15 híres történelmi hely Indiában 2021 -ben

India tele van gazdag kultúrával és örökséggel, amely sok turistát vonz magához. Összesen számos történelmi hely található Indiában, amelyek minden szobrot, régi műemléket, ereklye hüvelykujját, listás helyeket, sírhelyeket, turisztikai helyeket stb. Tartalmaznak, ami jelzi a nemzetközi országokból és más indiai városokból érkező látogatók jelenlétét. A mogulok és a brit Raj uralma óta az ország számos olyan helyet kínál, amelyeket felfedezhet, hogy bővítse ismereteit és többet megtudjon India kultúrájáról, vallásáról és hagyományairól.

Íme egy lista a top 15 kötelező történelmi helyről Indiában, ha többet szeretne tudni erről az országról. Mindezeknek a helyeknek jelentősége és jelentősége van az indiánok számára. Némelyik régi emlékmű lehet, amely újrafogalmazza a szerelem, uralom és halál történetét; mivel az emlékműveknek vallási jelentőségük van.

Népszerű történelmi helyek Indiában képekkel:

1. A Taj Mahal:

Taj Mahal, a „szerelem emlékműve” Észak -India egyik legjobb és leglátogatottabb történelmi helye. Ez az elefántcsont fehér márvány mauzóleum a Yamuna folyó déli partján, Agra, Uttar Pradesh államban található. Shah Jahan mogul császár építette ezt a történelmi emlékművet szeretett feleségének, Mumtaznak. Ez a szerelmi emlékmű Shah Jahan sírjának is otthont ad, mecsetet, vendégházat és gyönyörű kerteket foglal magában, amelyek három oldalról határoltak.

történelmi helyek Indiában

 • Érdekes tények: A Taj Mahal építészete és kalligráfiája a szépség mellett a vonzás központja. Ezenkívül Taj Mahalt 22 000 munkás, kővágó, festő, köztük 1000 elefánt építette, akik szállították az anyagokat az építkezésekre.
 • Ideális látogatási idő: tanácsos télen, októbertől márciusig meglátogatni ezt a helyet.
 • Időpontok: A Taj Mahal napkelte előtt 30 perccel nyit, és rendes napokon 30 perccel napnyugta előtt zár, pénteken pedig zárva tart. Látogathat Taj Mahalba éjszakai órákban is (20.30-12.30).
 • Belépési díj: Külföldi turisták számára: 1100 INR, kizárólag a mauzóleum belépési díja (200 INR), míg a SAARC és a BIMSTEC országok állampolgárai számára a belépési díj 540 INR, a mauzóleumért pedig 200 INR belépési díj. Végül az indiánok esetében a belépési díjak 50 INR + 200 INR (nem kötelező) a mauzóleumért. Ezenkívül a 15 év alatti gyermekek számára nincs belépési díj.

2. Arany templom:

Az Arany templomot Pandzsáb büszkeségének ismerték el. Ez az egyik leghíresebb turisztikai látványosság, és évente több mint ezer bhaktát, turistát és helyi látogatót vonz. Ez a szikh vallás legrégebbi szentélye, és gyönyörű medencéje van, „Amrit Sarovar” néven. Mivel a kupola arany színű, ez a hely vonzónak és káprázatosnak tűnik, különösen a reggeli nap alatt. Ez minden bizonnyal az első hely, amelyet meg kell látogatnia Pandzsábba utazása során.

történelmi helyek Indiában

 • Érdekes tények: Ennek a vallási emlékműnek a teteje tiszta aranyból készült, és a templomot körülvevő Emberi tó rengeteg egzotikus hallal van tele. Ezenkívül a templom által kiszolgált Langert akár 2 000 000 ember fogyasztja különleges vallási események során.
 • Ideális látogatási idő: A legjobb idő Amritsar látogatására novembertől márciusig. A kellemes időjárás tökéletes városnézést kínál az Arany -templomhoz. Néha azonban a hőmérséklet akár -4 Celsius fok is lehet.
 • Időpontok: Ez a vallásos hely hajnali 3 órakor nyílik, és este 10 óráig mindenki számára nyitva áll.
 • Belépési díj: Nincs belépési díj a bhaktáknak Isten házában!!

