10 bedste turiststeder i Vizag

Vizag er en af ​​Indiens foretrukne turistmål. Stedet skal tilbyde smukke scenerier, strande og endda historiske monumenter og levn, der tager turisterne med ind i landets kultur og arv. Visakhapatnam er en del af Andhra Pradesh, og dets stigende antal turister har fået regeringen til at fastholde turistens pletter endnu mere fra tidligere. Her er 10 bedste Vizag -turiststeder, der er angivet nedenfor.

10 bedste turiststeder at besøge i Vizag:

1. Kailasagiri:

kailasagiri

Kailasagiri tilbyder en spektakulær udsigt med strandene og de tilstødende bakker. Det vigtigste her, der tiltrækker turisterne, er skulpturen af ​​Shiva og Parvati, som er enorm og ser smuk ud i hvidt. Stedet udvikler sig med et dukkemuseum og spiseforbindelser i nærheden.

2. Ramakrishna Strand:

ramakrishna-strand

Ramakrishna Beach er en af ​​de mest befolkede turiststrande i visakhapatnam. Folk elsker at komme til vandsport og strandaktiviteter. Denne strand er berømt for en fest kendt som Vishakha Utsav fejret her hvert år.

3. Borra Caves:

borra-huler vizag berømte steder

Borra Caves er et vigtigt arkæologisk sted, der ligger 1400 meter over havets overflade i Anantgiri nær Vizag. Det er kendt for sine formationer af stalaktit og stalagmit og er også religiøst. Lokalbefolkningen tilbeder Shivalinga her og har også et idol af den hellige ko Kamadenu.

4. Dolphins næse:

delfiner-næse skal besøge steder i vizag

Dolphin’s Nose er en stenet odde, der er omkring 174 meter høj. Det ligner en delfins næse, og derfor er det blevet navngivet sådan. Vi kan skelne formen ud fra billedet herunder. Panoramaudsigten over byen fra dette sted er smuk, og turisterne ville ikke gå glip af at se det berømte fyrhus i nærheden.

5. Sankaram -grotter:

Sankaram smukke steder i visakhapatnam

Billedet af stupaen, vi ser herunder, er et af de vigtigste buddhistiske steder i Andhra Pradesh. Sarkaram -hulerne og stupaerne har været her siden det 1. århundrede e.Kr. og har været dedikeret til Lord Buddha. Der blev opdaget Satavahana -mønter og tidligt keramik her fra dengang.

6. Bhavikonda:

bavikonda bedste turiststeder i visakhapatnam

Bhavikonda betyder ‘Hills of Wells’, og ifølge navnet er det virkelig en bakke, der akkumulerede regnvand i brønden. Det er et af Asiens ældste steder og er virkelig taget som et af de mest hellige steder for buddhisterne, da ruiner af deres civilisation blev fundet i dette.

7. Krigsmindesmærke:

sejr-til-hav-mindesmærke turistattraktioner i vizag

Krigsmindesmærket også kendt som ‘Sejr til søs’ var blevet dedikeret til de modige soldater, der havde ofret deres liv for deres nation og for at beskytte resten af ​​befolkningen mod fare. Det ligger til venstre for strandvejen, og det vender mod ubådsmuseet. Det var blevet etableret efter sejren i Indo Pak -krigen i 1971. Der opbevares bomber, kampfly, kampvogne osv. Her.

8. Yarada:

yarada-beach visakhapatnam steder at besøge

Yarada er en privat strand, som vedligeholdes af Agrigold Group. Det ligger bag Dolphin’s Nose, og derfra får det også en smuk udsigt over stranden og byen Vizag.

9. Lawson’s Bay Beach:

lawsons-bay-beach smukke steder i vizag

Lawsons strand er en rolig strand, der ikke er for overfyldt hele tiden. Par ville elske at have en stille stund ved stranden og nyde det grønne, der står på det rene gyldne sand. Havets vand er lavt i starten og er ideelt til svømning og surfing.

Lawsons strand er en rolig strand, der ikke er for overfyldt hele tiden. Par vil elske at have en stille stund ved stranden og nyde det grønne, der står på det rene gyldne sand. Havets vand er lavt i starten og er ideelt til svømning og surfing.

10. Simhachalam -templet:

Simhachalam tempel steder at besøge i Vizag

Simhachalam -templet har sin betydning fra det gamle tempel Sri Varaha Lakhsminarasimha -templet, grundlagt i det 11. århundrede. Turister og hengivne stiger hurtigt i antal, og det er også det næstrigeste tempel i landet efter Tirupati. Den guddom, der tilbedes her, giver hellig fremtoning i sand form, kendt som ‘Nijaroopa Darshan’, i 12 timer om året. Resten af ​​tiden er idolet dækket af sandeltræsmasse.

Vizag er et af de bedste turistattraktionssteder i indien. den har mange smukke strande og kuperede områder. Kan du lide disse vizag -turiststeder? del venligst din mening.