9 Seneste vintertørklæder til mænd og kvinder i trend

Vinteren er en sådan sæson, når alt dit uldtøj er ude af din opbevaring og klar til brug igen. Trøjer, lyddæmpere, kasketter og det bedste af alle tørklæder – alle er klar til at beskytte dig mod kulden igen. Tørklæderne er sådan et tøj, som man aldrig kan gå glip af. Det skal altid ledsage dig, mens du forlader hjemmet. Tørklæder er også lette at lægge over dit hoved, der dækker dine ører og også en del af dit ansigt fra den kolde vind. De kan tages af, når solen står op, og det bliver varmere eller slider det tilbage, når du føler dig kold igen. Let at drapere og let at have i tasken!!

Stilfulde og smukke vinter tørklæde designs til herrer og damer i mode:

Der er mange måder at bære tørklæder på. Her er et par almindelige og usædvanlige måder at bære et vinterhalstørklæde på-det er det mest alsidige stykke vinterbeklædning.

1. Simple Drape White Winter Scarf:

Simple Drape White Winter Scarf

Denne stil passer til ethvert design af uldtørklæde, men ser engletisk ud, når du prøver denne stil med et lodent hvidt vinterhalstørklæde. Hæng bare stykket af uldtørklædet uden for jakken eller pelsen for at give pelsen et friskt look og samtidig dække dit bryst fra kulden. Det passer også godt til alle slags outfits – det være sig formelle eller uformelle. Men det tilføjer helt sikkert stil til din kjole.

2. One Side Drape Black Winter Scarf:

Sort vinter tørklæde i den ene side

Det sorte vinterhalstørklæde er den mest foretrukne. Det er et øjeblikkeligt hit og kan siges at være et af de bedste vinterhalstørklæder til herrer. Uanset hvordan du bærer det, forherliger det bare din personlighed. Du kan prøve den enkle draperingsstil – den ene stil, der aldrig kan gå af mode. Bare kast den om halsen med de løse ender foran. Du kan nemt tage det af, når solen kommer op eller sætte det tilbage, når du føler dig kold.

3. One Tie Men uldtørklæde:

One Tie Men Uld tørklæde

En anden stilfuld måde at binde det varme vinterhalstørklæde på er at binde det en gang om halsen. Denne stil holder nakken varm, hvilket er perfekt egnet til blæsende eller kølige dage. Dæk tørklædet bag fra nakken på en sådan måde, at højre side er længere end venstre. Derefter skal den lange side tages på tværs af forsiden af ​​kroppen omkring din hals og vende tilbage til at blive hængende foran til højre. Ternede tørklæder til mænd ser bedst ud i denne stil.

4. Det firkantede tæppe tørklæde:

Det firkantede tæppe tørklæde

Dette vintertørklæde kaldes populært som firkantet tæppe, da det tjener dit formål på to måder – et tæppe og et tørklæde. Sådan bæres dette vintertørklæde er meget enkelt – fold tæppet til en trekant. Vend den trekantede del nedad foran dig, og hold de lange ender i hver hånd. Tag den bag nakken og lad enden på din højre hånd falde over din venstre skulder, og den i venstre hånd skal falde over din højre skulder.

5. Lyddæmperstil tørklæde:

Lyddæmperstil tørklæde

Dette kan betragtes som en af ​​de mest fashionable måder at bære vinterhalstørklædet på. Dæk tørklædet bag nakken og vend det en gang – venstre over din højre og højre over din venstre. Hold derefter begge ender af tørklædet og bind en lille løs knude, så tørklædet forbliver over skulderen, der dækker din hals.

6. Tykt Infinity Circle Loop tørklæde:

Tykt Infinity Circle Loop tørklæde

Lavet af blød uld, dette er især det bedste dame vinterhalstørklæde og er også behageligt for mænd. Der er mange måder at binde dette tørklæde på og betragtes som det bedste til regelmæssig brug. Materialet er blødt og elastisk. Det er også en perfekt gave at blive givet til venner og familie i løbet af den kolde vinter.

7. Vinterhalstørklæde i kashmir:

Kasjmir vintertørklæde

Kashmiruld er berømt for sin blødhed og kølige tekstur. Dette tørklæde er fremstillet ved hjælp af det bløde gedehår. Denne er de bedste valg til en virkelig kold vinter. Dette er en god kombination med dine jakker eller nogen af ​​dine vinterdragt. Du kan bare lægge det om skulderen under dine almindelige morgenture eller endda til shopping.

8. Chunky Ternet uld tørklæde:

Chunky Ternet uld tørklæde

Dette Chunky tjekkede tørklæde er som navnet antyder – chunky. Det holder din varme om halsen og dækker også dit bryst fra den kolde vinterbrise. Dæk tørklædet bag på din hals og hold den ene side længere end den anden. Sløjf derefter den længere side om din hals og træk den lange side gennem løkken. Juster længderne efter din komfort. Og bliv varm!!

9. Pashmina Uld Wrap Sjal Tørklæde:

Pashmina Uld Wrap Sjal Tørklæde

Kashmir er berømt for Pashmina uld tørklæder. Tørklædet er lavet i fint kashmir uldstof. Den off-white elfenbencreme farve med farverigt håndbroderi gør sjalet til en ren fornøjelse at have på. Kantene er dekoreret med uldkanter. Tørklædet kan bæres på mange måder – bare vikl det rundt om din skulder, læg det om din hals og knyt det – enhver stil vil bare tilføre glamour til dette sjal.

Vintertid er bedst til at skaffe dig det nyeste og trendy uldtøj. Mange websteder hjælper med at få den rigtige farve og tekstur i henhold til din stil og krav. Disse uldtøj er også udstillet til at blive vist i de lokale butikker og indkøbscentre på det tidspunkt, vinteren begynder. Du kan prøve forskellige stilarter med at drapere tørklædet for hver dag for at give dig et nyt friskt look dagligt. Bare sørg for at vælge en, der ikke er ru på huden, da den kan give anledning til irritation. Tørklæder og sjaler, der er lidt ru til huden, kan bæres på jakken eller frakken.