9 fő vonzó turisztikai hely Seychelle -szigeteken

Seychelle -szigetek körülbelül 1500 kilométerre fekszik Afrika szárazföldjétől. Az Indiai -óceánon fekszik, és körülbelül 115 szigettel rendelkezik. A világ egyik legszebb és legrangosabb országának minősítették, és sok elismerést kapott az utazók és a látogatók részéről.

Ez a hely ideális úti cél minden nászutasnak és házaspárnak, különösen romantikus felépítése miatt. A strandok, a tiszta kék ég, a smaragdzöld vizek és a fehér homok fokozzák ennek a helynek a szépségét, és legalább egyszer meg kell látogatni. Aligha zsúfolt, ezért teljes lehetőséget nyújt a pihenésre és a nagyszerű időtöltésre a szeretteivel.

Romantikus városnéző helyek Kelet -Afrikában – Seychelle -szigetek:

1. Praslin -sziget:

Seychelle -szigetek turisztikai helyei

A Praslin -sziget Praslin egyik legjobb és legértékesebb strandja. Itt fantasztikus üdülőhelyeket és luxusszállodákat talál. Az érintetlen vizek, a hosszú fehér homokos szakaszok és a hűvös időjárás beleszeret ebbe a helybe. A Praslin Nemzeti Park nagy látványosság itt, és meg kell látogatni. Ez a csodálatos Seychelle -szigeteki turisztikai hely.

2. Aride -sziget:

aride-island_seychelles-tourist-places

Az Aride -sziget Seychelle -szigetek egyik legszebb szigete. Itt találja a legexotikusabb tengeri madarakat. Szinte tizennyolc különböző őshonos madárfaj létezik, és remek hely az ünnepek alatt.

3. Mahe -sziget:

mahe-island_seychelles-turista-helyek

Mahe a Seychelle -szigetek legnagyobb szigete, és egész évben több ezer látogatója van. Itt talál néhány ritka növényt és fajt, mint például a Medúzafa és a Seychelle -szigetek vanília és orchidea. A sziget vastag köderdőkkel rendelkezik, és távolról teljesen pompásan néz ki. A Seychelle -szigetekre tartó útja befejezetlen lesz, amíg ide nem jön. Ez a csodálatos Seychelle -szigeteki turisztikai hely, amelyet meg kell látogatni.

4. Dauban mauzóleum:

dauban-mauzóleum_sechelles-turista-helyek

A Durban -mauzóleum Seychelle -szigetek egyik félreeső pontja, és leginkább vad és vonzó kókuszfáiról ismert. Az építészet itt ragyogó, és a gazdasági jólét sokat nőtt a korábbiakhoz képest.

5. Beau Vallon:

beau-vallon_Seychelles turisztikai helyek

Beau Vallont a turisták paradicsomának tekintették. Ez a hely teljesen varázslatos. A csodálatos fák, szikrázó vizek, tiszta ég és az értékes fehér homok valóban az, amire igazán szüksége van egy nyaralás során. Ez egy nagyszerű hely azok számára, akik szeretnek békében és nyugalomban tölteni az időt. Ez a legjobb Seychelle -szigeteki turisztikai célpont.

6. Sainte Anne Marine Nemzeti Park:

sainte-anne-marine-national-park_seychelles-tourist-places

A Sainte Anne Tengeri Nemzeti Park mintegy 5 kilométerre található Victoriától, és 1973 -ban alakult. Itt tilos horgászni és vízisíelni. Ez a park hat nagy szigettel rendelkezik, amelyek közül néhány a Cerf -sziget, a Long Island, a Round Island és a Ste. Anne -sziget.

7. Curieuse -sziget:

Curieuse Island_Seychelles turisztikai helyek

A Curieuse -sziget a Praslin -sziget szomszédja, jelenleg a Seychelle -szigeteki Tengeri Technológiai Központ kezeli. Gyönyörű szőlővel és csaknem hét különböző mangrove fajjal rendelkezik. Sólyom -teknősökről és más vonzó állatokról is ismert. Ide jönni csodálatos élmény lesz.

8. Viktória:

victoria_seychelles-turista-helyek

Victoria a világ egyik legkisebb fővárosa. Így egy napon belül felfedezheti ezt a helyet. Leginkább gránit- és korallszigeteiről ismert, és nagyszerű kézműves múzeumokkal és ragyogó művészeti galériákkal is rendelkezik. Az utazás valóban emlékezetes lesz, amikor Victoria -ba érkezik. Ez a gyönyörű város a Seychelle -szigeteken.

9. La Digue -sziget:

la-digue-island_seychelles-tourist-places

Seychelle -szigeteken történő utazásakor ne felejtse el meglátogatni a szép és egzotikus La Digue -szigetet. Ez egy csodálatos hely a nyaralás alatt, és a híres Veuve Természetvédelmi Területtel rendelkezik, amelyet feltétlenül meg kell látogatnia. A rózsaszín gránit sziklák a strandokon és az állatok sokfélesége növelik varázsát és szépségét. Ez a gyönyörű Seychelle -szigeteki turisztikai hely.