Top 9 hjemmelavet balsam til tørt hår

Står du over for problemet med tørt hår? I ved alle, at problemet med tørt hår forværres i hele vinterperioden. Terapi med varme olier i denne periode er ikke yderst støttende, og heller ikke luksuriøse fabrikskonditioneringsmidler viser foretrukne resultater.

Hjemmelavet balsam til tørt hår

Heldigvis er der ingredienser, du har i køkkenet, hvorfra du kan oprette en vellykket balsam, som kan hjælpe dig med at have et fladt og silkeagtigt hår hele vinteren. Der er mange måder, hvorpå du kan være opmærksom på beskadiget hår ved at bruge simpel hjemmelavet hårbalsam til tørt beskadiget hår. Ved hjælp af sikre naturlige ingredienser kan du lave store balsam plus hårmasker for at genoprette en sund hårtekstur.

Her er Top 9 hjemmelavet balsam til tørt hår:

1. Olivenolie:

Hjemmelavet balsam til tørre hår - olivenolie

Hvis du virkelig vil have slankere og blødere hår, så prøv olivenolie. Det giver fugt såvel som næringsstoffer. Det er en af ​​de bedste ingredienser, som du også kan opbevare i lang tid og simpelthen er tilgængelig.

Ingredienser: 1/4 kop olivenolie og 1/2 kop almindelig balsam

Retning: Bland begge ingredienser i en skål. Smør dit hår i sektion. Forsvinde i mindst 15

minutter, kam, plus skylning.

2. Sheasmør:

Hjemmelavet balsam til tørre hår - Sheasmør

Den adskiller sig fra de få ingredienser, der får dine #split -ender til at gå glip af, der faktisk får dit hår til at føles tykt og lækkert. Jeg passer på denne hjemmelavede hårbalsam! Dette er lidt på den dybe side, derfor skal du ikke bruge så meget!

Ingredienser:

½ kop olivenolie, 1 1/3 kopper sheasmør, ½ ounce duftolie (f.eks. Lavendelolie eller rosmarinolie) 1 tsk vitamin E -olie

Rutevejledning:

Varm Sheasmør afslappet i en mellemstor gryde, der venter på, at det er blevet til flydende type. Kom det i olivenolien. Lad blandingen afkøle i 30-40 minutter. Undgå at lade den sætte sig helt. Medtag i vitamin E i tillæg til duftolien. Slå blandingen i vente på, at du får en let mousse som konstant. Kom blandingen i en forseglet gryde.

3. Avocado og bananbalsam:

Avocado og bananbalsam

Ingrediens:

Banan, æg, honning, ekstra jomfru olivenolie og avocado.

Retning:

Tag en avocado; skræl crash det afventer det bliver en pasta. Få derefter en halv banan plus hæld ca. 2 spsk olivenolie i. Blend det godt af avocadopastaen. Bland æg med bananen plus avocado -blandingen i en blender i afventning af, at det er blødt.

Hvordan man ansøger:

Påfør dette fra toppen af ​​dit hår til bunden og lad balsamen stå i 10 minutter og vask det af med vand. Du vil se, at dit hår bliver blødt og skinnende.

4. honning:

Hjemmelavet balsam til tørre hår - honning

Den næste hjemmelavede hårbalsam, som vi skal tale om, er honninghårbalsam!

Ingredienser:

4 spiseskefulde let olivenolie, 1/2 kop Savannah Bee Company honning (du kan erstatte lokal eller økologisk honning)

Rutevejledning:

I en lille skål blandes honning plus olivenolie og afventer fuldstændig indarbejdelse. Overfør blandingen gennem en tragt til en plastflaske ved at klemme det øverste låg. Når den er klar til at gøre brug af, blander rystende blanding plus gnider ind i dit hår og venter roligt overdækket. Dæk dit hoved til med en badehætte, derudover giver balsamen mulighed for at fortsætte på dit hår i mindst 30 minutter og i stand til en time. Shampoo plus vask dit hår omhyggeligt.

