Ausztrália 10 legnépszerűbb turisztikai látványossága

Menjünk ALÁ, és ezúttal Ausztráliára gondolunk. A hátsó tájak, a kenguruk, a sörök és a híres Bondi strand, Ausztrália országa sok mindent kínál. Ez egy olyan ország, ahol a sokszínűség és a tisztelet minden és minden életforma számára kiemelt fontosságú. Nem csoda, hogy a nemzet rohamosan növekszik ugrásszerűen és minden szektorban. A turizmus itt kiemelt fontosságú, és a világ minden tájáról érkező emberek élvezik Ausztrália látnivalóit, hangjait, kulturális vonatkozásait és éjszakai életét.

Az ország nagyon érdekes hely, ahol lehet látni, és annyi látnivaló és tennivaló van, ami egy kirándulást tesz a kenguruk földjére és az őslakosok otthonába egy félig sült steak! Közvetlenül a szárazföldtől a szigetig, a sivatagoktól kezdve a vadon élő állatokig, a város éjszakai életéig és a nyüzsgő, ropogós nappal, szinte mindenben egyediség rejlik, amit az emberi érzékek elképzelnek és elfognak. Bármennyire is lenyűgöző és csodálatos, Ausztrália minden bizonnyal az a hely, ahol egyszer le is szeretne telepedni.

Az ausztrálok természetüknél fogva melegek és barátságosak, és szívesen bemutatnának, veled lógnának, és elvezetnének a szép és bájos helyekre is. Ha azonban szeretne egyedül lenni és ellenőrizni az országot, itt van néhány kedvencünk. Ezért kérjük, olvassa el, és tájékozódjon erről.

Legjobb helyek:-

Sydney:

ausztrália turisztikai helyei

Ausztrália egyik legnépesebb, legnagyobb és nagyon sokoldalú városa, Sydney érdekes hely. Ne feledje, a híres Sydney -i operaház itt van, és a jól ismert dán származású John Utzon tervezte. Turistaként megnézheti a nevezetesség elejét és kulisszáját. Ha végzett az operaházzal, jobbról és balról más látnivalókat talál, például a Harbour Highlight hajóutakat, a Hunter Valley borászatokat és a híres Darling kikötőt, ahol a legjobb tengeri élet található, a Jenolan -barlangokat és így tovább..

Perth:

perth_australia-tourist-places

Menjen Perthbe, és élvezze a legjobbat ebből a forró pontból. A város látnivalójától, a vadon élő állatoktól és a vízi élvezetektől kezdve egészen a sok kalandos üzletig, amelyek végig ragadtatják Önt az utazás során, Perth soha nem fog csalódást okozni. Amit érdemes megnézni ebben a városban, a híres Perthi Állatkert, a jól ismert Stirling Gardens, a Perthi Pénzverde, a Lake Monger, a Nyugat -Ausztrália híres Művészeti Galériája, a jól ismert Nyugat -Ausztrál Múzeum, a szép koncertterem, forgalmas Kulturális Központ és a hírhedt „FŐSÉGI SZÍNHÁZ” is.

Tasmánia:

tasmania_australia-tourist-places

Tasmánia egy forró pont, ahol pihenhet, különösen a városi élet forgatagából. Ez a hely a legjobb a nyaraláshoz, a vadonhoz és a természethez. A pompás és mélyen gyökerező történelemtől a kultúráig, a legjobb strandokig és a fenséges hegyekig, még a szent lagúnákig, a lélegzetelállító növény- és állatvilágig, valamint a megbocsáthatatlan terepig, szívesen lennél itt. Tehát, ha a szépséget minden vad módján éli, Tasmánia a hely

Fraser -sziget:

fraser-island_australia-tourist-places

Fraser Is. Az egyik legjobb hely, és a világ legnagyobb homokos szigete is. Nevezze el a rejtett bekukucskáló tanösvénynek, a sziget rengeteg vadon élő állatnak és veszélyeztetett fajnak ad otthont. A dingóktól egészen a vadkutyákig, halakig és még sok másig, ez a sziget mindenben megtalálható. A strandok menedékhelyek és mennyei, ahol el lehet merülni, ezért a sziget népszerű kirándulóhely a bulik, klubok, úszás és vízi sportok számára is. A világ minden tájáról érkező emberek meglátogatják ezt a szigetet, és Önnek is ezt kell tennie

Kakadu Nemzeti Park:

kakadu-national-park_australia-tourist-places

A világörökség részeként is ismert Ausztrália egyik legjobb helye. Ez egy széles, elnyúló régió, amely északról délre 200 km -re, keletről nyugatra pedig 100 km -re fekszik. A nemzeti park gazdag növény- és állatvilággal, lélegzetelállító tájakkal, valamint bőséges őshonos növényekkel és vadon élő állatokkal rendelkezik. Ez az otthona Ausztrália nagy tekintélyű őslakóinak, a kontinens valódi lakóinak..

Uluru:

uluru_australia-tourist-places

A világ egyik leghíresebb monolit kőzete Uluru egy olyan hely, amely pillanatok alatt eláll a lélegzetétől. A világ legnagyobb csodáit tekintve Uluru természeti szépségeiről köztudott, hogy a legjobb napkeltekor és a napnyugta idején látogatni. Ekkor veszi át a természet színes tánca a monolit vörös szikláit, és rengeteg lenyűgöző mintával

Cairns:

cairns_australia-tourist-places

Ahhoz, hogy belépjen a híres NAGY BARRIER REEFS -be, át kell mennie Cairns -en. A zátonyról ismert, hogy a legnagyobb korallfajoknak ad otthont, és területe 80 millió hektár, a rettegett északkelet -ausztráliai part mentén. A korallzátony -túrák itt híresek, és a ritka tengeri élőlények és élőlények közül a legritkább találja meg a zátonyban boldogan sütkérezőket..

Kenguru -sziget:

kenguru-sziget_australia-turista-helyek

Nagyon nyugodt és nyugodt hely, a kenguru -szigetekről ismert, hogy a béke kikötői. Ha szeretsz a természetben játszani, a koalák, a wallabies, a kenguruk és a goannák itt tartanának társaságot. A szigeteken élnek a tengeri oroszlánok, delfinek, echidnák, prémes fókák, pingvinek, bálnák, őszirózsák és sasok is.

Adelaide:

Adelaide_Australia-Tourist-Places

A laza és jól megtervezett város, Adelaide egy csodálatos hely, ahol rengeteg látnivaló és kedves emberek tartózkodnak a világ minden tájáról. Ez egy ideális kiruccanási hely, és rengeteg érdekes éjszakai élettel is rendelkezik. Az Adelaide -dombok turisztikai helyszínek, a városban pedig számos tartalék és nemzeti park található. Ha egy órányira utazik a várostól, a Barossa -völgy és a McLaren Vale karjaiban lenne, amelyek híresek a finom borukról. előállítani

Jamison -völgy:

Jamison-Valley_Australia-Tourist-Places

Turisztikai csomópontként híres felvonó túra a Jamison -völgyben nem hagyható ki. A völgy lélegzetelállító és festői, ezért az emberek évről évre nyüzsögnek erre a helyre.

Reméljük, örömmel olvasta Ausztrália tíz legjobb helyét. Tervezzük, hogy hamarosan odaküldjük, mondjuk!!