15 csodálatos turisztikai hely Gujaratban

India nyugati partján található Gujarat a szépség, a kultúra és a színek országa. Az elmúlt évekig alig szerepelt turisztikai blogokon és weboldalakon. Hatalmas reklámkampányokkal a televízióban, amelyeket olyan bollywoodi hírességek támogattak, mint Amitabh Bachchan, ennek a helynek a népszerűsége jelentősen megnőtt. Vannak itt igazán gyönyörű turistalátványosságok, amelyek felrobbantják az elmédet, és beleszeretnek a helyükbe. A templomoktól a történelmi emlékműveken át az építészetig ez a hely számos lehetőséget kínál Önnek, amelyek segíthetnek felfedezni és megismerni ezt a csodálatos állapotot.

Gyönyörű Gujarat turisztikai helyek:

Gujaratban számos turisztikai célpont található, gyönyörű helyekkel és látnivalókkal. Itt található Gujarat 15 legjobb és csodálatos turisztikai helyének listája, amelyeket meg kell látogatni, valamint csodálatos látnivalók.

1. Laxmi Vilas palota:

Turisztikai helyek Gujaratban

Gujarat egyik legszebb és legtörténelmi emlékműve nem más, mint a Laxmi Vilas palota. Barodában található, nagyobb, mint a Buckingham -palota. Ez a hely Gujarat egyik büszkesége, mivel e hely megjelenése annyira elegáns, királyi és vonzó. A palota azonban nem üres; a barodai maharadzsa most itt él családjával. Biztosan szeretni fogja ezt a helyet, ha meglátogatja.

2. Kevadiya kolónia:

kevadiya-colony_gujarat-tourist-places

A Kevadiya Colony vagy a Sardar Sarovar Dam egyike a legnagyobb gátprojekteknek egész Indiában. Építése több mint egy évet vett igénybe, és az eredmény teljesen kimagasló. Gujaratban, Navagamban található, és emberek milliói részesülhetnek ebből a gátból. A gazdák többsége is ebből a gátból nyeri a vizet. Ennek a helynek a megjelenése túl szép, a hely elegáns és tiszta. A Kevadiya -kolónia piknikhelyként is megjelenik, és egész évben több ezer utazó és vásárló látogatta meg. Ide jönni valóban elképesztő lesz.

3. Somnath templom:

somnath-temple_gujarat-turista-helyek

Gujarat népszerű a ragyogó építészetéről és gyönyörű templomairól. Az egyik ilyen templom, amelyet meg kell említenünk, nem más, mint a Somnath templom, amely nagyon közel van Gujarathoz. Ez a hely túl szép. Ez a legvallásosabb és legszentebb hely minden hindu számára, és évente bhakták és turisták ezrei látogatják. Ennek a templomnak a megjelenése egyszerűen csodálatos, és az építészet figyelemre méltó. A templomnak nemcsak a külseje, hanem a belseje is ugyanolyan szép és reprezentatív. Ha még nem látogatta meg a Somnath templomot, akkor valóban lemaradt valami különlegesről.

4. Dwarkadheesh templom:

dwarakadheesh-temple_gujarat-turista-helyek

A Dwarakadheesh templomot Lord Krisnának szentelték, és minden hindu szent helye. Ez az egyik legnépszerűbb templom egész Indiában, és egész évben zsúfolt a helyi bhaktákkal, valamint a nemzetközi látogatókkal és turistákkal. E templom megjelenése ősi, és az építészet stílusa egyszerűen csodálatos. A templom Dwarkában található, Gujarat híres helyén is, és népszerű, főleg Krisna miatt, akit elismert Dwarka királyaként.

5. Gir Forest Nemzeti Park:

gir-forest-national-park_gujarat-turista-helyek

Ha már az élővilágról beszélünk, ostobaság lenne, ha nem említenénk a Gir Forest Nemzeti Parkot. Ez a hely teljesen elképesztő. Junagadhban található, amely India egyik történelmileg releváns városa. Nem csak Junagadh városát érdemes meglátogatni, hanem a nemzeti parkot is, ahol sokféle állat található. Ez az ázsiai oroszlánok otthona, és évente több száz turista van. Ez India fontos vadon élő szentélye, és határozottan az egyik hely, amelyet meg kell látogatnia, amikor Gujarat csodálatos állapotába érkezik.

6. Lothal:

lothal_gujarat-turista-helyek

Lothal modern város volt az Indus -völgyi civilizáció idején. Ezt a helyet az India Régészeti Szolgálata ásta fel 1955. február 13 -tól 1960. május 19 -ig. Ez a hely Gujarat Bhal régiójában található, és több ezer és ezer évvel ezelőttre nyúlik vissza. Ez volt az egyik legforgalmasabb és legfontosabb város akkoriban, és kihagyhatatlan hely minden történelem szerelmese számára. Ha idejön, elragadtatja magát, amikor megismeri a várost és maradványait.