3. Jallianwala Bagh:

A pandzsábi Jallianwala Bagh nem csak kert, hanem különleges jelentőséggel bír India függetlenségének történetében. Ez volt az a hely, ahol ezrek haltak meg a brit katonák kezében 1919 -ben. 1951 -ben emlékművet építettek azok tiszteletére, akik életüket áldozták szülőföldjükért. Ez a hely különleges történelmi jelentőséggel bír, és feltétlenül egyszer meg kell látogatnia. Segít sokkal jobban megérteni az indiai történelmet a függetlenség előtti korszakban. Nem csoda, hogy évente több ezer látogatója van.

történelmi helyek Indiában

 • Érdekes tények: Dyer tábornok támadást tervezett Jallianwala Bagh helységben egy rendezvény alkalmával, ahol 10 000 ember gyűlt össze, vallástól függetlenül. Ez a mészárlás 1919. április 13 -án történt, és a tények azt tárták fel, hogy körülbelül 1500 ember halt meg ebben az eseményben.
 • Ideális látogatási idő: Erre nincs tökéletes idő; egész évben szabadon látogathatja ezt a helyet !! Az időjárástól függően azonban ajánlott szeptember és december, valamint február és március között Amritsarba látogatni.
 • Időpontok: Ez a hely továbbra is nyitva tart 6: 00-19: 00 nyáron, míg télen az időzítés 7: 00-18: 00 között változik.
 • Belépési díj: Az emlékműbe való belépés teljesen ingyenes, mivel tanúja a független India történetének.

4. Badami -barlangok:

A Badami -barlangok Dél -India egyik híres történelmi helye. És Észak -Karnatakában, a Bagalkot kerületben található. Ez a történelmi hely tökéletes példája az indiai szikladarab építészetnek, a 6. századból. Ezen a helyen négy barlang található, és mindegyik barlangnak megvan a maga jelentősége. Az 1. barlang bemutatja a Shiva tandava táncának táncoló írásait, mint Natraj. A 2. barlangot Vishnu Úrnak szentelték, és Lord Vishnu jelenlétét képviseli „Trivikrama” formájában. A 3. barlangban az Úr Visnuhoz kapcsolódó mitológia jellemző a művészetre. Végül a 4. barlang jelzi a dzsainizmussal kapcsolatos figurák létezését.

történelmi helyek Indiában

 • Érdekes tények: A történelem feltárta, hogy Chalukyas építette ezt a történelmi emlékművet; és kezdetben Vatapinak nevezték el. Ez az emlékmű mesterséges tóval, az Agastyatirtha víztározóval is fel van szerelve, amely összegyűjti a badami szakadék vizét.
 • Ideális látogatási idő: Ideális alkalom július és március között a látogatásra.
 • Időpontok: A Badami barlang templomait 9:00 és 17:30 között meglátogathatja, hogy megcsodálhassa annak igazi szépségét a nappali fényben.
 • Belépési díj: Indiánok és SAARC számára & BIMSTEC, a nevezési díj 15 INR, míg a külföldiek esetében a nevezési díj 200 INR. A 15 év alatti gyermekek azonban díjmentesen látogathatják ezt a helyet!

5. Khajuraho templomok:

Habár Khajuraho -t a templomok városának tekintik, határozottan messze túlmutat a valláson és az istenek és istennők imádatán. Az architektúra zseniális, és minden egyes kép ilyen elővigyázatossággal és gondossággal készült. Ez a hely az ország egyik leglátogatottabb temploma volt. Madhya Pradeshben, a Chattarpur kerületben található. Ez ma az UNESCO örökség része, és számos építészt és diákot vonzott. A templom leginkább az évszázadokkal ezelőtt készült erotikus szobrok miatt híres.

Khajuraho templomok

 • Érdekes tények: A város neve a hindi „Khajur” (dátumok) szóból származik, mivel a dátum Palms körülveszi a városfalakat. Kezdetben a várost Khajjurpura néven nevezték el, amelyet később Khajuraho -ra változtattak. Ezt az emlékművet i. Sz. 950 és 1050 között építették, és eredetileg 85 templomról számoltak be, ami ma 22 templomnak felel meg a természeti csapások után.
 • Ideális látogatási idő: A tökéletes alkalom, hogy meglátogassuk ezt a történelmi emléket, júliustól márciusig tart. Azonban, és az utazás októbertől februárig, mivel a teleket alkalmasnak tekintik a szabadtéri turisztikai tevékenységekre.
 • Időpontok: Ebbe a templomba a napfelkeltétől egészen a naplementeig lehet belépni.
 • Belépési díj: Indiai és SAARC & BIMSTEC turisták, a belépési díjak 40 INR; mivel a nemzetközi látogatóknak 600 INR belépődíjat kell fizetniük. Ezenkívül a 15 év alatti gyermekek szabadon ismerhetik el a történelmet!!

