9 legjobb vietnami turisztikai hely

A turisták a világ minden tájáról érkeznek Vietnamba, elsősorban a természeti szépség miatt. A Ha Long -öböltől a gyönyörű Hoi An és Ho Si Minh -féle mauzóleumig mindez Vietnámot a turisták egyik nevezetes helyévé teszi. A strandokon és a természeti tájakon kívül régi templomokat, történelmi emlékeket is kínál, és bemutatja hagyományaikat és kultúrájukat. Az alábbiakban néhány híres vietnami turisztikai helyet láthat képekkel.

Vietnami turisztikai helyek:

1. Halong -öböl:

halong-öböl vietnami látnivalók

A Halong -öböl természeti csoda, 1600 mészkőszigettel és szigetekkel, 1500 négyzetkilométeres területen. ez a biológiai sokféleség és a gyönyörű táj miatt híres hely filmek és fotózások forgatására. 1994 -ben az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította.

2. A Vörös Dűnék:

a vörös-dűnék vietnami híres helyek

A Vörös Dűnék lélegzetelállító látványt nyújtanak a fotósoknak és a turistáknak az itt tanúskodó vörösesbarna homokszín miatt. Az emberek élvezik a homokos szánkózást és a sárkányrepülést. A helyiek piknikezni jönnek ide. A legszebb idő, amikor a látogatók vágynak arra, hogy megnézzék ezt a helyet, a naplemente.

3. Cu Chi alagutak:

cu-chi-alagutak

A Cu Chi alagutak egy háborús múzeum, amely a turistákat a keskeny és alacsony alagutakon keresztül vezeti a föld alatt. Az alagút több mint 120 km hosszú, és 1948 -ban indult, amikor a Viet Cong háborúkat folytatott a franciák ellen. Ez az egyik legnézettebb hely Vietnamban, és az emberek az útmutatók és a bent bemutatott rövidfilmek révén megismerik az alagút mögötti valódi történetet.

4. Sziasztok:

hoi-an_ gyönyörű helyek Vietnamban

Hoi An korábban a 16. és 17. században híres kereskedési hely volt. A város a tenger mellett fekszik, és a kelet és nyugat egyedi kombinációját mutatja be építészet és templomok formájában. A japán tervezésű híd, a faüzletek és a francia gyarmati házak olyan helyek, amelyeket érdemes megnézni, amelyek felderítik az utazók történetét.

5. Phu Quoc:

phu-quoc turisztikai attrakció Vietnamban

Phu Quoc Vietnam legnagyobb szigete. A sziget híres korallzátonyairól, trópusi fáiról és határozottan a csodálatos strandokról. A Bai Dai strandot a világ öt tiszta strandjává nyilvánították. Remek hely minden turista számára, hogy sütkérezzen a napon, menjen vízitúrázni, vagy csak csendesen hallgatja a hullámokat.

6. Nha Trang:

nha-trang a legjobb hely Vietnam látogatására

Nha Trang egy tengerparti üdülőhely, amely a világ második legszebb öble. A strandok homokja és az öblök vize tiszta és tiszta, ami még inkább vonzza a turistákat. A tengerpartról kilépve az emberek szemtanúi a város teljesen városi oldalának, ahol forgalmas utcák és autók emelkednek.

7. Mekong -delta:

mekong-delta egyedülálló helyek Vietnamban

A Mekong -delta Vietnam déli részén található. A Mekong folyó elesik és innen keveredik a tengerbe. A delta tele van rizsföldekkel, és Vietnam mezõgazdaságának felét termelte. Ebben a régióban sok a lakó, és az emberek többet utaznak hajókon, mint durva utakon.

8. Hue műemlékek:

színárnyalatok

A Hue műemlékeket az UNESCO a világörökség részei közé sorolja. Ez volt a főváros, mióta Gia Long, a Nguyen -dinasztia királya uralkodott. A komplexum több száz műemléket kínál, néhány pedig tönkrement. A városban sírok, templomok, könyvtárak, múzeumok stb.

9. Amerikai háborús bűnök múzeuma:

múzeum-amerikai-háborús bűnök

Az Amerikai Háborús Bűnügyi Múzeum azt a brutalitást mutatja be, amellyel a bennszülötteknek szembe kellett nézniük a vietnami háború alatt. A galériákban fényképek és katonai felszerelések találhatók. Van benne egy helikopter, egy rakétaindító, egy harci hely, egy bomba, amely 6800 kg súlyú, és még sok más dolog, amit az amerikaiak mindezt a vietnami ellen használtak a háború alatt.

Itt részletes információkat talál a vietnami turisztikai célpontokról & közeli látnivalók. Ha utazást tervez, ne hagyja ki ezeket a gyönyörű vietnami turisztikai helyeket!