9 legjobb Bhután turisztikai hely képekkel 2021 -ben

Bhután gyönyörű ország, és elismerték a turisták paradicsomaként. Zöld völgyei, hófödte hegyei, festői szépsége és buddhista kolostorai lenyűgözték minden utazót, aki meglátogatta ezt a gyönyörű helyet. Annyi érdekes turisztikai hely található Bhutánban, és a világ egyik legfontosabb látnivalója.

9 legnépszerűbb turisztikai hely Bhutánban:

Ha Bhutánba szeretne nyaralni, itt van néhány rövid információ a Bhután turizmus gyönyörű helyszíneiről.

1. Paro:

paro bhután turisztikai helyek

Paro egy kis falu Bhutánban. Ez az egyik legszebb hely, amit valaha látni fog. Két múzeumnak ad otthont, és számos történelmi emlékművel, ereklyével és struktúrával rendelkezik, amelyek tükrözik Bhután kultúráját és hagyományait. Paro csak egy bazárral, étteremmel és szállodával rendelkezik. Ezt a helyet azonban mindenképpen érdemes meglátogatni természeti és festői szépsége miatt.

2. Phajoding templom:

Phajoding Templom látnivalói Bhutánban

Mint tudjuk, milyen gazdag és virágzó Bhután kultúrája, biztosan nem hagyhatjuk ki az ország legjobb templomait. A Phajoding Temple egy közülük. A 15. században építette egy Shacha Richen nevű szent, körülbelül 12, 138 láb magasságban. A templomot vegyes tűlevelű erdők veszik körül, amelyek nagyon vonzó megjelenést kölcsönöznek neki.

3. Phuentsholing:

Fenutsholing bhután látnivalók

Phuentsholing város az indiai Jaigaon város közelében található. Itt találja a legjobb buddhista kolostorokat. Az itteni festmények teljesen lenyűgözőek, és abban az esetben, ha azt reméli, hogy megismerheti és felfedezheti a bhutáni kultúrát és hátteret, a Phuentsholing a megfelelő hely, ahol tartózkodhat. Csomagolja be a táskáját, és foglaljon repülőjegyet Bhutánba. Ez a legjobb Bhután turisztikai hely.

4. Thimphu:

Thimphu legjobb látnivalói Bhutánban

Thimphu Bhután fővárosa, és valóban csodálatos hely. Tiszta, zöld és nyugodt, magas hegyek és völgyek veszik körül. Ez az épített terület mintegy 20 000 embernek ad otthont, és Bhután egyik legjobb turisztikai helye. Ha idejön, biztosan nem fog megbánni.

5. Zangto Pelri templom:

Zango Pelri templom bhután híres helyek

A Zangto Pelri templom gyönyörű. Ez a Phuentsholing központjában található templom a nagy Guru Rinpoche szerény lakhelyének jelzése. Nagyszerű festményei Buddha életét tükrözik, valamint néhány ragyogó szobor, amelyek valóban csodálatosnak és csodálatosnak tűnnek.

6. Trashigang:

Tashigang bhután turisztikai helyszín

Trashigang egy nagy város Bhután nyílt völgyében. Az időjárás itt kiváló, az emberek és a konyha is. Néhány nemzetközi projekt is zajlott itt, és néhány nyugati külföldi arc is látható itt. Sok temploma és ereklyéje van, és rendkívül régi, de jól karbantartott város.

7. Trongsa:

Tongsa bhután turisztikai látványosságok

Trongsa egy népes város Bhután gyönyörű országában. A táj, a kultúra és a hangulat annyira lenyűgöző, hogy elbűvöl a szépsége. Ez a nemzet központja, és Bhután legjobb ételeit kínálja Önnek. Ennek a helynek a látogatása nagyon szórakoztató lesz, mivel szemtanúja lesz az itt élő emberek mozgalmas életének.

8. Punakha:

Punakha gyönyörű helyek Bhutánban

Punakha az ország legtermékenyebb völgye. Mérsékelt éghajlattal, rizságyakkal és nagyszerű tájakkal rendelkezik. Ez a hely sok ismert bhután lelki vezető otthona is volt. 4430 láb tengerszint feletti magasságban van, és ez az egyik Bhután turisztikai hely, amelyet mindenképpen meg kell látogatnia.

9. Tashichho dzong:

Tashigang bhután turisztikai célpont

Tashichho dzongot számos király, miniszter és különböző szervezet tisztségeként ismerték el. Ez volt a lelki és vallási vezetők otthona is, és nagyszerű hely a nyári szezonban.