9 híres kenyai turisztikai hely

Kenya legismertebb a klasszikus Savanna Safaris -ról. Az ország rendkívüli ellentétben áll a desszertekkel, a hóval, az erdővel, a nyílt terekkel, az édesvízi tavakkal stb. A turisták élvezhetik a szabadtüdős merülést, a ballonozást, a sívizeket, a strandokon való pihenést stb.

Kenyai turisztikai helyek:

1. Nakuru -tó:

tó-nakuru_kenya-turista-helyek

A Nakuru -tó sekély tó Kenya szívében. Az algában felesleg van, ezért számos flamingó repül ide. A turistáknak szerencséjük lehet, hogy egyszerre akár egymillió flamingót is láthatnak, ami a helyeket a világ legnagyobb látványosságának nevezi.

2. Masai Mara naplemente:

masai-mara-sunset_kenya-tourist-places

A Maasai Mara egy népszerű park, ahol júliusban és augusztusban nagy a népesség és a gnu vándorlása. A helyet számos állat is lakja. A látvány, amikor a nap lenyugszik, és az állatok a tükörképén láthatók, lélegzetelállító pillanatot adnak minden ott tartózkodó turistának.

3. Lamu -sziget:

lamu-sziget_kenya-turista-helyek

A Lamu -sziget az ország Lamu -szigetcsoportjában található, és híres turisztikai helyszín. Lamu város Kenya legrégebbi városa, és így megőrizte varázsát az évek során. A Lamu -sziget csak sikátorokon és gyalogutakon érhető el, mivel egyetlen gépjármű sem mehet át rajta. A város lakói többnyire sétálnak, csónakon vagy szamáron utaznak.

4. A pokol kapuja:

pokol-kapu_kenya-turista-helyek

A Hell’s Gate Nemzeti Park egy apró park, amelyet a sziklák törése miatt neveztek el. Egykor egy tó mellékfolyója volt, és találékony volt a Rift -völgyben élő emberek számára. Ez egy egyedülálló vadaspark a többi között, mivel vezetők nélkül sétálhat vagy kerékpározhat. A festői kilátás gyönyörű, és számos állat található, például oroszlánok, leopárdok, gepárdok stb.

5. Tsavo Nemzeti Park:

tsavo-nemzeti-park_kenya-turista-helyek

A Tsavo a legnagyobb kenyai nemzeti park, és a világ egyik legnagyobbja is. Az óriási terület miatt az utat nyugati és keleti oldalra osztották. Ez egy olyan hely, amely tökéletes mindazoknak, akik a magányra és a nyugalomra vágynak, és az állatok pusztáját is látják a homokos vidékek kis növényzete közepette.

6. Kenya -hegy:

mount-kenya_kenya-tourist-places

A Kenya -hegy az ország legmagasabb hegye és Afrika második legmagasabb hegye, magassága 17 057 láb. A hegyről festői kilátás nyílik, csúcsával hó és erdők borítják. Nehéz felmászni a hegyre, de a túrázóknak ideális hely ez a hegy, amely rendkívül örömöt és elégedettséget okozhat nekik.

7. Malindi:

malindi_kenya-turista-helyek

Malindi bevezetés a tengerparti turista látnivalóihoz Kenyában. Korallzátonyokkal és gyönyörű strandokkal rendelkezik, amelyeket kristálytiszta, kék víz borít. Az emberek szeretnek szörfözni, sznorkelezni, mélytengeri halászatot végezni, vagy csak csendesen eltölteni a partot homokvárak készítésével. Malindi rendelkezik egy tengeri nemzeti parkkal, amely védi a halakat és a vizek élővilágát.

8. Nairobi Nemzeti Park:

nairobi-nemzeti-park_kenya-turista-helyek

A Nairobi Nemzeti Park vadon élő állatok a metropolisz városában, gyönyörű festői kilátással a felhőkarcolókra. Annak ellenére, hogy a nagyvárosban van egy kis állatkertje, még mindig magasra emeli a fejét, és kijelenti, hogy itt a lehető legtöbb állatot védik. A zebra, a gnu, az orrszarvú az állatkert egyik legkeresettebb állata.

9. Rift -völgy:

rift-völgy_kenya-turista-helyek

A Rift -völgy csodálatos festői miatt Kenyában az egyik leglátogatottabb völgy. A Holt -tengertől Mozambikig húzódik, és szinte végigfut az egész Kenyán.

Remélem tetszettek ezek a legjobb kenyai turisztikai helyek! hagyd a megjegyzésed.