8 legjobb Chhattisgarh turisztikai hely

Chhattisgarh -t a turizmus nagyszerű helyének tekintették, mivel tökéletesen ötvözi a kultúrát, a történelmet, a művészetet és a természeti környezetet. Az őserdők és a festői vízesések az egyik legjobb dolog, amit itt talál, bár a természeti szépség nagy része felfedezetlen marad. Csak egy nagyszerű fényképezőgépre, néhány közeli barátra és repülőjegyeire van szüksége, hogy Chhattisgarhba érkezzen, és megtapasztalhassa a világ legjobb dolgait.

Chhattisgarh turisztikai helyei:

Ha tervez, íme néhány javaslat, amelyek segítenek megérteni, mely helyeket érdemes meglátogatni.

1. Chitrakote -vízesés:

chhattisgarh-turistahelyek

Amikor Chhattisgarhba látogat, az első hely, amelyet meg kell látogatnia, a vízesések. Népszerű turisztikai célpontok és ideális piknikhelyek minden látogató számára. A Chitrakote vízesés itt csodálatos és lenyűgöző. A sziklákon lehulló nagy mennyiségű víz minden bizonnyal nagyszerű látnivaló. Ez a csodálatos chhattisgarh turisztikai hely, amelyet meg kell látogatni.

2. Indravati Nemzeti Parkok:

indravati-national-parks_chhattisgarh-tourist-places

A Chhattisgarh -i túra hiányos lesz, amíg meg nem látogatja az Indravati Nemzeti Parkot. Ez a hely csodálatos, gyönyörű és nagyon természetes. A fák, cserjék és állatok, valamint a természeti környezet biztosan imádni fogja ezt a helyet. Ez is segít sokat megtudni India vadvilágáról.

3. Achanakmar szentély:

achanakmar-sanctuary_chhattisgarh-tourist-places

Az Achanakmar szentély egy élet élményét nyújtja. Sokféle állatot és növényt tartalmaz, amelyek teljesen felrobbantják az elmédet. Ha még soha nem látott tigrist, és reméli, hogy láthat egyet, látogasson el erre a gyönyörű helyre, és élvezze a nagyszerű kilátásokat és a festői szépséget. Egy utazás erre a helyre soha nem okoz megbánást.

4. Ratanpur templom:

ratanpur-templom_chhattisgarh-turista-helyek

A templomok minden indiai város fő látványossága, különösen Ratanpur. E templom építészete és stílusa ragyogó. Évente több ezer látogatója van, és valószínűleg az egyik legszebb hely. Ha először látogat Indiába, ez a templom a hindu vallás kultúrájának és hagyományainak erős tükre lesz. Ez a legjobb chhattisgarh turisztikai célpont.

5. Kawardha palota:

kawardha-palota_chhattisgarh-turista-helyek

A Kawardha Palace itt található: Raipur, Chhattisgarh. Messze van a mindennapi mozgalmas élettől, és nagyszerű hely, ahol élvezi a derűs légkör békéjét és nyugalmát. Van néhány szálloda is, ha szeretne néhány napot eltölteni.

6. Kailash Nagar:

Ha Chhattisgarhba utazik, soha ne felejtse el meglátogatni Kailash Nagarot. Évtizedek óta rengeteg utazót vonzott, és továbbra is fontos hely a turisták számára. A csúcsok kalandosnak tűnnek, és szinte hasonlítanak egy ökör púpjára. Kailash Nagarnak történelmi jelentősége is van, és kirándulni ezen a helyen biztosan kifizetődő lesz.

7. Gandheshwar templom:

Gandheshwar templom

Egy másik nagy elismerést kapott templom a Bhopal Gandheshwar temploma. Ennek a templomnak az építészete elképesztő, és az oszlopok jól formázottak. Ez is nagyon jól megtervezett. A számos gyönyörű zöld fával és cserjével körülvett templom távolról gyönyörűen néz ki, és ideális hely a meditációhoz és az istentisztelethez. Ez a történelmi chhattisgarh turisztikai hely.

8. Kutumsar -barlangok:

kutumsar-caves_chhattisgarh-tourist-places

A Chhattisgarh barlangjai régiek és nagyon érdekesek. Van belőlük jó néhány; a legjobb azonban csak a Kutumsar -barlang lehet. Szinte lakoma a szemnek. Ide eljutni biztosan nagyon szórakoztató lesz, hiszen ragyogó képeket készíthet, és felejthetetlen emlékeket örökíthet meg. A barlangok történelmileg relevánsak, és meglehetősen népszerűek a turisták és az utazók körében.