.

4. Funky mænds ternet tørklæde:

Funky Ternet tørklæde til mænd

Mænd er du klar til at tilføje lidt til din hotness -kvotient. Her er en klassisk måde at bruge herre sommer tørklæde. Bare brug et tørklæde, der står i kontrast til det tøj, du har på. Tørklæder kan hjælpe dig med at føje til din stilkvotient og få dig til at se helt anderledes ud end andre. Tag bare tørklædet foran halsen og lad de løse ender falde tilbage. Tag derefter venstre side over din højre skulder foran og højre side over venstre skulder foran.

5. Classic Loop Style:

Den klassiske loop -stil

Dette er en enkel, men klassisk måde at binde lette tørklæder til sommeren. Det er også hurtigt at binde og temmelig stilfuldt også. Det kan være af chiffon eller silkemateriale – trykt eller almindeligt. Fold først tørklædet i en trekant og placer trekanten foran halsen. Bring derefter begge ender, der er på bagsiden, foran. Du kan justere længden ved at trække i hver side.

6. White Lace Ladies Summer tørklæder:

Sommer tørklæde i hvidt blonde

Et hæklet hvidt sommertørklæde er et stilfuldt sofistikeret slid til fester og endda til bryllupper. Det er let og let at styre. Du kan bære den som en poncho -stil eller endda have et sommer uendeligt tørklæde i hvid farve. Hvide bolero damer sommertørklæder er også temmelig trendy at have på jeans og T-shirt. De laver også en smuk gave til kvinder. De yndefulde tørklæder til kvinders sommer ser elegante ud fra enhver vinkel.

7. Halvbue halstørklæde:

Halvbue halstørklæde

Ser kompliceret ud, men er det ikke! Bær tørklædet om halsen, så den ene ende hænger længere ned foran end den anden. Bring den lange ende hen over den korte ende, og træk den gennem nakkeløkken fra bunden, men ikke helt. Træk på en måde, så den lange ende skaber en halv sløjfe på den ene side af din hals.

8. Sort tyndt tørklæde:

Sort tyndt tørklæde

De sorte tynde lange sommertørklæder til sport sammen med dine sædvanlige skinny jeans og T-shirt er en trendy måde at dukke op på college. Pak bare det tynde tørklæde, som er slankt og helt ubesværet at have på. Men dette look er virkelig iøjnefaldende og smart. Tørklædet kan være af silke, chiffon eller endda hæklet ud af en tynd sort tråd eller uld. Du kan have din egen stil for, hvordan du bærer dette tørklæde, da enhver stil ser ud af verden.

9. Sommer tørklæde i bomuld:

Sommer tørklæde i bomuld

Bomuldstørklæde til sommer er det bedste tilbehør. Disse er de lette tørklæder til sommer og meget nemme at styre. De kan ledsage ethvert outfit, det være sig jeans af nederdel. Dette tilbehør er meget trendy blandt college -teenagere og endda godt til at dække ansigtet, mens du cykler. Bomuldstørklæder fås i flere farver og udskrifter. Bandanna tørklæder er de mest populære. Det skal bæres løst om halsen, og din kjole skal afgive en erklæring, uanset hvor du går.

Sommertørklæder er i dag et vigtigt tilbehør, som er overkommeligt at tilføje til din garderobe. Du har forskellige valg til at bære sommermode tørklæder. Du kan bære dem på din sædvanlige T-shirt og jeans og give dig selv et farverigt dame-lignende look. Hver person har en yndlingsmåde til at binde tørklædet, især i den varme sæson. De bærer tørklæderne for at beskytte sig mod den brændende varme og også redde sig selv fra stigende forurening. Du kan blot vikle det om din hals eller bære det som en choker. Bare tilføj farve til dit gamle outfit ved at drapere et farverigt tørklæde.