7. Saputara:

saputara_gujarat-turista-helyek

Gujarat egyik legszebb pontja Saputara. Ez egy népszerű dombállomás Gujaratban, a Dang kerületben. Népszerűsége későn sokat nőtt, és számos nemzetközi turista és helyi látogató kereste fel. A festői szépség és a festői kilátás, amelyet ez a hely kínál, teljesen elbűvöl. Ez az egyik legjobb hely a városnézéshez, valamint a romantikus nászúthoz és kiruccanáshoz. Az időjárás mindig kellemes, a szállás mindig ésszerű és figyelemre méltó.

8. Kirti Mandir:

kirti-mandir_gujarat-turista-helyek

Amikor Gujaratba érkezik, látogasson el Porbandarba. Ez a nemzet atyjának szülőhelye. Igen, a nagy indiai szabadságharcosról, Mahatma Gandiról beszélek. Ez a hely teljesen gyönyörű, és egy hely, amelyet meg kell említenünk, nem más, mint a Kirti Mandir. Ez is az egyik legvonzóbb templom, amelyet egész Indiában talál, és évente több ezer turista és látogatója van.

9. Bhuj:

bhuj_gujarat-turista-helyek

Egy másik csodálatos hely Gujaratban nem más, mint Bhuj. Ez a Kutch régió fővárosa, és rendelkezik a legjobb indiai kézművesekkel, amelyeket valaha látni fog. A szálloda történelmi épületek, műemlékek és bazárok elektromos kombinációját kínálja. Itt különféle kézművesekkel és kézművesekkel találkozhat, és biztosítjuk Önöket, hogy ezeknek a helyi szakembereknek a művészete és kreativitása kellemes meglepetést fog okozni.

10. Wild Ass Sanctuary:

wild-ass-sanctuary_gujarat-tourist-places

A Wild Ass Sanctuary Gujarat északi részén található, és számos vad szamara ad otthont. Körülbelül 5000 kilométerre terül el, és Gujarat egyik legjobb turisztikai helye, amelyet meglátogathat a monszun szezonban. Imádni fogja a kisbuszt és a dzsip szafarit.

11. Akshardham:

akshardham_gujarat-tourist-places

Akshardham, a múlt, a jelen és a jövő ünnepe. Leírja az emberiség értékeit és jelzi az indiai kultúra dicsőségét. Ez az egyik csodálatos turisztikai hely Gujaratban, ahol meg kell látogatni az impozáns, 10 emelet magas, bonyolult faragású építészeti remekművel, amely bálványozza Lord Swaminarayan aranymurtiját, az adott hit alapítóját. Ez egy építészeti remekmű, amely bemutatja a csodálatos kivitelezést. Ez az egyik csodálatos hely Gujaratban.

12. Sabarmati Ashram:

sabarmati-ashram_gujarat-turista-helyek

A nagyon híres Sabarmati Ashram jelzi annak fontosságát, hogy a hely az a pont, ahol a függetlenségi harc elkezdődött. Ez egy hindu spiritualitás helyszíne, Mahatma Gandhi életéről és munkájáról szóló múzeummal. Ez egy nagyon tiszta és békés hely, ahol felébreszti benned a hazafit. Sabarmati ashram az egyik jelentős és történelmi Gujarat turisztikai hely.

13. Pavagadh -hegy:

pavagadh-hill_gujarat-turista-helyek

Pavagadh egy gyönyörű domb, amely a Maa Mahakali templomról híres. Champaner történelmi városa a bázison épült, Pavagadh dombállomása pedig magára a vulkáni kúpra épült. Templomaival, vulkánjaival és gyönyörű építészetével a természet puszta csodája. Gujarat egyik legszebb turisztikai helye.

14. Watson Múzeum:

watson-museum_gujarat-turista-helyek

Saurashtra egyik legjobb múzeumaként ismert, nagyon közel a gujarathoz. A Jadeja Rajputs által alapított Rajkot állambeli hercegi tárgyakat tárolja. Drága műtárgyakkal, fényképekkel, referenciakönyvtárral rendelkezik, és a kiadványokat pulton keresztül is értékesítik. Hatalmas, történelmi jelentőségű raktár.

15. Dumas Beach:

dumas-beach_gujarat-turista-helyek

Ez egy városi, homokos strand Suratban. Úgy gondolják, hogy ez India egyik leginkább kísérteties helye. Ez egy nagyon népszerű turisztikai célpont Gujaratban. Ez a bátor kalandrajongóknak szól.

Ezek voltak Gujarat legnépszerűbb turisztikai helyei. Gujarat rendelkezik a legjobb történelmi jelentőségű és vallási érzelmekkel. Látogasson el erre a helyre, és fedezze fel az ország kultúráját és történelmét.