20 gyönyörű turisztikai hely Hong Kongban

Hong Kong egy fiatal város, és csodálatos hangulatot kölcsönöz a látogatóknak. Vannak jól fejlett épületek, gyors életmód, vidámparkok, szabadidős helyek, és a turisták idejönnek, és teljes mértékben élvezik. A természeti táj, az üzleti kultúra és Kína különleges közigazgatási része világhírű metropolisz.

Turisztikai helyek Hong Kongban

Az évek során Hongkong a világ egyik legdekoratívabb városává nőtte ki magát. Kelet Vegasának tekintik, és számtalan tennivalót és látnivalót tartalmaz. Ebben a nagyvárosban nem hiányzik az örökség és a lenyűgöző éjszakai élet, ha ez jobban lebeg a hajón. Hongkong látogatásakor számos dolgot kell elvégezni, és nem sok embernek volt lehetősége látni és meglátogatni a térképen található összes helyet, ezért az alábbiakban felsorolt ​​helyek megkönnyítése érdekében a legjobb helyek Hongkong látogatásakor Kong. Ez az útmutató segít az útvonal szűkítésében, hogy megkapja ennek a gyönyörű városnak a hangulatát,.

Csodálatos hongkongi turisztikai helyek:

Hongkongban számos turisztikai célpont található, gyönyörű helyekkel és látnivalókkal. Itt 20 legjobb és csodálatos turisztikai hely található Hong Kongban, valamint csodálatos városnéző látnivalók.

1. Ocean Park:

óceán-park-hong-kong-turisztikai helyek

Az Ocean Park Hong Kong -sziget déli végén található. Ez az egyik legnépszerűbb vidámpark, és akváriummal rendelkezik Délkelet -Ázsiában. Ők biztosítják a legjobb tengeri oktatást. Területe 170 hektár, és a világ egyik legnagyobb óceánparkja. Az emberek szeretnek idejönni családjukkal és barátaikkal, és egy vidám napot töltöttek.

2. Victoria Bay:

victoria-bay_hong-kong-turista-helyek

A Victoria -öböl Kína legnagyobb kikötője, és a harmadik a világon. A Hong Kong -sziget és a Kowloon -félsziget között helyezkedik el. A kikötő vízi járművekkel volt elfoglalva, egyenesen a történelmi Star Ferries -től a hajóutakig, teherhajókig és fából készült halászhajókig egész nap és éjszaka. Ez egy csodálatos hely a kikapcsolódásra és a kikapcsolódásra.

3. Disneyland:

disneyland_hong-kong-turista-helyek

A hongkongi Disneyland a Lantau -szigeten található. Az üdülőhelyet figyelni kell, mivel különleges látnivalókkal és a kínai kultúra érzésével rendelkezik. A hely látogatása nemcsak varázslatos élményt nyújt, hanem megtalálhatja az arany múltat ​​és a tervezett jövőt is. Miki egér és más Disney -barátok kíséretében körbejár egy csodálatos helyet, és gyermekei élvezik a legjobban.

4. Victoria Peak:

victoria-peak_hong-kong-turista-helyek

A Victoria -csúcs a legjobb hely, ahonnan a keleti gyöngy fényeinek legjobbjait élvezheti. A Peak Tower híres wok-szerű építészettel rendelkezik, amely a Peak Tram kijáratánál áll. Van egy „Odditorium”, az izgalmas Peak Explorer Motion Simulator, teraszokkal és éttermekkel. A Madame Tussaud viaszmúzeum itt található. Hírességek viaszos szobrai vannak. Ezenkívül a csúcs északi domboldalán állatkerti és botanikus kert található, amelyet Ön is meglátogathat.

5. Wong Tai Sin templom:

wong-tai-sin-temple_hong-kong-turista-helyek

A Wong Tai Sin templomot egy ősi kínai palota nyomán tervezték, és az egész belső tér gazdag kínai kultúrában. Ez a leghíresebb templom Hong Kongban. A jósok aktív szerepet játszanak. A Wong Tai Sin templom mellett a város másik két híres temploma a Man Mo templom és a Po Lin kolostor.

