9 Stílusos és kényelmes rövid tunika férfiaknak és nőknek

A tunikák egyfajta ruházat, amely az ókori Rómából származik. A tunikák szokásos kurta típusú ruházat, amelyek laza és kényelmes megjelenést kölcsönöznek. Szinte bármilyen alsóval párosíthatók, például farmerral, egyenes nadrággal, nadrággal, nadrággal vagy nadrággal. Nagyon könnyen karbantarthatók, és szinte mindenféle szövetben kaphatók. Nagy kényelemmel rendelkeznek, mégis stílusos megjelenést kölcsönöznek.

Rövid tunikák férfiaknak és nőknek

A legújabb rövid tunika ruhatervek férfiaknak és hölgyeknek:

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a legjobb 9 rövid tunika ruhát férfiak és nők számára.

1. Fehér rövid tunika férfiaknak:

Rövid tunikák férfiaknak

Ez kötelező a férfi szekrényében. Ez a rövid fehér pamut tunika úgy néz ki, mint egy kurta ing, amely kellemes, hagyományos érzést kölcsönöz és viselése. A teljes ujjú és a nyakon lévő hímzés kiemeli a tunikát.

2. Égkék pulóver rövid tunika férfiaknak:

Égszínkék pulóver rövid tunika férfiaknak

Ez egy elegáns megjelenésű rövid tunika mandarin galléros férfiaknak. A tunika világos égszínkék színű, pulóver stílusban készült. Ez a rövid tunika jól illik nadrághoz vagy lenvászon nadrághoz.

3. Nyakörv nélküli fekete rövid ujjú tunika férfiaknak:

Fekete gallér nélküli rövid tunika férfiaknak

Ez egy klasszikus fekete tunika férfiaknak. Nagyon könnyen karbantartható szövetekből, például poliészterből és spandexből készült, ez egy gallér nélküli gombos rövid tunika. Ez egy rövid ujjú, amely nadrággal, chinóval vagy teherhordóval kombinálható.

4. Nyomtatott szuper rövid tunika férfiaknak:

Nyomtatott szuper rövid tunika férfiaknak

Ez egy mesés szuper rövid tunika férfiaknak pamut anyagból, kék és indigó árnyalattal. A Bana nyomtatással készült, teljes ujjú rövid tunika hűvös kínai gallérral rendelkezik. Ez a tunika egyszerűen lenyűgöző, és vizuális csemege, ha egy férfit stílusosan visel.

5. Virágos rátétes rövid ujjú pamut tunika:

Virágos rátétes rövid tunika nőknek

Ez egy bájos rövid tunika rövid ujjú nőknek. A tunika pamutból készült, és díszített virágrátétekkel rendelkezik a tunika legénységének nyakán, amely gyönyörűen néz ki fekete színben. Egyszerű, de nagyon stílusos ez a fekete rövid tunika nőknek.

6. Hullámos egyvállú rövid tunika nőknek:

Rövid tunikák nőknek

Ez abszolút döbbenetes. Ez egy vállas színes tunika kék, fehér, fekete és sárga színben. A hűvös színek hullámos mintázatúak ebben a tunikában. Ez nagyon stílusosnak tűnik, és tökéletes esti parti viseletre. Párosítsd farmert és szép kuplungot a megjelenés befejezéséhez.

7. Női nyomtatott rövid tunika nőknek:

Többszínű nyomtatott rövid tunika nőknek

Ez az alapszín fekete marad, ez a rövid selyem tunika ennek a bohém megjelenésnek felel meg, ha nadrággal vagy szoknyával párosul. A tunika sokszínű nyomatokkal rendelkezik, hosszú ujjú és laza szabással. A nyomtatott V nyak is kiemelkedik ebben a rövid tunikában. Ez egy kötelező tunika a női szekrényben.

8. Barna rövid tunika póló nőknek:

Barna rövid tunika póló nőknek

Ez egy hűvös rövid tunika ing barna gesztenye színben nőknek. Ez a legjobban összeférhetetlen farmerrel párosítható. A tunika rövid ujjú, de magas, alacsony szegélyű mintája további vonzerőt kölcsönöz a ruházatnak.

9. Selyem Kaftan fehér rövid tunika ruha:

Selyem Kaftan rövid tunika nőknek

Ez egy kötelező tunika nőknek. Ez a tunika selyemből készült, hatalmas virágokkal, fehér alapon, kaftán stílusban. Gombócos nyakú, önzáró húrral rendelkezik, amely további vonzerőt kölcsönöz a tunikának. A kaftán tunika összességében nagyon nőies és félelmetes.

A rövid tunikák manapság annyira divatosak, mert varázsát és stílusát adják viselőjüknek. Mind a férfiak, mind a nők egyformán büszkélkedhetnek ezekkel a rövid tunikákkal, hogy minden nap újabb megjelenést kapjanak. Általában a tunikák hosszúak és más megjelenésűek, de ezek a rövid tunikák bárki számára azonnal megvásárolhatók, és minden alsónadrággal mindennap megjelenhetnek.