6. Belum barlangok:

A Belum -barlangok Andhra Pradesh leghosszabb barlangjai. Körülbelül 110 kilométerre vannak Kurnooltól, és az ország egyik legrangosabb és legismertebb barlangjai. Ezek földalatti barlangok, amelyeket mezőgazdasági területen építettek, és három üreggel rendelkeznek, amelyek közül az egyik főbejárat. A Belum-barlang India egyik legvonzóbb helyszíne, és India kormánya „Egyedülálló ökoturisztikai projektnek” nevezte..

Belum -barlangok

 • Érdekes tények: Ez a hely tanúja a buddhista szerzetesek jelenlétének. Összesen 16 különböző út vezet be a barlangokba. Ez is természetes földalatti barlang volt, amely a felszín alatti víz állandó áramlása miatt jött létre. Ez is és címek a második legnagyobb természetes barlang Indiában a KremLiatPrah barlangok után Meghalaya.
 • Ideális látogatási idő: A legjobb idő Kurnool meglátogatására októbertől márciusig tart, mivel a friss időjárás nem fogja kimeríteni az utazást.
 • Időpontok: A Belum -barlangok este 10 -től este 5 -ig tartanak nyitva.
 • Belépési díj: A nemzetközi turisták számára a belépési díj 300 INR; mivel az indiánok esetében ez 50 INR -ra csökken. A gyermek belépési díja 30 INR.

7. Karla -barlangok:

A Karla -barlangok Lonavla -ban találhatók, amely egy dombállomás Pune of Maharashtra közelében. Évszázadokkal ezelőtt buddhista szerzetesek építették, és valóban a buddhista építészet erős ábrázolása. A bonyolult faragványok még sok év után is megmaradtak, és azok a történelmi helyek, amelyekre hazánk annyira büszke. Körülbelül 160 láb magas a tetején és körülbelül 15 méter magas. Ezek a barlangok nagyszerű bizonyítékai a nagy buddhista tanításoknak és ideológiáknak. A beállítások és a feliratok itt elképesztőek.

Karla -barlangok

 • Érdekes tények: Ez a történelmi emlékmű India egyik legnagyobb, sziklába vágott imatermét tartalmazza, körülbelül 46 láb magas és 148 láb hosszú. Ez a hely megvilágosodik a természetes fényforrással, mivel hatalmas ablakokat mentenek a sziklákon.
 • Ideális látogatási idő: A Karla -barlangok látogatásának legjobb ideje októbertől februárig tart. Az utazás azonban monszun idején is megtervezhető, azaz júniustól októberig.
 • Időpontok: Ennek a sziklabarlangnak a tanúja lehet, hogy 9:00 és 17:00 között kell megtenni a lépéseket.
 • Belépési díj: Az indiai nevezési díjak körülbelül 20 INR; mivel a külföldieknek 200 INR -t kell fizetniük ugyanezért. A belépés 15 év alatti gyermekek számára ingyenes. Ezenkívül a turistának fizetnie kell a fényképezőgépért vagy a praktikus bütyökért is, amely körülbelül 25 INR.

8. Qutub Minar:

Jöjjön el Delhi legexotikusabb és legszebb helyére, és lenyűgöz. Ez a hely teljesen nagyszerű és kiterjedt. Ez a világ legmagasabb kőépítménye, amelyet 1193 -ban épített Qutubuddin Aibak tanára szeretetteljes emlékére. 379 kör alakú kőlépcsővel rendelkezik, amelyek látványosnak tűnnek, és távolról is varázslatosak. Az egész Delhit és Új -Delhit a nézőpontból lehet megtekinteni. A Qutub Minar mecsetnek is otthont ad, amelyet Qutubuddin Aibak épített.

