9 legjobb mianmari turisztikai hely

Mianmar egzotikus, érdekes és titokzatos ország Délkelet -Ázsiában. A világ néhány legjobb helyével és helyszínével rendelkezik, és ha nyaralni készül, feltétlenül látogassa meg a következő bekezdésekben felsorolt ​​helyeket..

Híres és gyönyörű mianmari turisztikai helyek:

Nézzük meg a 9 legjobb mianmari turisztikai helyet.

1. Ngwe Saung Beach:

mianmari turisztikai helyek

A mianmari Ngwe Saung strand körülbelül 9 kilométer hosszú, és Délkelet -Ázsia leghosszabb strandjának minősítették. A gyönyörű Yangon város közelében található, és onnan öt órás autóútra található. Az érintetlen vizek, a fehér homok és a szép idő valóban minden, amire szüksége van, hogy emlékezetessé tegye nyaralását.

2. Putao:

putao_myanmar-tourist-places

Putao Mianmar Kachin államában található, és híres finom orchideáiról, amelyek természetesen és szépen nőnek ezen a helyen. Az időjárás itt hűvös Mianmar többi részéhez képest, és a hófödte hegyek a legegyedibb és legcsodálatosabb látnivalók közé tartoznak..

3. Monywa:

monywa_myanmar-tourist-places

Monywa körülbelül 136 kilométerre található Mandalaytól, és a legjobb kirándulási és turisztikai helyeket kínálja Mianmarban. A gyönyörű hegyi barlangok, az ősi és műemlékek és ereklyék közül néhány. De a csillagok vonzereje itt a Bodhi-tataung, amely alapvetően egy csomó banyanfa, amelyek mindegyik fa végén Buddha képe látható. Ezeknek az egzotikus banyanfáknak a megjelenése valóban emlékezetessé teszi a mianmari utazást.

4. Arany szikla:

golden-rock_myanmar-turista-helyek

Az Arany Szikla szent hely minden Mianmar országához tartozó ember számára. Nagyon népszerű, és minden évben számos utazót és turistát vonz. A Paunglaung -hegy csúcsán található, és négy órás autóútra található Yangontól. Ez egy legendás zarándokhely, és sok embert inspirált. Ez a legjobb mianmari turisztikai hely.

5. Inle -tó:

inle-lake_myanmar-tourist-places

Az Inle -tó a mianmari Shan -dombságban található, és valóban nagyon kellemes hely. Ez édesvízi test, és az időjárás itt mindig hűvösebb és szárazabb, mint Mianmar más részein. Néhány jelentős tájat talál itt: a paradicsomföldeket, virágoskerteket és zöldeket. A helyi emberek barátságossága és melegsége néhány egyedülálló és csodálatos dolog, amit itt talál.

6. KengTung:

kengtung_myanmar-tourist-places

A KengTungban az időjárás mindig hűvös, kellemes és kellemes. Ideális nászutas célpont, és tökéletes azok számára, akik hűvös időre vágynak nyaralásuk során. Itt a látogatóknak arany lehetőségük lesz tanúi lenni Mianmar kultúrájának, szokásainak és hagyományainak. Tényleg, a hely gyönyörű! Ez a csodálatos mianmari turisztikai hely.

7. Ngapali strand:

ngapali-beach_myanmar-tourist-places

A Ngapali Beach az egyik legszebb és legjobb strand, amelyet Mianmar kínál. Itt kipróbálhat szórakoztató tevékenységeket, például sétát, kerékpározást, napozást vagy úszást. Találhat olyan kereskedőket is, akik ráveszik Önt termékeik megvásárlására.

8. Bagan:

bagan_myanmar-tourist-places

Bagan a Mianmar -dinasztia felső részén található. Több mint kétezer temploma van, és népszerű az ősi műemlékeiről és ereklyéiről. Különféle közlekedési eszközök állnak rendelkezésre, amelyek segítenek felfedezni ezt a csodálatos várost! Ez az ősi mianmari turisztikai hely.

9. Yangon:

yangon_myanmar-tourist-places

Yangon Mianmar fővárosa. Ez volt a britek gyarmati fővárosa is a 19. században. A hely vonzó, mivel mindig talál hagyományosan öltözött helyi embereket, barátságos árusokat, régi buszokat és autókat, és sok más egyedi és izgalmas dolgot.