15 bedste turiststeder i Dehradun

Dehradun er hovedstaden i Uttarakhand og er kendt for sit smukke miljø, naturskønne skønhed og storhed. Det ligger i nærheden af ​​berømte bakkestationer som Mussoorie og er prydet med flere skønhedssteder og steder som f.eks. Doon Valley. Det er også porten til mange populære turistattraktioner såsom Rishikesh, Gangotri og Badrinath osv. Hvis du planlægger en ferie til Dehradun og håber at finde nogle fede steder, bør du helt sikkert følge nogle af forslagene i de næste par afsnit.

Turiststeder at besøge i Dehradun med billeder:

Nedenfor har vi en liste med 15 fantastiske dehradun -turiststeder sammen med billeder til din rejseplanlægning.

1. Rajaji National Park Du savner aldrig de vilde dyr:

Rajaji National Park steder at besøge i dehradun

Rajaji National Park er 820 kvadratkilometer og blev grundlagt i 1966. Den har et smukt økosystem og ligger i de frodige dale i Shivaliks. Kirken fyrreskove, græsarealer og græsklædte græsgange er nogle af de fælles, men alligevel vidunderlige ting ved dette sted. Dette er en af ​​de mest mindeværdige destinationer tæt på Dehradun, som giver dig det bedste sjov.

2. Røverhulen:

Robber's Cave dehradun turiststeder

Robbers Cave of Dehradun er blevet anerkendt som den mest populære turistattraktion. Det er det bedste sted at tage til ferier og er afgrænset af en meget naturlig atmosfære. En tur på cirka en kilometer vil opfriske dig, især på grund af strømmen af ​​Robber’s Cave.

3. Tapkeshwar -templet:

Tapkeshwar Temple dehradun berømte steder

Tapkeshwar -templet er et meget gammelt og gammelt tempel beliggende i Dehradun. Det er dedikeret til Lord Shiva og cirka cirka otte kilometer væk fra Dehradun. Stedet er blevet holdt med stor respekt for alle tilbedere og tilhængere af Lord Shiva. At komme her vil helt sikkert hjælpe dig med at lære om hinduisme -kulturen. Når du besøger dette vidunderlige sted, som er nærmest dehradun, føler du dig bestemt spændt, fordi det har så smukke scenerier og atmosfære.

4. Malsi Deer Park:

Malsi Deer Park dehradun turiststed

Hvis du håber på at opdage fantastiske steder og steder til picnics og dyrekiggeri, er Malsi Deer Park stedet for dig. Det er placeret i bunden af ​​Shivalik -området i Dehradun. Her finder du ikke bare hjorte, men også tigre, nilgai, påfugle og andre dyr. At gå til en kort picnic til denne eksotiske placering bliver også forfriskende.

5. Santala Devi -templet:

Santura Devi Temple historiske steder i dehradun

Santala Devi -templet ligger cirka seksten kilometer væk fra Dehradun. Det er meget overfyldt om lørdagen, da det anses for at være dagen for Santala Devi og hendes bror. Templet ser udsøgt og smukt ud og er et godt sted at besøge. Det er et af de mest turistbesøgende steder i Dehradun med kuperende vejr og hengivenhed.

6. Sahastradhara:

Sahasradhara turistattraktioner i dehradun

Sahastradhara er også kendt som stedet for tusind kilder. Det ligger nær Rajpur -floden og er omkring 16 kilometer væk fra den lille by Dehradun. Stedet bliver meget attraktivt i regntiden og er et godt sted at tage til picnic. Det har også rigelige vandkilder, som vides at have medicinske egenskaber til helbredelse af sygdom og lidelser.

7. Jwalaji -templet:

Jwalaji Temple dehradun rejse steder

Dehradun er eksotiske og lyse og templers land. Det ligger cirka 9 kilometer væk fra Mussoorie og findes lige på toppen af ​​Benog Hill. Synet er så smukt, at det ser ud som om det er på toppen af ​​bakken som en krone. Jwalaji -templet er et af de smukke dehradun -turiststeder at besøge.

