9 Legújabb tervező tunika felső kollekció nőknek

A tunika egy olyan felsőrész, amely hosszú ideig borított a térdig. Lehet ujjatlan vagy hüvelyes. A tunika nem testhezálló, laza felső. A tunika viselhető nadrággal, nadrággal és dzsekivel. A tunikákat minden évszakban viselheti, legyen az tél, nyár vagy monszun. Még a kabáthoz és a kabáthoz is illik a legjobban. A tunikában sokféle minta található. Vannak tunika felsők és még tunika formájú ruhák is.

A tunikák gyönyörű tervei Indiában:

Itt található a 9 legjobb laza és fitt formatervező tunika listája hölgyeknek.

1. Csíkos tunika a tervezőtől:

Lecsupaszított tunika

A lecsupaszított dizájn egyedülálló, és rövid ujjú. Szintén szegélyként dombornyomott csipkemű van. Farmerrel néz ki a legjobban. A csupasz minták nagyon ritkák, és teljesen más megjelenést kölcsönöznek. A lecsupaszított kialakítás nagyon gyakori a férfi ingnél. Nők esetében ritka.

2. Tervező burkolat nyakú tunika ruha:

Cowl Neck tunika

Ez egy teljesen más minta a tunikában. Azt mondják, burkolat nyak minta. Olyan, mint a parti viselet. Forró megjelenést kölcsönöz egy lánynak. Ez a legmegfelelőbb palazzóhoz és még leggingshez is. Még ez a tunika is nagyon jó a fekete palazzóval. Ragyogó anyagba van varrva, amely megragadja a tekintetet.

3. Iszlám tunikák muszlim nőknek:

Iszlám tunika

Az iszlám tunika nagyon keresett az iszlám államokban. A muszlim nők sállal vagy bódéval viselik. Vékony farmerral jól néz ki. Lenyűgözően néz ki, ahogy ez a hölgy faragta a sálat. Még a magas sarkú is jól áll. Ennek a tunikának kevés foltja van.

4. Vászon tunika felső:

Ágynemű tunika

A lenvászon anyagot nagyon ajánlottnak és kényelmes viseletnek tekintik. A vászon tunika nagyon puha viselet és extravagáns megjelenést kölcsönöz. Lenyűgözően néz ki a 3/4 hüvelyben, és nagyon laza a test tunikája. Ez a fajta tunika nem néz ki jól testhezálló stílusban. Többnyire sima anyag, így a nyomtatott nadrág illik a vászon tunikához.

5. Pamut fekete virágos tunika:

Pamut tunika

A pamut tunikákra nagy a kereslet nyáron, mivel a pamut a legelőnyösebb és legkényelmesebb nyáron. A virágmintás a nyak és az ujjak területén van faragva, ami fokozza a tunika szépségét. Ennek a tunikának oldalvágása és alma alakú vágása is van. Mivel fekete, sima kék farmerhez illik. A pamut tunika gazdag szövetben és stílusban.

6. Indiai tunika stílusú felső:

Indiai tunika

Az indiai tunika nagyon kifinomultnak tűnik az indiai hölgyeken, és tisztességes megjelenést kölcsönöz az indiai nőknek. A nyak és az ujjak mintája ebben a tunikában nagyon jó. A tunika oldalsó területén csekély menetes munkával rendelkezik. A napi rutin során és akár vásárláskor is viselhető. A tunika csekk mintája, a 3/4 -es ujjú és nyak mintázat józan megjelenést kölcsönöz.

7. Legújabb farmer tunika felső:

Farmer tunika

A farmer nagyon drága és nagy igényű anyag. A farmer túl jól néz ki a viselőjén. Ahelyett, hogy a farmerhez illeszkedne a farmer tunika, azt nyomtatott leggings -el kell illeszteni. Némileg más lesz a nyomtatott leggingshez való illesztés. Olyan, mint egy laza ing, hosszú ujjú és gombokkal a nyakán, más stílus, mint egy normál kurta.

8. Magas-alacsony hosszú tunika:

Magas-alacsony tunika

A magas-alacsony tunikák divatosak, és olyanok, mint a partyruha. A tunika anyaga nagyon vékony, ezért szükséges, hogy belső belső legyen. Szexi megjelenést kölcsönöz. Ráadásul a tunikában használt szín is nagyon jó és lányos. Ebben a zárt nyak plusz nagyon józan munka a nyak területén.

9. Tunika dizájn sifonban:

Sifon tunika

A sifon nagyon könnyű és vékony anyag. Többnyire saree -ben használják, de ez a sifon tunika tervezői darab. Viselhető farmerrel vagy nadrággal, és a nyak mintája valami más. Viselheti a kirándulás során.

A tervező tunikák széles választéka áll rendelkezésre különböző színekben, formatervezésben és mintában. A tunika a hölgyek egyik választása, amelyet egy partiban viselnek. Ez valami más, mint a kurták.