9 Bedste trusseshorts til komfort til damer i Indien

Trussen er undertøjet, der bæres af kvinderne. Det skal bæres under dit tøj. Et problem, alle kvinder står over for, er trusseindretninger, især hvis du bærer monterede bukser eller en stram nederdel. Løsningen på dette problem er trusse eller korte trusser. G -streng er ubehageligt og kan ikke bruges i længere tid. På den anden side er korte trusser super behagelige og lette. Da vi går ind for det, er her en liste over typer af korte trusser.

Boyshort Trusser til Kvinder:

Her meldte vi os ned nedenfor, nogle trusseshorts til kvinder i forskellige stilarter.

1. Nylon kort trusse:

Nylon kort trusse

Ved navnet er denne type korte trusser lavet af nylon. Det er den mest almindelige stil. Nylon er blødt stof; derfor er den ideel til somre. Plus du kan opnå problemfrit udseende ved det. De er strækbare, så du kan udføre enhver aktivitet i løbet af dagen.

2. Cotton Boyshort Trusse:

Cotton Boyshort trusse

Den korte bomuldsbukse er den ideelle korte trusse. De er bløde, behagelige og åndbare. De findes i alle typer, som mellemhøj til lav snit. De er beregnet til at være glatte og bløde. De er så gode, at du faktisk kan leve i en. Bomulds korte trusser er bedst om somrene.

3. Trusse i satin plus størrelse:

Trusse i satin plus størrelse

Hvis du vil tilføje allure i lingeri uden at gå på kompromis med din komfort, og så er satin kort trusse noget for dig. De har normalt snørebånd og snit. De er lavet af satin, men nogle gange tager snørebånd den største andel. Denne type korte trusser er ideelle til nye brude.

4. Lace Boyshort Trusse:

Lace Boyshort trusse

Blonde kort trusse er fuldstændig lavet af blonder. De er elegante og dristige. De har foring nær skridtområdet. Det er et fancy slid; derfor bruges den til særlige lejligheder. Det er ideelt til de første nætter. De fås i forskellige mønstre og mange farver.

5. Microfiber Trusse Short:

Microfiber Trusse Short

Mikrofiber er et stof, der er blødt og åndbart. Det er ideelt under træning og hård fysisk aktivitet. De er meget strækbare og har ingen søm. De kan også bæres alene, da det er meget stilfuldt.

6. Smoothing Panty Short:

Smoothing Panty Short

Skal ud til fest, men maven bule stjæler dit glamourøse blik væk. Udjævning af korte trusser er det ideelle valg for dig. Det fungerer som spanx, men det er mere behageligt og let. Det er let at slå sig ned og komme ud. I modsætning til spanx er de åndbare, og du kan bevæge dig behageligt rundt.

7. Skridt mindre Short Trusse:

Skridt mindre Short Truse

Skridt mindre kort trusse har ikke skridtområdet. Den holdes åben eller har en blonder til sig. Det er perfekt, hvis du vil krydre ting i soveværelset. De er ikke særlig behagelige. De har også snørebånd og dikkedarer til at give lidt oomph. De findes i alle størrelser.

8. Problemfri trusse kort:

Problemfri trusse kort

Sømløs kort trusse er kort trusse, der ikke efterlader trusser. De er ideelle at have på i bukser og nederdele. De er for det meste lavet af bomuld. De fås i neutrale farver, der passer til outfit.

9. Control Short Trusse:

Control Short Trusse

Kontrol kort trusse er en kort trusse, der bæres for at dække en svulmende mave. De er et hit blandt nybagte mødre, der lige har leveret. De hjælper med at forme sig og giver en glat finish. Det ligner udjævning af korte trusser. Det er mere fokuseret på maveområdet.

Korte trusser ligner mænds boksere eller korte trusser til drenge, bortset fra at de er meget klassiske. Trusseshorts er enhver piges bedste ven. De er glatte og bløde og ikke særlig irriterende. De vil ikke ride op Således efterlader dig ubekymret og behagelig. Vælg godt fra ovenstående stilarter til lejligheden. Dette vil være det mest ideelle valg til daglig brug. Korte trusser er også kendt som trusser drengeshorts.