9 Stilfulde festdragt -tunika -designs til kvinder i trend

Tunika toppe er toppe, der taber, lange og normalt dækker din hofte region. De ender normalt over dit knæ. De kaldes også som ‘minikjoler’. En festdragt tunika er glamourøs og flatterende. Dette er den bedste mulighed, der kan gøre kvinder afslappede, sjove, selvsikre og komfortable. Det er sandt; tunika kan være meget vanskelig, hvis du ikke bærer den i henhold til din form og størrelse.

Moderne Party Wear Tunikaer til kvinder i Indien:

Her er et par typer af festdragt tunikaer til at hjælpe dig med at forstå det bedre.

1. T-Shirt Party Wear Tunika:

tunikaer til fest

T-shirt tunikaer er dybest set lange cardigans, der når til midten af ​​låret. Pasformen er løs og behagelig. Du kan bære et bælte omkring taljen. Normalt går Jeggings med anklelængde med, men en kort paillet nederdel med kiler vil helt sikkert få dig til at se fantastisk glamourøs ud.

2. Trapeze Party Wear Tunika:

Trapeze Party Wear Tunika

Trapeze tunika er en trapezformet tunika, der udvider sig mod ben og talje. De er ekstremt elegante, når de kombineres med slim fit bukser. De er meget smigrende for dem, der ønsker at slanke deres look. Du kan tilføje smykker i din hånd og hals for at give et lidt funky look.

3. Dress Party Wear Tunika:

Kjole Party Wear Tunika

Kjoletunika er en minikjole, der bæres som en tunika -top. Normalt er de snøret, besat eller begge dele til fester. De er meget flatterende til taljen og lægger vægt på torso. Så hvis dit æble former sig, er dette ikke tunika -stil. En velegnet jean går godt med det.

4. The Belt Party Wear Tunic:

Bæltefesten bærer tunika

Bæltet Tunika er tunika kjole med omkring taljen. Det er perfekt til pæreformet krop og tilføjer længde til den lille ramme. Plus bæltet fjerner opmærksomheden fra taljen og hofterne. Mange piger bærer den med leggings. For et glamourøst diva -look, kombiner det med røgfyldte øjne og charme -armbånd.

5. Designer Roman Party Wear Tunic:

Roman Party Wear Tunic

Ved sit navn er romersk tunika -top tunika i romersk stil. Den er tabt monteret hele vejen igennem og har bælte fastgjort i taljen. Det er super klassisk og moderigtigt. Det er perfekt til den æbleformede krop. Du kan kombinere den med en cross -over taske eller clutch.

6. Græsk Party Wear Tunic:

Græsk Fest Bær Tunika

En græsk tunika fest top er græsk stil tunika. Det er lagdelt fra brystet til skulderen. Det er nogle gange uden for skulderen. Det smigrer en busty krop. De fleste af dem kommer i pastelfarver. Du kan kombinere det med leggings og knælange støvler.

7. Knot Up Party Wear Tunika:

Knot Up Party Wear Tunika

Knot up tunika er den bedste mulighed for alle kropsformer. Hvis du har en svulmende mave, er dette den mest flatterende tunika. Det dækker dine fejl og forbedrer dine kurver og giver opmærksomhed de rigtige steder. En simpel lang halskæde tilføjer tilstrækkelig glamour til dit festlook.

8. Kaftan Party Wear Tunika:

Kaftan Party Wear Tunika

En kaftan -tunika er en løs tunika -top, der ikke har noget separat ærme. De er afslappede stilarter og meget afslappede. Du kan bære den med tynde jeans og støvler. De fleste af dem er lavet af blødt materiale for at give ekstra komfort.

9. Pailletter Party Wear Tunikaer til damer:

Pailletter Party Wear Tunika

En paillet tunika top er lavet af pailletter materiale. De er lavet glamourøse. Normalt er de off-shoulder for at tilføje en smule sexiness. Du kan bære en kort nederdel eller shorts med høje støvler eller kiler.

Party Tunika -toppe er enhver piges favorit. De er glamourøse og klassiske. De får dig til at se fabelagtig let ud uden at du går på kompromis med din komfort. Fortsæt og nyd denne unikke stil med lethed.