Top 9 brude trusser, der er bedst i bryllupssamlinger af kvinder

Brude trusser får en brud til at føle sig sexet og glamourøs. Disse trusser i silke, satin og blonder er lavet med de bedste materialer, og de giver en fantastisk effekt.

De bedste brude trusser samlinger:

Lad os se de 9 bedste samlinger af brude trusser til bryllup i forskellige mønstre.

1. Monogrammed brude trusse:

Monogrammed brude trusse

For din særlige dag får dig monogrammerede brude trusser, der har initialerne fra din ægtefælle på den. Disse trusser er lavet i blonder og initialen er syet på trusserne på siden. De kan udføres i hvid eller enhver anden farve, du vælger.

2. Personlig brude trusse:

Personlig brude trusse

Gå et skridt foran og få dine bryllupstrusser tilpasset. Disse kan have dit navn og datoen for dit bryllup. Tjek de skrifttyper, du kan bruge. Brude trusserne kan også være i silke.

3. Bruden ‘I do’ Trusser:

Bruden ‘I do’ Trusser

Noget gammelt, noget nyt og noget blåt er det gamle ordsprog for bryllupsbruden. Disse blå brude trusser er lige hvad du har brug for for at fuldføre ordsproget. De blå trusser er lavet i ren silke, så du føler dig ekstra speciel og sexet.

4. Hipster brude trusse:

Hipster brude trusse

Disse lyseblå trusser til bryllup er en anden ting, du kan overveje. Trusser i hipster -stil er perfekte til komfortniveauet. De søde blondekanter og sløjferne på siden tilføjer glamour til trusserne.

5. Sekvenseret brude trusse:

Sekvenseret brude trusse

Få dette fantastiske par bryllupsnattrusser til den mest specielle nat i dit liv. Disse sekventerede brude trusser er fantastiske med blondekanter. Ordene ‘brud’ er udført med sekvenser i sølv og giver en fantastisk effekt.

6. Plus Size Brude Lingeri:

Plus Size brude lingeri

Brude i plusstørrelse kan have det mest sexede undertøj med blonder -kollektionen. Disse brude trusser i plus størrelse er lavet med strækbart stof og blonder. De får trusserne til at se fantastiske og spændende ud. Du kan få en matchende bh som et sæt med disse trusser. Få også denne form for kombination med matchende bh’er.

7. Lace Back Bridal Trusse:

Lace Back brude trusse

Den mest almindelige af brude trusser er de hvide brude trusser lavet i blonder. Disse trusser giver masser af oomph og får bruden til at føle sig sexet indefra. Trusserne med blonderne er lavet med satinmaterialet foran. Ord kan også udskrives på trusserne.

8. Comfort Bridal Trusse:

Comfort brude trusse

For de brude, der er mere bekymrede over komforten, er disse brude trusser i let stil vejen frem. Bruderne i trusser skal føle sig afslappede på deres helt særlige dag, og disse lette stilarter får dem til at føle sådan. Du kan have tilføjet ord i rækkefølgen på trussen for den ekstra stil.

9. Høj talje brude trusse:

Brude trusse med høj talje

Få disse vidunderlige brude trusser, der er i høj talje stil. Trussen er lavet i blødt skinnende materiale, og den øverste talje er dækket med blonder. Den bløde blonder føles fantastisk mod huden. Vælg disse i farver, du gerne vil have eller i hvidt.

Brude trusser er en af ​​de vigtigste køb til bruderne. Trusserne er bløde og behagelige, mens de er ekstra sexede og glamourøse. Disse trusser kan laves i blonder eller silke og få udført sekvensarbejde på dem. Faktisk på markedet får du gode designs i en samling af brudepartier i trusser, men du kan også prøve nogle designs af smagstypen, nye virksomheder lancerer nogle designs med din yndlingssmag som vanilje, chokolade eller jordbærmønster. Få ethvert design med smag for at imponere din elskede.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80