9 gyönyörű Phuket turisztikai hely

Ha barátaival szeretne nyaralni, és még mindig nem tudja, melyik helyet válassza, Thaiföld csodálatos látványosságát kínáljuk Önnek: Phuket. Számos úti cél van, amelyek felejthetetlenné teszik nyaralását. A következő bekezdésekben felsoroltunk néhány Phuket -i „látnivaló”, amelyet meg kell látogatni.

Turisztikai helyek Phuketben:

Az alábbiakban felsoroltunk néhány gyönyörű Phuket -i turisztikai helyet, amelyeket meg kell látogatni képekkel.

1. Phuket óvárosa:

Phuket turisztikai helyek

Phuket óvárosa remek hely kínai, gyarmati és helyi éttermek, funky üzletek, építészet és gyönyörű látnivalók számára. Egy hétvégi délután idejönni biztosan nagyon szórakoztató, szórakoztató és még lenyűgöző lesz.

2. Bangla Road éjszakai élet:

bangla-road-nightlife_phuket-turista-helyek

A Bangla Road of Phuket a lehető legjobb éjszakai fényt kínálja. Az egzotikus táncosok, a hölgyfiúk és az elvarázsolt nyugatiak néhány közönséges ember, akiket itt talál. Ha nyitott gondolkodású, és reméli, hogy szórakozni fog a barátaival, akkor a Bangla Road éjszakai élete a hely az Ön számára. Ez az egyik legjobb látnivaló Phuketben.

3. Phang Nga -öböl:

phang-nga-bay__phuket-turista-helyek

A Phuketi Phang Nga -öböl híres, gyönyörű és nagyon egyedi. A mészkő sziklák és a smaragdzöld vizek megkülönböztetik ezt a helyet, mégis nagyon vonzóvá teszik. Ez a hely ideális mindazoknak a turistáknak, akik a béke és a pihenés idejét keresik.

4. Simon Cabaret Show:

simon-kabaré-show_phuket-turista-helyek

A Simon Cabaret Show of Phuket a leglátványosabb és fantasztikus zenei show, amelyet Thaiföld egész területén talál. A mesés jelmezek, professzionális táncmozdulatok és előadások biztosan leesik az állkapcsát. Mindegyiket a világ legjobb hölgy fiúi végzik, és ez valóban csodálatos élmény.

5. Wat Chalong és Phuket templomok:

Wat Chalong, Phuket, Thaiföld

Phuket templomairól is híres. A Wat Chalong az egyik legfontosabb itt található, és évente több ezer turistát és látogatót vonzott. Minden ünnepnap vidéki vásárokat szervez, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy megkóstolja a helyi thai nép által készített pazar és ízletes harapnivalókat. Lenyűgöző, gyönyörű és nagyon érdekes.

6. Nagy Buddha:

big-buddha_phuket-turista-helyek

A Nagy Buddha nemrégiben kiegészült Phuket szigetével. A Nakkerd -domb tetején található ez a makulátlan szerkezet abszolút szépség. A negyvenöt méter magas szobor felállításához körülbelül 30 millió baht kellett. A kilátás távolról csodálatos és lenyűgöző, és nagyon sikeresen képviseli Thaiföld kultúráját.

7. Phuket Fantasea Show:

phuket-fantasea-show_phuket-turista-helyek

A Phuketi Phuket Fantasea Show szórakoztató és izgalmas. Ezt szakemberek végzik, és valóban nagyon izgalmas. A Las Vegas -i stílusban ábrázolt színpad tele van elefántokkal, trapézművészekkel és pirotechnikával. A thai kultúra hagyományait, mítoszát és fantáziáját ötvöző műsor rendkívül szórakoztató és nagyon szórakoztató.

8. Phi Phi -sziget:

phi-phi-sziget_phuket-turista-helyek

Thaiföld leginkább Phi Phi szigetéről ismert. Nem csak népszerűek, de többször is megjelentek nemzetközi filmekben. Ennek a helynek a szépsége lenyűgöző, és az időjárás mindig hűvös és könnyű. Az érintetlen vizek, a fehér homok és a hűvös hullámok első látásra beleszeretnek. Erre a szigetre mindenképpen érdemes eljönni, és biztosan nem fog csalódást okozni. Ez Phuket egyik híres látnivalója.

9. Siam Safari:

siam-safari_phuket-turista-helyek

Ha Ön természetrajongó, és véletlenül Phuketben tartózkodik, akkor a legjobb természetjáró túrákat kínáljuk Önnek, amelyeket valaha is megtapasztalhat. Csak válasszon magának egy megfelelő szállodát, és jöjjön a Siam Safari Elephant Campba, amely Chalong gyönyörű dombjain található. Itt lehetőséged lesz elefántcsibékkel találkozni, sétálni egyet ezen a csodálatos lényen, és megismerkedni a gumigyűjtéssel is! Valóban, ez a hely csodálatos!

Remélem tetszettek ezek a turistalátványosságok Phuketen! Kérjük, ossza meg véleményét.