6. Sai Kung:

sai-kung_hong-kong-turista-helyek

Sai Kung Hong Kong egyik legszebb és legvonzóbb turisztikai helye. Sai Kung az Új Területek keleti részén található. Ez a hely magában foglalja Hong Kong fő vidéki parkját és strandját. Távol található a város nyüzsgésétől, ami csendes időt biztosít, és lenyűgöző tájjal büszkélkedhet. A tengerparton számos étterem található, és a tengerparti tájban úszva pihenhet.

7. Aberdeen kikötője & Jumbo Királyság:

aberdeen-harbour-jumbo-kingdom_hong-kong-turista-helyek

Aberdeen kikötője segít az embereknek a halakon való tartózkodásban. Hatalmas ellentéte van a modernnek & hagyományos életmód. Az aberdeeni életmódot kitalálhatja, ha meglátogatja a Jumbo Királyságot, Dr. Stanley Ho ötletgazdáját, a világhírű Jumbo Floating étterem 1976-ban épült. A pompás és gyönyörű ősi kínai császári palota stílusában díszített..

8. Lan Kwai Fong:

lan-kwai-fong_hong-kong-turista-helyek

A Lan Kwai Fong éjszakai élete elképesztő, amely nagyon közel volt Hongkonghoz. Klubok, bárok és éttermek körül forog, és az emberek szeretik élvezni az éjszakai életet. A parti állatok számára kötelező meglátogatni ezeket a nyugati stílusú éttermeket, éjszakai klubokat, jó ételeket és italokat. A partikat az utcán tartják, az emberek táncolnak és szórakoznak.

9. Stanley Market és Murray House:

stanley-market-and-murray-house_hong-kong-turista-helyek

A Stanley Market az egyik híres piac Hong Kong -sziget déli oldalán. A környezet meglehetősen pihentető, köszönhetően a nyugodt kilátásnak a tengerre. Megalkudhat, és vásárolhat a legjobb vásárlásokból, hogy hazavigye az emlékezés jeléül. Érdekes kis üzletek sorakoznak, ahol selyemruhákat, sportruházatot, művészetet, kínai ruhaékszereket és ajándéktárgyakat árulnak. A Murray House a piac közelében található, ahol ízletes ételeket fogyaszthat.

10. Vizes park:

vizes-park_hong-kong-turista-helyek

A Wet Land Park vadon élő állatokból áll, köztük madarak, szitakötők, kétéltűek, emlősök, hüllők, pillangók és halak. A Hong Kong Wet Land Park világszínvonalú ökoturisztikai létesítményként szolgál, amely elősegíti a zöld turizmust, a környezetvédelemre és a vizes élőhelyek megőrzésére irányuló oktatást. Az emberek nemcsak pusztán turistaként jönnek ide, hanem dolgozni és kutatni is e park segítségével.

11. Arany Bauhinia tér:

golden-bauhinia-square_hong-kong-turista-helyek

Az egykori brit gyarmatról a Kínai Népköztársaságba 1997 -ben egy fontos alkalomkor visszatért Hongkong. Ezután megtörtént a hongkongi különleges közigazgatási régió létrehozása. Az ünneplésre Kína központi kormánya aranyozott bauhinia -szobrot ajándékozott Hongkongnak. A szobrot a hongkongi kongresszusi és kiállítási központ melletti téren helyezték el. Ez az oka annak, hogy miért fontos turistacélpont.

12. Fényszimfónia:

symphony-of-lights_hong-kong-turistahelyek

A Fények Szimfóniája a „világ legnagyobb állandó fény- és hangműsora”, amelyet a Guinness -rekordok jegyeztek. Tovább bővítették, és több mint 40 épületet foglaltak magukban a Victoria kikötő mindkét oldalán. A nézőket lenyűgözi a felejthetetlen élmény, amelyet a zene és a narráció ötvöz, amely ünnepli Hongkong szellemiségét és sokszínűségét.

13. Madárkert:

madárkert_hong-kong-turistahelyek

A Yuen Po utcában található egy gyönyörű madárkert, amely több mint 70 madárbódéval rendelkezik, és megadja azokat a fajta madarakat, amelyeket valószínűleg nem talál máshol ilyen hatalmas számban. Van egy kert udvarokkal és holdkapukkal, amelyek nagyon tetszetősek.

