Top 9 strengstrusser til damer med forskellige stilarter

Med de skiftende tendenser inden for tøj giver det indre slid også nye attraktive designs til markedet især for kvinderne. De enkle trusser i bomuld er nu udskiftet med dyre blondetrusser, trussebukser, hipsters og meget mere for at gøre det indre slid mere sensuelt.

streng TrusserEt lignende mønster er snore -trusserne, der fås i forskellige andre designs. De er fremstillet af enkelte dobbelte eller flere strenge, de er også bredt udvalgt som bikini under slid eller også af de nye brude for et sexet udseende.

Stringtrusser til kvinder:

Følgende er få forskellige designs viralt på markedet, der giver snore -trusser et andet syn.

1. Net String Trusser:

Net String Trusser

Et offwhite g -string trusser design lavet med chiffon bruges ret meget af den unge kvinde i disse dage. Trussens midte får chiffonbetræk med små designs strikket i den. Sidebæringen får tre chiffonstrenge for et stramt greb. For at gøre det hyggeligt tilføjes en perle til den skinnende trusse.

2. Trådløse trusser:

Trådløse trusser

Også kendt som c string trusser, bliver disse trådløse trusser populære især blandt de berømtheder. Den røde trusse har bare et enkelt netdæksel på forsiden og bagsiden for at skjule de følsomme dele. Den har en tynd kurve, der forbliver fast mellem lårene for en tæt fangst.

3. Shiny V Shape Trusser:

Shiny V Shape Trusser

Leder du efter noget trendy og alligevel behageligt! Skinnende v string trusser er det bedste du leder efter. Trussen dækker nedenstående sektion indtil hofterne for et stramt greb. Det er lavet af et skinnende materiale, der er bredt udvalgt til svømning eller en sensuel fotografering.

4. Simple Thong Trusse:

Enkel G -streng

Et simpelt, men iørefaldende design med bomuld og chiffon er strengen med trusse til trusser. Det giver en fuld dækning forfra og bagfra forbundet med en enkelt snor på den nedre del af maven. Den fås i flere farver, men hvid er bredt udvalgt for at give huden en ordentlig eksponering.

5. Fancy String Trusse:

Fancy String Trusse

Leder du efter et smart og sensuelt udseende til enhver fest med pooltema! T -string -trusserne er ret bredt udvalgte til det. Den er lavet med en kombination af net og polyester for et charmerende udseende. Det er lavet med strenge, der er bundet ved hjælp af bue dannet med det.

6. Justerbare strengtrusser:

Justerbare strengtrusser

Blandt strengen under sliddesign er de hvide snore -trusser med justerbare strenge bredt udvalgt af den unge kvinde rundt om i verden. Trussen er lavet af bomuld, polyester eller Lycra at vælge imellem. Trussen er lavet med en under- og bagbeklædning fastgjort med en snor, der skal bæres under maven.

7. Spotty String Trusser:

Spotty String Trusser

Et undertøjsdesign, der er meget udbredt af kvinderne, er det plettede snordesign. Designet i trusse i satinstreng er lavet af satinmateriale med elastik på den øvre del og siderne for at give et greb. Den hvide trusse får røde prikker for at gøre den klodset.

8. Knot String Trusser:

Knot String Trusser

Chiffon og satin giver en fantastisk kombination til et perfekt strandtrussedesign. Stringtrussens midterdel er lavet med chiffon, der giver bittesmå designs og besat med hvide perler på. Trussens side er lavet med satin, der bruges til at binde en knude for korrekt greb om hofterne.

9. Trekantet trusse design:

Trekantet trusse design

Ønsker du at bære et nyt design i strengmønstrede trusser! Få et tyndt trusse -design, der også udsætter din sensuelle hud for beskueren. Designet er lavet med satinstrenge i trekantet design, mens midten er designet med netmateriale.

Strømpebukserne er bredt båret af modellerne eller til strandfester. De giver en varm og sensuel effekt, når de bæres, især med satin nattøj på hos damer. Ikke kun for kvinder, har nogle snore trusser design også bæres af mænd for deres komfort.