5. Kokosmælk:

Hjemmelavet balsam til tørre hår - Kokosmælk

I denne hjemmelavede balsam til kokosmælk vil vi tale om!

Ingredienser:

1 kop kokosmælk, 2 spsk kokosolie og 1 avocado.

Rutevejledning:

Skur, pit, plus knus din avocado. Inkluder kokosmælken med kokosolie samt bland afventer glat. Bland nu alle ingredienserne op og lad virke i cirka 10 – 15 minutter.

Derefter skal du blande alle de ovennævnte ingredienser i dit hår og lade stå i 10 – 15 minutter og vaske og derefter shampoo.

6. Græskar hårmaske:

Hjemmelavet balsam til tørre hår - græskar hårmaske

Du skal vide, at den ideelle anvendelse til dåse græskarrester (da der for evigt er rester). Græskar har mange forbløffende overskud-de er rige på vitamin A plus C, kalium, beta-caroten plus zink.

Retning:

Kom 1-2 spiseskefulde honning, medfødte befugtningsmidler i en kop græskarpuré plus pakke i det omfang, du kan på dit hår plus hovedbund. Du skal enten pakke dit hår i saranfolie ellers have en badehætte på for at forblive masken på plads. Lad det sidde i mindst 15 minutter og skyl derefter.

7. Apple Cider Eddike Conditioner:

Hjemmelavet balsam til tørre hår - Apple Cider Eddike Conditioner

En æbleeddike vasker hjælper med at belyse ud over glatte hår neglebånd – den hemmelige til skinnende hår! Deltag i en spiseske eddike med en 1/2 kop vand plus doser over fugtigt hår. Inkluder et par dråber æterisk olie, hvis duften er mere end.

Retning:

Påfør i hele håret, lad det sidde i 5 minutter og rengør derefter. Bitterheden i eddiken hjælper med at lukke det mest lag af dit hår, neglebåndene, og bygge det ligge fladt.

8. Kanel, Honey Plus Milk Conditioner:

Hjemmelavet balsam til tørre hår - kanel, honning plus mælkebalsam

Du skal vide, at denne gavnlige balsam er fyldt med mælkeproteiner som kasein, og de giver fugt, volumen og glans til hårene. Dette er den bedste balsam til det tørre hår, da kanel spiller en vigtig rolle for at genoprette blodcirkulationen til hovedbunden plus rødder, og det hjælper håret til at blive stærkt.

Ingrediens:

2 spiseskefuld honning, 2 æg, 1/4 kopp mayonnaise, 2 spiseskefuld kanel og 4 spiseskefuld mælk.

Retning:

Bland alle komponenterne i en glasskål plus varm det lidt op ved at putte det i en skål med varmt vand. Smør den opvarmede blanding ind i hovedbunden plus hår og lad det sidde i en halv time. Bær en badehætte plus lås den af ​​et håndklæde, da tingene kan blive rodede. Skyl godt af med vand efterfulgt af en slags shampoo.

9. Avocado:

Hjemmelavet balsam til tørre hår - Avocado

Den efterfølgende hjemmelavede hårbalsam, som vi kommer til at opdage, er avocado hårbalsam! Avocado er virkelig velhavende i gode fedtstoffer, der betyder, at du vil have hår, der er superblankt, super håndterbart plus helt let plus luftigt!

Ingredienser:

2 spsk olivenolie, 2 spsk vand, 2 spsk tyk fløde, en avocado.

Rutevejledning:

Blend alt det sammen, udforsk det gennem dit fantastiske hår og din frakke med en vaskehætte. I cirka 20 minutter, selvom det trænger dybt ind i dine hårsække. Skyl balsamen ud med lunkent vand. Vask ned {du ønsker ikke at dufte som avocado nogensinde}, vask, plus du er klar.