Qutub Minar

 • Érdekes tények: A Qutub Minar a világ egyik legmagasabb tégla minarettje, 120 méter magas. Ennek az emlékműnek van egy magas vasoszlopa is, amely több mint 2000 évig áll ott rozsdásodás nélkül. A Qutub Minar összesen 379 lépcsőt számlál a torony belsejében, amelyek felvezethetnek a legfelső márvány teraszra.
 • Ideális látogatási idő: Látogasson el Qutub Minarba október és március között, mivel ebben az időben a legjobb az idő.
 • Időpontok: Ez a hely reggel 7 órától este 7 óráig nyitva áll a látogatók előtt.
 • Belépési díj: Ennek az emlékműnek a nevezési díja 30 INR az indiai turisták és 500 INR a nemzetközi turisták számára.

9. India kapuja:

Indiai utazása nem lesz teljes, ha nem jön a szép és gyönyörű India -kapuhoz. Ez a hely teljesen elképesztő. Delhi központjában található, és ez a legnagyobb háborús emlékmű, amelyet valaha talál az egész országban. Az emlékmű mintegy kilencvenezer katonát örökít meg a korábbi brit hadseregből, akik életüket vesztették a világháború és az afgán háború idején. Ennek a helynek a megjelenése valóban gyönyörű, és az életben egyszer meg kell látogatni. Határozottan az egyik legjobb történelmi hely, amelyet meglátogathat.

India kapuja

 • Érdekes tények: Ezen az emlékművön azoknak a bátor katonáknak a neve van vésve, akik az 1919 -es afgán háborúban Északnyugati Határon vesztették életüket. Emellett van egy Amar Jawan Jyoti, amely egész évben lángokban áll, hogy emlékeztesse a katonák áldozatait. Indo Pak háború 1971.
 • Ideális látogatási idő: Az India -kapu tétlen ideje októbertől márciusig látogatható, mivel a teleket valóban élvezheti, ha csak pihen az emlékművet körülvevő kertben.
 • Időpontok: Az India -kapu éjjel -nappal nyitva marad.
 • Belépési díj: Hogy a turistáknak semmit sem kell fizetniük az India Gate látogatásáért!!

10. Gangesz:

Az ország egyik legszentebb folyója, a Gangesz a nagy spiritualizmus és szépség helyének tekinthető. Maga a folyó gyönyörű delfinek otthona, és minden évben vonzza a bhaktákat India minden tájáról, különösen Durga Puja idején. A Gangesz India egyik legrégebbi szent folyója, így nagyszerű történelmi hely.

Gangesz

 • Érdekes tények: A Gangesz folyó, a Ganga, megkezdi útját a Himalája -hegységből a Bengáli -öbölbe, 2525 km távolságot megtéve. Ez a világ harmadik legnagyobb folyója, és hosszában a 34. leghosszabb folyó.
 • Ideális látogatási idő: Az ember bármikor megmártózhat ebben a folyóban egész évben. De Kumbh vagy Makar Sankranti idején kedvezőnek tartják, hogy szent fürdőt vegyenek ebben a folyóban
 • Időpontok: Nincs konkrét idő a Gangesz látogatására.
 • Belépési díj: Nem kell semmit fizetnie, hogy tanúja legyen a folyó nyugalmának.

11. Siddhivinayak templom:

Ez a Mumbaiban található templom egy nagy templom, amelyet Ganesha Úr nevében építettek. Bonyolult galériái és csodálatos felépítése miatt India egyik legkifinomultabb történelmi helyszíne, és évente több millió bhaktát vonz. A templomot buja növényzet veszi körül, és nagyon pozitív aurája van, amely egyszerre élvezetes és visszhangzó.

Siddhivinayak templom

 • Érdekes tények: A Shree Siddhivinayak templom India egyik leggazdagabb temploma. A templomban jelen lévő Ganesh -bálvány egyedi és szokatlan; mivel egyetlen fekete színű kőből van keretezve, Ganesha törzse jobb helyett bal oldalon.
 • Ideális látogatási idő: Az ember bármikor látogathat az év folyamán, de a Siddhivinayak templom fő attrakciója minden évben a Chaturthi dátumokon van.
 • Időpontok: Mivel ez egy szent hely, 5: 30 -tól 21: 50 -ig nyitva marad. egész évben.
 • Belépési díj: A hely meglátogatásához nincs belépési díj; azonban a laptopok, táblagépek vagy fényképezőgépek belépése a templom területén tilos, és a mellékelt szekrényben tárolhatók. A laptop rögzítésének névleges díja 50 INR, míg a táblagépek és a kamerák díja 10 INR.

