Top 9 Silk Trusse til damer

Trusse til damer findes i mange stoffer, og en af ​​dem er Silk Panty. Silketrusser er mest bløde at røre ved og mærke. Silkestof har den fordel, at du føler dig glat og mild. Det bliver let justeret med huden. Det er et åndbart materiale. Det bliver let støbt med din kropsform. Uanset hvor hårdt du bruger det, bliver det ikke revet. Den grundlæggende fordel ved silketrusser er efter vask, at den bliver tør på kort tid. Det giver beroligende oplevelse til bæreren.

Silke Trusser til Kvinder:

Lad os se på kvinder i silketrusser med forskellige modeller.

1. Kvinder silke trusser:

Women's Silk Trusser

Denne hvide silketruse er godt for kvinder at have den dagligt. Det er flot designet med blomsterarbejde på trusse. Den dækker hele hofteporten og giver en beskyttet følelse til kvinder. Kvinder kan bære under leggings, salwar eller Saree.

2. Black Silk Trusser:

Sort silke trusse

Dette er ekstremt smuk sort farve trusse i sort. Det har flot broderi, der er indgraveret med tynd linning. Det dækker ikke hele hofter. I sort trusse ser selv vores hud hvidere ud. Det viser squishy numse.

3. Silke Trusser til Bryllupsaften:

Silke Trusse til Bryllupsaften

Det er sort og rød farvekombinationstrusse. Sort farveværk udføres, hvorfra det hvidlige bækkenområde vil være synligt. På bagsiden er der kun en tynd snor med begge bump åbne. Damer vælger denne type mønster under hendes bryllupsnat.

4. Engangstrusse i silke:

Engangstrusse i silke

Denne trusse bruges én gang af damer, så den er kendt som engangstrusser. Damer bruger det, når hun er i menstruation og også under graviditeten. Når den er brugt, skal denne trusse bortskaffes. Damer kan også bruge det, mens de svømmer.

5. Pink Silk Trusser:

Pink Silk Trusser

Det er hot pink farve silke trusse viser enorme numser. Det er gennemsigtigt med synlig numse. Fint strikket trådmønster udføres med lyserød farve. Forsiden er dækket med silkestof. Det giver også glæde for øjnene. Det skildrer damernes dristige karakter.

6. Tynd silke trusse:

Tynd silke trusse

Det er blå farvet attraktiv trusse. Det har meget tyndt skridt på kønsområdet. Plus hele den nederste del af kroppen er synlig her. Fyre har en særlig type attraktion for denne type mønster. Man kan parre den med bikinibh. Damer kan bære den på stranden under solbad.

7. Luksuriøse silketrusser:

Luksuriøse silketrusser

Det er særligt lav talje design silke trusse i sort farve. Det kaldes Thong -mønster. Det skal bæres under navleområdet. Det ser attraktivt ud på damer. Dette er en utrolig smuk trusse. Dette trussedesign kan ændre din fyrs stemning fra off -humør til romantisk.

8. Silke Trusser med dikkedarer:

Silke Trusser med dikkedarer

Det er nyt design i silketrusser. Den har smukke dikkedarer vedhæftet med dobbelt blonder af hvid og lyserød farve. Det giver perfekt form til din mave. Det er virkelig et enestående design, især blonder, der dækker hofterne. Det er lige så smukt som billedet. Det glæder dine sanser.

9. Animal Print Silk Panty:

Animal Print Silke Truse

I disse silketrusser er leoparddesign trykt. Det er specielt ikke sædvanligt design. Det er et ekstraordinært stykke trusse. Det angiver en bestemt karakter. Andre end leopard, der kan også være løve og ethvert andet tryk. Det definerer damernes modige og vovede karakter.

Silk Ladies -trusser har masser af design og farver med sig. Det har en høj kvalitet stof brugt i det. Nogle valgte kun at bære silketrusser andre end bomuld. Det har fordel af at give en rolig og rolig sindstilstand. Det kommer også i sæt med BH og trusse. Begge matcher hinanden med hensyn til farve og design. Et perfekt indre slid hjælper med at øge dit tillidsniveau. Derfor er det nødvendigt at have en god og ordentlig silketruse.