Sådan strikkes et tørklæde?- 9 letstrikkede tørklædeopskrifter

Et tørklæde er et stykke beklædningsgenstand, der er et sikkert hit hos både mænd og kvinder. Da uldtørklæder kun bruges om vinteren, finder vi en række forskellige stilarter og mønstre hvert år. Almindelig, stribet, mønstret, kablet, snoet, kappe – der er mange stilarter, du kan vælge imellem. Her vil vi vide, hvordan man begynder at strikke et tørklæde. Så gør dig klar til at vælge nogle fantastiske mønstre af strikket tørklæde.

Sådan strikkes et tørklæde:

Det første trin i tørklæde -strikkeopskrifter er at lægge maskerne på.

Casting First Loop:

Casting First Loop

Første opslagsmaske – Fundamentrækken har opslagsmaskerne. For at slå op, lav først en slip-knude-løft garnet, sæt det på en af ​​nålene og træk i garnet for at gøre det stramt.

Sådan støbes andre sømme med en nål:

Sådan støbes andre sømme med en nål

For at slå det resterende antal masker på, tag arbejdet videre fra glideknappen og dann en løkke. Bare vær sikker på, at du ikke tager halens garn. Når du har dannet løkken, føres den over på nålen og trækkes i garnet.

Sådan slås sømme op med to nåle:

Sådan slås søm på med to nåle

For at slå på kan du også du ved at holde den ene nål med stingene i venstre hånd og den anden på højre hånd. Før derefter arbejdsgarnet fra garnkuglen over din venstre pegefinger. Du kan bruge dine andre fingre til at fange arbejdsgarnet i din venstre håndflade. Stik nålen i højre hånd opad gennem den øverste løkke på venstre nål. Læg garnet over den højre nål og træk løkken igennem forfra og læg den på venstre nål. Fjern den højre nål, og træk i garnet. gentag dette trin, indtil du har lagt det nødvendige antal masker på.

Sådan strikkes:

For Strikmasken skal nålen med de opslåede masker ligge i venstre hånd. Pak nu garnet fra bolden i. e. arbejdsgarn, omkring venstre pegefinger og hold det bag på nålen på venstre hånd. Sæt nålens spids i højre hånd fra forsiden til bagsiden i det første kast, og åbn sømmen lidt. Tag arbejdsgarnet med højre nål og træk igennem den åbnede søm. Cast-up-sømmen på venstre nål skal glides af og holdes langfingeren nær den anden cast-on, så den ikke glider af. Den nydannede strikkesting er på højre pind. Fortsæt, indtil alle maskerne på venstre nål er tømt. Før nu nålen med stingene, fra højre til venstre hånd.

Sådan purl:

Sådan Purl

Den næste slags søm er Purl Stitch. Det er forskelligt fra Strikmasken. I Purl -sømmen er arbejdsgarnet foran i stedet for på bagsiden af ​​dit projekt. Nålen skal indsættes fra bagsiden til forsiden i stedet for forside til bagside. Endnu en gang er nålen med de opslåede sting i din venstre hånd. Arbejdsgarnet skal vikles rundt om din pegefinger og holde det foran. Sæt nålen i højre hånd fra bagsiden til fronten i det første påslag, og åbn den lidt. Før arbejdsgarnet over nålen fra forside til bagside, og skub arbejdsgarnet gennem opslåningen. Tag løftesting af fra venstre nål, og sørg naturligvis for, at den anden søm ikke glider af. Stinget på højre nål er den nydannede vrangmaske.

Bedste strikkede tørklæde mønstre:

Nu da du kender de grundlæggende strikke- og vrangmasker, er der her et par typer af strikkede tørklæder, som du kan prøve at strikke.

1. Stribet tørklæde:

Stribet tørklæde

Disse er lette tørklæde strikkemønstre og perfekte til en begynders første forsøg. Garnet, der er egnet til denne slags strikket tørklæde, er et 10 -lags garn. Der kan tages to farvede garner efter eget valg. Mønsteret er så let, at du kan strikke, mens du rejser eller endda mens du ser tv

2. Superhurtigt blonde tørklæde:

Superhurtigt blonde tørklæde:

Det grundlæggende hulmønster, der bruges til denne slags tørklæde, er meget let og hurtigt at strikke. Denne superhurtige blonder er et letstrikket tørklæde, men meget elegant at have på. Du kan bruge dit eget valg af farver til at lave en smuk blanding. Så prøv strikkere at prøve dette smukke mønster.

3. Dugdørklæde:

Dugdørklæde

Dewdrop Scarf er et tykt strikket tørklæde. Det ser bedst ud, når det er strikket med neutrale farver. Dette er et hurtigt strikmønster, som er meget let for en nybegynder. Dette tørklæde er meget stilfuldt og holder dig varm i de kølige vintre.

4. Peacock Jewel Scarf:

Påfugl juvel tørklæde

Peacock Jewel Scarf er et meget let og delikat udseende halstørklæde. Dette letstrikkede tørklæde er til mellemstrikkere. Garnet, der bruges, er et skinnende tyndt påfuglfarvet.

5. Lilla Infinity tørklæde:

Lilla Infinity tørklæde

Dette store strikkede tørklæde er helt fantastisk flot. Brug et dobbeltfarvet tørklæde, især et skraveret, så mønsteret ser skrøbeligt ud. Strikkemønsteret er af åben vævning. Strikmaskerne til tørklæder er 360, men opskriften er meget let. Dette mønster kan draperes som en kappe, såvel som det er et kortere tørklæde.

6. Langt tørklæde til mænd:

Langt tørklæde til mænd

Dette mænds tørklæde er omkring 7 tommer i bredden og 68 tommer i længden. Det er et yndigt varmt tørklæde og ser også godt ud. Et 10 -lags garn giver bedre effekt. Farver kan vælges efter eget valg, men den fyrretræsfinerede passer godt til alle outfits.

7. Magic Lace Strikket tørklæde:

Magic Lace Strikket tørklæde

Dette er et enestående tørklæde. Mønsteret er tilfældigt og er sjovt og spændende at lave. Mønsteret gør tørklædet let og luftigt og er også velegnet til sommertøj. Du ville elske at lave denne slags igen og igen. Garnet, der bruges, er af super fint materiale til at gøre tørklædet spinkelt.

8. Strikket tørklæde:

Strikket tørklæde

Dette er et lækkert tørklæde at have på jeans. Det er et tykt strikket tørklæde mønster, der er trekantet i form og besat med king-size knapper. Kanterne i enderne giver et cowboy -look. Strikkemønsteret er meget enkelt og let at lave. Denne er et perfekt mønster for begyndere at lægge hænderne på.

9. Party Wrap tørklæde:

Party Wrap tørklæde

Dette mønster er så let og enkelt, at det tager knap en time at lave. Så hvis du skal ud til en fest og ikke har en wrap, skal du ikke bekymre dig, tag dine strikkepinde og lav en til dig selv. Alt du behøver at vide er strik- og vrangmasken.

Tørklæder, der er strikket, vil altid være i stil. Der findes mange strikkede opskrifter på internettet, som er lette at følge og også hurtige at lave. Der er masser af typer garn og stilarter. Når du har lært det grundlæggende at kende, er resten let.