12. Gurudwara Bangla Sahib:

Az egyik legrégebbi szikh vallási hely Indiában, a Bangla Sahib világszerte jól ismert, hogy gyógyító vizekkel rendelkezik a gurudwara belsejében. Ez nem csak a bhakták vonzereje, hanem a világ minden tájáról érkező turisták számára is, akik első kézből tanúskodnak e gyógyító vizek szépségéről. Bár a gurudwara vallásos hely, még mindig megnyitja kapuit sok ember előtt, akik biztosan megváltoztak, miután meglátogatták ezt a csodálatos történelmi helyet Indiában.

Gurudwara Bangla Sahib

 • Érdekes tények: Ez a szent hely egy bungaló méretű lakónegyed volt Raja Jaisingh-ban, amelyet később Gurudwara-vá alakítottak át, és a 8. szikh-guru, Guru Harikishan Sahib nevét kapta. Ez a hely szeretettel vár minden egyént, vallásától, nemzetiségétől vagy akár fajtájától függetlenül !! Meglepő módon működik egy múzeum, kórház és egy művészeti galéria, valamint az alagsor; mivel a fő Gurudwara, a Sarovar, a Yatri Niwas és egy iskola működik a helyiségekben.
 • Ideális látogatási idő: Nincs tökéletes alkalom Isten házának meglátogatására !! A Bangla Sahib bármikor látogatható egész évben!!
 • Időpontok: Ez a vallásos hely éjjel -nappal nyitva tart, de a legjobb idő a Bangla Sahib meglátogatására hajnali 4:30 körül, hogy tanúja lehessen a szent Ardaáknak..
 • Belépési díj: Ennek a szent helynek a meglátogatásához nincs belépési díj. Még a külföldiek is beléphetnek a helyiségbe anélkül, hogy fizetnének!!

13. Lodi kertek:

Ezek a kertek könnyen az egyik legnagyobb földterületet avatják fel indiai örökségként, hatalmas 80 hektáron. A Lodi kert buja indiai örökség, a világ legcsodálatosabb műemlékeivel. A legjobb az egészben, hogy ez a csodálatos hely valójában egy városi park, amelyet 1936 -ban avattak nyilvános használatra. Most évente több ezer turista vonzza, így India egyik leglátványosabb történelmi helye.

Lodi kertek

 • Érdekes tények: A Lodi Gardenben sokféle fűszerültetvény, rózsakert és üvegház található. A rózsakert több mint 200 féle rózsával virágzik. Ez egy híres kocogási célpont a reggeli és az esti kocogóknak egyaránt.
 • Ideális látogatási idő: Az esti órák a legjobbak; az októbertől márciusig tartó időszak azonban alkalmasnak tekinthető Észak -India ezen történelmi helyének meglátogatására.
 • Időpontok: A Lodi Garden reggel 6 -tól este 7: 30 -ig látogatható.
 • Belépési díj: A Lodi Garden látogatása belépődíjat nem igényel.

14. Golconda:

Golconda vagy gollakonda egy gyönyörű emlékmű Hyderabadban. Kiváló kilátást nyújt magára a városra az emlékmű tetejéről, és vonzza a turistákat a világ minden tájáról. Hyderabadtól 11 km -re nyugatra található Golconda a tökéletes hely arra, hogy a történelmi helyek listájának élén legyen Indiában.

Golconda

 • Érdekes tények: a Kakatiya -dinasztia uralkodója építette először a Golconda -erődöt. Egy 800 éves fa van a helyiségben, valamint a titkos alagút, amely a Durbar csarnokból a domb lábához vezet.
 • Ideális látogatási idő: A teleket a legjobbnak tartják, ha meglátogatják ezt a történelmi emlékművet.
 • Időpontok: A Golconda erőd 8: 00-17: 50 között tart nyitva.
 • Belépési díj: Az indiai turistáknak 15 INR összeget kell fizetniük belépési díjként, ami 200 INR a nemzetközi turisták számára. Emellett 25 INR -t kell fizetni a fényképezőgépek belépéséért, ahol 130 INR a hang- és fényműsor.

