15 bedste turiststeder at besøge i Pondicherry

Pondicherry er en favorit blandt alle turister og rejsende. Da den blev styret af franskmændene i omkring tre hundrede år, vil du helt sikkert finde noget af dens indflydelse fremherskende her. Det har nogle af de bedste arkitektur, gallerier, søer, damme og haver, du nogensinde vil være vidne til. De maleriske landskaber, frodige grønne lande og det mousserende vand er noget af dets speciale. Hvis du planlægger en rejse til Sydindien, skal du komme til Pondicherry. Din ferie her bliver fantastisk. Hvis du leder efter en tour guide, har vi listet nogle forslag.

Smukke Pondicherry turiststeder at besøge:

Pondicherry er en af ​​de mest berømte turistmål for turister. Denne artikel udarbejdede en liste over 15 enorme turiststeder at besøge i Pondicherry til din turplanlægning.

1. Franske Fort Louis:

Turiststeder at besøge i Pondicherry

Det franske Fort Louis i Pondicherry er et vigtigt monument og en førsteklasses turistattraktion. Det var en af ​​de tidligste etableringer, som franskmændene lavede, da de først bosatte sig i Indien. Det har enorme underjordiske kamre, hvor ammunition, kanoner og våben blev opbevaret. Det blev bygget i år 1709 og skal besøges en gang.

2. Aayi Mandapam:

aayi-mandapam_pondicherry-turist-steder

Aayi Mandapam er en vidunderlig regeringspark, der ligger meget tæt på Pondicherry. Det blev bygget i det sekstende århundrede og er en stor attraktion i dag. Det blev bygget i den græsk-romerske arkitekturstil og har stor historisk betydning.

3. Søer og haver:

søer-og-haver_pondicherry-turist-steder

Pondicherry er bedst kendt for sine mest vidunderlige destinationer som søer og haver. For at nævne nogle kan vi tænke på den botaniske have, The Bharathi Park, Chunnambar Backwater og Keezhoor. Disse bagvandssøer er nogle af de smukkeste steder, du nogensinde vil se i Pondicherry. De er populære picnicsteder og har et stort antal besøgende dagligt.

4. Aurobindo Ashram:

aurobindo-ashram_pondicherry-turist-steder

Aurobindo Ashram blev etableret af Sir Aurobindo Ghosh, som havde tilbragt en del år i Pondicherry. Det besøges hvert år af tusinder af hengivne og er i dag en velkendt turistattraktion. Det er et berømt pilgrimsfærdscenter og er også et sted, hvor du finder fred og afslapning.

5. 1800 -tallets lyshus:

19. århundrede-lys-hus_pondicherry-turist-steder

Det 19. århundredes lyshus er beliggende ved Red Hills i Gorimedu nær Pondicherry. Dette sted er fem kilometer væk fra den vestlige del af byen og har været besøgt af flere turister ofte. Det er en stor attraktion i Pondicherry og skal besøges en gang.

6. Ariyankuppam Arkæologiske sted:

arikamedu_pondicherry-turist-steder

Ariyankuppam arkæologiske sted er lig med paradis for alle turister og rejsende. Her blev der fundet mange vigtige og gamle romerske artefakter, som omfattede vinglas og sauceglas. Flere stykker indisk og middelhavsk keramik blev også opdaget efter grundig udgravning. Dette er et af de mest berømte turiststeder at besøge i Pondicherry.

7. Mindesmærke for fransk krig:

fransk-krig-mindesmærke_pondicherry-turist-steder

French War Memorial er en vidunderlig virksomhed beliggende i Pondicherry. Det er en hilsen til alle de tapre soldater, der frygtløst kæmpede på slagmarken og ofrede deres liv for landet. Det står som en stærk afspejling af den franske kultur og ser meget majestætisk og storslået ud på afstand.

8. Government Park:

regering-park_pondicherry-turist-steder

Government Park of Pondicherry er en typisk grøn have beliggende i Union Territory. Det ser spektakulært ud og er et godt sted for dem, der leder efter en tid med fred og ro. Atmosfæren og den dejlige atmosfære vil helt sikkert få dig til at blive forelsket i dette sted. Denne park er et af de bedste og smukkeste Pondicherry -turiststeder at besøge til sightseeing.

9. Statue af Joan Of Arc:

statue-of-joan-of-arc_pondicherry-turist-steder

Statuen af ​​Joan of Arc ligger i Union Territory of Pondicherry. Det er en historisk statue og er blevet konstrueret ved hjælp af den uberørte marmor. Det er omgivet af en smuk have og står som en hyldest til den store Jeanne d’Arc, der havde vist enorm styrke og mod på slagmarken. Hun var en sand martyr og har været en inspiration for mange.

