9 Stilfulde og bedste halstørklæder til kvinder og mænd

Tørklæder opstod under de gamle egyptiske, romerske, kinesiske og franske kulturer. Tidligere blev tørklæder bare anset for at være noget at have på om vinteren. Tiderne har ændret sig og tørklædet har overtaget et helt nyt look. I dag er tørklæder et almindeligt slid på halsen. Det farverige halstørklæde kan tilføre din kjole skønhed og gøre det lysere. Tørklæder kan være af enhver længde – lange eller korte. Uanset om du bærer tørklædet for varme eller stil, ændrer den rigtige moderigtige måde, du bærer det på, hele dit udseende.

Seneste samling af halstørklæde til herrer og damer:

Lad os finde her med nævnte hals tørklæde designs til kvinder og mænd.

1. Halstørklæde i silke:

Halstørklæde i silke

Halstørklædet i silke er en øjeblikkelig favorit blandt college -besøgende. Du kan bare tilføje en lille smule farve til din almindelige tanktop ved at binde et silketørklæde om halsen. Til dette skal du folde silketørklædet til en trekant og placere det over dine skuldre. Bare bind en simpel knude i midten – voila, du er alle farvet til college. Silketørklæder kan også ledsage jakkesæt. De bæres tæt på halsen inde i skjorten og dækker halsen. Det ser klassisk ud.

2. Halstørklæde i poncho -stil:

Halstørklæde i poncho -stil

Du kan også lægge tørklædet om halsen i en ponchostil. For at lave poncho -stil skal du binde de to ender for at lave en cirkel. Læg den rundt om skulderen og vrid den forreste del. Der er et andet trendy look til college og går godt til jeans og toppe. Dette er en god måde at binde halstørklædet til kvinder til kvinder, der er stærkt bygget, da det dækker deres volumen.

3. French Twist tørklæde:

Fransk Twist tørklæde

Dette er en unik stil ved at binde kvinders halstørklæde. Giv dit tørklæde fransk twist. Metoden til at binde dette tørklæde er også meget let-Fold tørklædet i længderetningen og læg det rundt om dine skuldre. Det løse endestykke skal trækkes over og derefter under tørklædet. Det andet stykke skal først gå under og derefter over den samme sløjfe.

4. Metal Strik Sommer Tørklæde:

Metalstrikket sommer tørklæde

Dette er et virkelig trendy halstørklæde til aftener eller fester med venner. Tørklædet er lavet af tyndt silkemateriale, så det er meget let at styre. Drej blot tørklædet om din hals og lad de løse ender hænge foran. Det ser smart ud på jeans og korte toppe. Metalliske tørklæder ser generelt bedre ud end almindelige.

5. Rund hals halstørklæde:

Halstørklæde med rund hals

Dette er en af ​​de bedste måder at binde et lille halstørklæde på. Fold tørklædet i halve, indtil det bliver en slank streg. Vikl det om din hals og bind en lille knude. Det ser virkelig elegant ud på shorts og et vidunderligt tilbehør til college -piger, der elsker korte kjoler. Det har et elegant look og passer godt til korte kjoler til aftenophold og diskoteker.

6. Bandana hals tørklæde:

Bandana hals tørklæde

Bandana tørklædet er et typisk halstørklæde til mænd og cowboys traditionelle tilbehør. I dag pryder selv kvinder dette look. Det er let at binde og kan også være fritidstøj eller til kostumer. Fold tørklædet i en trekant, og få de modsatte ender til at mødes. Tag de to modsatte ender på den længste side af trekanten, og placer den længste side på din hals. Spidsen skal pege nedad. Bind de modsatte ender til en knude bag på nakken.

7. Tøjklæder til kvinder:

Tørklæder til kvinders business suit

Dette er et vidunderligt tilbehør til din formelle jakkesæt. I dag er tørklædet blevet en væsentlig del af påklædningsreglerne for bestemt kontortøj. Tørklædet er enkelt slidt om halsen og en sød sløjfe er bundet. Buen kan placeres i midten eller på en hvilken som helst side. Så hvorfor ikke ændre din typiske måde at bære jakkesæt på og prøve et halstørklæde til jakkesættet.

8. Net Cowl tørklæde:

Net Cowl tørklæde

Huer bæres generelt om vinteren, da materialet er uld. Men i dag findes dækmønsteret også at være trendy blandt normale tørklæder til daglig brug. Dette net tørklæde er draperet på en kappe måde. Halstørklædet med hætte tilføjer bounce og er meget elegant. Denne stil kan vedtages af både mænd og kvinder.

9. Tyndt tørklæde:

Tyndt tørklæde

Dette er en af ​​de sødeste og mest kreative måder at bære dit tynde halstørklæde på. Sådan binder du tørklædet om din hals – Efter at have lagt tørklædet bag på nakken, skal du begynde at vride det, indtil hele længden er snoet. Sløj den derefter om halsen igen og knyt en knude. Bliv ved med at binde knuder omkring den originale, indtil du synes, det er tilstrækkeligt. Lad de løse ender hænge frit.

Tørklæder er generelt elsket af alle. Tørklæder bæres i alle slags vejr, bare at tørklædernes materiale afhænger af vejret. Tørklæder ser cool ud på løse silhuetter. Tørklæder udgør også en del af det officielle slid på visse erhverv som f.eks. Luftværtinde, receptionister, hærofficerer osv. Der er mange forskellige slags tørklæder, der findes i mange former, mønstre og farver. Det anvendte materiale varierer også. Der er mange tips og tricks til bindestilen.