15. Viktória -emlékmű:

A csodálatos Kalkutta városában található Victoria -emlékmű egy gyönyörű, brit királyi emlékmű, amely Viktória királynőt tiszteli. Ez egy gyönyörű emlékmű, amelyet csodálatos parkok és tavak közepén építettek, növelve a hely esztétikai értékét, így India egyik leghíresebb történelmi helye..

történelmi helyek Indiában

 • Érdekes tények: Ennek az épületnek az építészete tükrözi az indo-szaracén újjászületés építészetét, amely a brit és a mogul építészet keveréke. Wales hercege 1906 -ban vezette az alapkövet. A győzelem angyalának figurája is egy hatalmas golyóscsapágyra van szerelve, amely lehetővé teszi a széllel való mozgást.
 • Ideális látogatási idő: A legjobb idő Kolkata meglátogatására december és február között van.
 • Időpontok: A Victoria Memorial galéria 10 órától 18 óráig tart nyitva. hétfő és nemzeti ünnepek kivételével. Látogasson el a kertekbe is, amelyek napfelkeltével nyílnak és egész nap napnyugta előtt zárnak.
 • Belépési díj: A Victoria Memorial nevezési díja 30 INR indiánok és 500 INR nemzetközi turisták számára. A terembe való belépés azonban teljesen ingyenes az iskolás gyermekek és a hadsereg személyzete számára. Míg a kertekért 10 INR belépődíjat kell fizetni.

Javasoljuk, hogy végezzen egyszerű internetes keresést, mielőtt meglátogatná ezeket a történelmi helyeket Indiában. Annak érdekében, hogy naprakész legyen a környék jelenlegi forgatókönyve az időjárás, a közlekedés és az utazás tervezése előtt figyelembe veendő egyéb lényeges dolgok tekintetében, a fent említett történelmi helyek egzotikusak és egyedülállóak, és jelentős értéket képviselnek India számára és indiánok !! Javasoljuk, hogy életében egyszer látogassa meg ezeket a történelmi emlékeket, hogy tanúja legyen India megfelelő színének.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Foglalhatunk -e jegyet online?

Válasz: A jegyek online és offline módban is megvásárolhatók. Javasoljuk azonban, hogy a látogatás előtt vásárolja meg online, hogy elkerülje a hatalmas rohanást vagy a hosszú sorokat, ami időpocsékoló tényező lesz az Ön számára. A hosszú sorokban való tartózkodás fárasztó is lehet, és lerövidíti drága idejét, amelyet ezen emlékművek bármelyikének látogatása során fog használni.

2. Milyen étkezési és szállási státusúak ezekben a történelmi emlékekben és környékükön?

Válasz: Mivel ezek a híres turisztikai helyszínek, ezek a helyek jól felszereltek éttermekkel vagy éttermekkel, hogy teljesítsék az étkezési célt. Ezeknek a műemlékeknek a közelében azonban némi nehéz szálláshelyzetet tapasztalhat, mivel ezek a város szélén találhatók. Ezentúl javasoljuk, hogy foglaljon szállodai vagy vendégházi imát a látogatására.

3. Milyen állapotú a helyi közlekedés, amelyet ezen emlékművek látogatása során lehet használni?

Válasz: Mindezek a történelmi helyek jól kapcsolódnak a helyi közlekedési rendszerhez. Mindazonáltal lefoglalhatja saját taxiját vagy taxiját is, ha nem nagyon ismeri a tömegközlekedési rendszert. A tömegközlekedési eszköz könnyen igénybe vehető. Személyes járműfoglalás esetén azonban ajánlatos előzetesen lefoglalni járművét a látogatás előtt.

4. Van -e különleges követelmény ezen történelmi helyek látogatása előtt?

Válasz: Nem, nincs külön követelmény, mielőtt meglátogatná ezeket a helyeket. A nyitvatartási idő azonban tönkreteheti az utazást. Tehát, mielőtt meglátogatná ezeket a helyeket, ismerje meg a hely nyitvatartási és zárási idejét, valamint a belépési díjat, ha van ilyen. Azt is tanácsoljuk, hogy az utazást a város éghajlati viszonyainak megfelelően tervezze meg, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az utazásból!!

5. Könnyű -e meglátogatni ezeket a történelmi helyeket??

Válasz: Igen, teljesen könnyű meglátogatni ezeket a történelmi helyeket, mivel minden város jól kapcsolódik minden közlekedési módhoz. Ha fényűző utazást tervez, könnyen elérheti a megfelelő várost légi közlekedéssel. Ha azonban gazdaságosabb közlekedési módot keres, lefoglalhatja ülőhelyét, valamint több vonatot vagy állami buszt, ami az Ön mozgása..