10. Auroville:

auroville_pondicherry-turist-steder

Et af de bedste steder at besøge i Pondicherry er Auroville. Det er et meget fredeligt og smukt sted med fuld af grønt. Folk fra hele verden kommer for at se stedet og nyde dets skønhed. Et vidunderligt sted at nyde visionen fra Sri Aurobindo og mor. Cirka 1-2 kilometer er Matrimandir-udsigtspunkt. For Matrimandir er den gyldne struktur bedst, giver et vidunderligt syn og er et fantastisk og charmerende sted midt i haven.

11. Raj Niwas:

raj-niwas_pondicherry-turist-steder

Raj Niwas er officiel residens for løjtnantguvernøren i Pondicherry. Blandingen af ​​fransk og indisk arkitektur er forbløffende mærkbar. Generelt er det ikke åbent for offentligheden undtagen på visse nationale helligdage. Beliggenheden er tæt på stranden, hvilket giver den en fantastisk udsigt, og den vidunderlige have i front øger stedets skønhed. Der er også en park tæt på dette sted kaldet Bharathi Park, som også er et fantastisk sted at bruge tid.

12. Villianur:

villianur_pondicherry-turist-steder

Det er et smukt turiststed nær Pondicherry kun cirka 20 minutter væk fra hovedbyen Pondicherry. Det bedste attraktionssted på dette sted er kirken. Historiske templer som den herre Siva og Vishnu er også til stede. Dette sted har et gammelt Sri Gokilambal Thirukameswar -tempel, der er bygget i en mærkbar arkitektonisk stil. Der afholdes en årlig bilfestival på dette sted, som tiltrækker mange turister til at besøge Villianur. Dette sted er også kendt for sine andre turiststeder som St. Lourdes Church, Ezhai Mariamman Temple, Swami Ram Temple og Varadaraja Perumal Temple etc. Det er også et populært picnicsted, da det ligger tæt på hovedbyen Pondicherry.

13. Pondicherry Beach:

pondicherry-beach_pondicherry-turist-steder

Denne strand er et af de bedste steder i Pondicherry at se. Det er meget populært og er det perfekte sted at nyde kølig brise og slappe af. Der er masser af cafeterier, feriesteder og restauranter i nærheden af ​​stranden for de besøgende. Dette sted er også godt til at solbade, dyrke yoga, spille beachvolley og andre sjove aktiviteter. Dette sted er bedst for sjovt elskende mennesker og for dem, der er tæt på naturen og værner om den naturskønne sted. Det er et yndigt og dejligt sted at besøge og bør besøges mindst en gang, hvis du tager til Pondicherry.

14. Pondicherry Museum:

pondicherry-museum_pondicherry-turist-steder

Dette smukke museum ligger i Bharathi Park og er berømt for sin unikke samling af skulpturer. Det er et must at besøge turiststedet Pondicherry. Et stort galleri med arkæologiske fund, der går tilbage til romertiden Arikamedu, er til stede, og der vises også dekorerede statuer. Galleriet huser også forskellige artefakter tilhørende Cholas og Pallavas i Pondicherry og Karaikal. Det har også flere bronzestatuer af guder og gudinder sammen med kunsthåndværk, kunstværker og tempellamper. De har også en bred samling af snegleskaller bragt fra stranden. Man skal besøge dette museum for at værne om de fantastiske gamle ting og kende skønheden i antikviteter.

15. Chunnambar Boat House:

chunnambar-båd-hus_pondicherry-turist-steder

Chunnambar er det mest populære sejlads, der er berømt for sit bagvand og frodige grønne miljø omkring det. Dette sted tiltrækker mange turister, der nyder at sejle i bådhuset nær Chunnambar -floden. Dette sted er bedst egnet til sjove mennesker og fotofanatikere. Dette smukke sted tilbyder forskellige aktiviteter med speedbåde, motorbåde, jetskyer osv. Uden at være tung på lommerne. Du kan nyde god kvalitetstid og udforske stedet med minimale udgifter. Det er også et godt picnicsted, og aftentider er de bedste til at nyde sejlsport.

Disse var de 15 bedste turiststeder at se i Pondicherry. Som en ivrig rejsende skal du besøge Pondicherry og nyde de fantastiske turiststeder. Du vil blive overrasket over konstruktionen, den naturlige skønhed og charmen på stedet.