9 Kényelmes és divatos plusz méretű tunika képekkel

Nem lehet megítélni férfit vagy nőt a méretük alapján. Minden nő szépnek tűnik, függetlenül attól, hogy vékony, alacsony és magas, vagy nehezebb. A nőknek szeretniük kell a testüket, és olyan ruhákat kell viselniük, amelyek kiemelik az eszközöket és elrejtik a problémás területeket. A plusz méretű tunika ezt teszi a nehezebb emberek számára. A tunika tökéletes viselet a nehezebb méretű nők számára, mivel igazán kényelmesek lehetnek tunikában és megfelelő alsóban. De ezekkel a plusz méretű tunikákkal még normális nők is büszkélkedhetnek más megjelenésért. A nehezebb férfiak is büszkélkedhetnek a plusz méretű tunika felsőkkel.

A legújabb és gyönyörű formatervezésű, nagyméretű tunikák férfiaknak és nőknek a trendben:

Itt gyorsan megnézzük a 9 legjobb méretű tunikát.

1. Csipke szegélyezett tunika nőknek:

plusz méretű tunikák

Ez egy egyedülálló csipke tunika, rojtos. A csipke szövet jól áll a nagyobb méretű embereknek. Ez egy szép tunika bézs színben. Párosítsd a hozzá illő fenékkel, és készen állsz a ringatásra.

2. Magas alacsony tunika nőknek:

Magas alacsony tunika nőknek

Ez egy szép sötétkék középhosszú tunika a magas alacsony mintában nőknek. A tunika anyaga műselyem, amelyet a nők szeretnek. Ez a három negyedik ujjú tunika V -nyakú gyöngyökkel végzett munkával. Az anyag szép formát ad a testnek, kiemelve a görbéket.

3. Magas hímző tunika férfiaknak:

Magas hímző tunika férfiaknak

Ez egy szép ruhadarab elektromos kék színben a plusz méretű férfiak számára. Ez virágos hímzéssel, gyűrött georgette szövetben, jól meghatározott nyakkivágással és felhajtott ujjakkal, amelyek stílusosak a férfiaknál. Az elülső teljes hímzés valóban felemeli a tunikát.

4. Pöttyös tunika nőknek:

Pöttyös tunika nőknek

Ez egy teljesen más tunika, nyakkendővel a derékon, hogy szebb legyen a tunika. A tunika kék színű, pöttyös, kontrasztos színekkel, amelyek kiemelik a tunikát. A nyakkivágás is egy kicsit alacsony, és ez egy fél rövid, de elveszett ujjú. A pöttyös elképesztően jól néz ki a tunikákon.

5. Paisleys a Lady Tunic számára:

Paisleys a Lady Tunicért

Ki mondta, hogy a vállon nem tudnak hordani plusz méretű nők? Ez a merész, virágos paisley tunika csak arra szolgál, hogy bebizonyítsa az állítás tévedését. Ez a vállon kívüli tunika könyökig érő ujjú nőknek. Ez csak egy abszolút döbbenetes tunika.

6. Play it Right Tunic for Women:

Play it Right tunika nőknek

Kötött anyagból készült, ez egy elegáns tunika burkolat nyak mintával. A szegély aszimmetrikus, ami szép árnyalatot kölcsönöz a tégla színű tunikának. Ez szép munkahelyi viselet, vagy akár este is viselhető.

7. Hosszú nyomtatott tunika nőknek:

Hosszú nyomtatott tunika nőknek

A szekrényében valóban hosszú, nyomtatott tunikával kell rendelkeznie, amelyet bármikor viselhet. A hosszú tunikák nagyon divatosak, a nyomtatott pedig igazán elegánsnak, előkelőnek és nagyon igényesnek tűnik. Ez a tunika a nyomtatott mintában selyem georgette anyagból készült.

8. Feather Magic Tunic for Women:

Toll varázslatos tunika nőknek

Ez egy elegáns tunika plusz méretű nőknek. Ez a kék pávatollú tunika fehér alapú szintetikus tunikában. Az ujjak rövidek, a szegélye hullámos mintázatú, mint egy zsebkendő. A nyomtatás, valamint a szövet valóban kiemelkedő.

9. Egy kötelező fekete tunika férfiaknak:

Fekete tunika férfiaknak

Ez egy kötelező tunika a klasszikus fekete színben. Ez egy esti randira vagy akár egy éjszakai szórakozásra szolgál. Ez ujjú poliészter szövet tunikával. A tunika a váll szélein redőkkel van ellátva, amelyek szép megjelenést kölcsönöznek a tunikának. Ez mesésen fog kinézni, ha a megfelelő fenékkel párosítják.

Az embernek csak egy szép ruhára van szüksége, hogy azonnal felemelje a hangulatot. A tunika ugyanezt teszi a férfiaknál és a nőknél, és soha nem hibázhat a tunikákkal és az alsóval, mint a divat. A nehezebb oldalon élők stílusosan, kecsesen és elánnal viselhetnek tunikafelsőt. Ezeket a plusz méretű tunikákat csak nekik készítették. Olyan méretűek, amelyek kényelmesen és tökéletesen illeszkednek a testhez.