14. Repulse Bay:

repulse-bay_hong-kong-turista-helyek

A Repulse -öböl Hongkong egyik legkiválóbb turisztikai helye. Az öböl elnevezése a 19. századi csatából származik, ahol a brit hadsereg visszaverte a támadó kalózokat. Ma a Repulse -öböl egy fényűző lakónegyed, ahol a strandok elképesztő hullámokat ölelnek át, és népszerű a helyiek és a turisták körében.

15. Chi Lin kolostor:

Chi Lin Nunnery_hong kong turisztikai helyek

Ez a legnagyobb buddhista komplexum, amelyet 1930 -ban építettek, majd teljesen újraépítettek fából. A helyet szépítették a lótusz tavacskákkal, valamint teanövényekkel, bougainvillea -val stb..

16. Nan Lian kert:

nan-lian-garden_hong-kong-turista-helyek

A kiemelt kiállítások bemutatják ezt a kertet, érdemes megnézni. 2003 -ban és környékén épült kert tele van egzotikus bonsai növényekkel, kőalakzatokkal, szökőkutakkal, tavakkal és még sok mással. A kert Japán valódi azonosítója, és eredetileg a fogó dinasztia fa szerkezeteinek figyelembevételével épült. Ez valóban egy zen hely, különösen akkor, ha Hongkongba látogat a másik partnerével. Ez az egyik legjobb új turisztikai hely Hongkongban.

17. Nagy Buddha:

big-buddha_hong-kong-turista-helyek

A hongkongi nagy Buddha egy ikon, amelyet minden turista számára látni kell. Oda érhet, ha szórakoztató kristálypadlós kabinos kocsikázással indul, vagy busszal indul a Tong Chung állomásról. A tetején lévő út tele van üzletekkel, amelyek a város legjobb ajándéktárgyait kínálják. Maga Buddha egy fenséges emlékmű, amely a domb tetején ül békés magatartásban, lehetővé téve, hogy tanúja lehessen Kína és Japán hitelességének.

18. Lantau -sziget:

Lantau-sziget_hong kong turisztikai helyek

A repülőtér közelében egy nagy, félreeső sziget, távol Hong Kong nyüzsgésétől. A lantaui felvonó a környék legfontosabb turisztikai attrakciója, de a sziget buja növényzete és hagyományos hangulata önmagában is egyedi látványosság. Próbáljon előre lefoglalni egy kört a felvonókon, hogy kihagyja a sorokat, amelyek nagyon sokáig tarthatnak, különösen a sietős időben. A hely tele van éttermekkel és üzletekkel, és a közlekedés mindig elérhető, így szükség esetén nagyon könnyű ingázni Hong Kong szigetére. Rengeteg látnivaló van, de ez az egyik legjobb látnivaló Hongkongban.

19. Mongkok:

mongkok_hong-kong-turista-helyek

Az egyablakos bazár Hongkongban az Ön által kedvelt márkákért a legjobb áron. Ez a helyszín tele van üzletekkel Hongkong lakónegyedének szívében, így könnyedén gyakorolhatja alkudozási készségeit, hogy kézbe vehesse a márkák által kínált legjobb termékeket. Ez az egyik legjobb hongkongi turisztikai hely, amelyet meg kell látogatni, hogy alkuhoz jusson.

20. Madame Tussaud hongkongi:

madame-tussauds-hong-kong_hong-kong-turista-helyek

Pontosan úgy, mint brit kollégája, a Madame Tussauds egy olyan hely, tele nagyon élethű viaszszobrokkal, amelyek kínai és japán hősöket, filmsztárokat és így tovább ábrázolják. Valóban nagyon ügyes turisztikai attrakció, és naponta több száz ember mozog. A szobrok mind műalkotások, és pontosan ábrázolják a régi és az új embereket, így ez az egyik legjobb látogatási hely Hongkongban.

Ez a cikk a legjobb turisztikai helyekről szól, amelyeket Hongkongban turnézva érdemes felkeresni, hogy emlékezetesebb élményt nyújtson. Hong Kong olyan széles körben elterjedt sziget, hogy mindenfelé nehéz lehet mozogni, ezért mindig jobb tudni, hogy melyek a legjobb helyek az Ön számára