8. Lachhiwala:

Lacchiwala mest populære steder at besøge i Dehradun

Lachhiwala ligger i forstæderne til denne herlige by og har frisk vand, der kommer ud af åen. Åen kommer ind i forskellige puljer, og synet er meget smukt på afstand. Vandstanden er cirka fire meter høj og er virkelig et smukt sted.

9. Bhadraj -templet:

Bhadraj -templet skal besøge steder i dehradun

Bhadraj -templet i Dehradun er dedikeret til den hinduistiske gud Lord Krishna. Beliggende i Doon Valley, er stedet fængslende og meget attraktivt. Templet ligger cirka femten kilometer væk fra Dehradun og er faktisk det bedste sted at tage hen. Dette er et af de berømte turiststeder omkring dehradun -området. Her indebærer billedet, hvor meget berømt det sted i dehradun.

10. Tiger Falls Most Adventures Place:

Tiger Falls berømte steder at besøge i dehradun

Vil du besøge Dehradun? Tiger Falls er et af de bedste steder at besøge i Dehradun. Det ligger i en højde af ca. 1400m over havet, hvilket er temmelig højt. Synet af dette vandfald er vidunderligt. Vandfaldernes maleriske skønhed kan ikke bare ignoreres. Vandfaldene også sportsskove og andre naturligt smukke steder. En af de bedste ting ved tigerfaldet er dens densitet. Det er ret dybt, og folk er fascinerede over den støj, dette vandfald genererer. Det kan siges at være et af de bedste turiststeder i Dehradun. Tigervalernes skønhed kan ikke ignoreres, og turister kommer hertil fra næsten alle hjørner af verden for at se skønheden i dette fantastiske sted.

11. Tapovan:

Tapovan

Dette er et af de mest berømte historiske steder i landet. Turister fascineres af de historiske historier og mytiske fakta om dette fantastiske sted. Der er mange vandområder omkring dette smukke sted, og det er også et berømt pilgrimssted. De religiøse sammenkomster på dette sted, der sker årligt, er uden for grænser. Intet sådant sted i indiske vidner så mange religiøse sammenkomster på én gang. Klostrene på dette sted er også ret smukke, og det hele er velholdt og godt administreret. Tapovan kan således siges at være et af de bedste turiststeder i nærheden af ​​Dehradun.

12. Mindrolling kloster:

Mindrolling kloster

Dette er et af de mest berømte steder i Dehradun. Det er fyldt med religiøs betydning og kan siges at være beboet af nogle af de vagtvinkler på dette sted (ifølge lokalbefolkningen). Stedet er også fyldt med naturlige vidundere, som faktisk omgiver dette sted. Statuen af ​​Lord Buddha er meget stor og er lavet af rent guld, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til tiltrækning af dette sted. Klosteret er også berømt for sine levn, der faktisk er et af de vigtigste elementer, der er etableret af talentfulde mennesker på dette sted.

13. Skovforskningsinstitut:

Skovforskningsinstitut

Hvis du virkelig vil lære noget, når du kommer til Dehradun som turist, så er dette det ideelle sted at besøge. Instituttet blev etableret af en af ​​de grene, der blev oprettet under det britiske styre på indisk og er enorm historisk og uddannelsesmæssig betydning for dette sted. Det kan siges at være et af de bedste steder at besøge i Dehradun. Museet placeret på dette websted er også lige så vigtigt. Museet besøges af mennesker ganske ofte og er faktisk et af de bedste steder, du kan komme og besøge i Dehradun.

14. Asan Barrage Water Sport Resort:

Asan Barrage water Sport Resort smukkeste steder i dehradun

Denne udvej blev udviklet af Garhwal Mandal Vikas Nigam og er af enorm betydning for dette sted. Stedet besøges af et ganske stort antal mennesker hvert år. Der er mange rekreative faciliteter på dette sted, såsom sejlsport, kanosejlads osv., Som gør det muligt for en besøgende at blive underholdt næsten hele dagen. Uttarakhand turistudviklingsbestyrelse arrangerer køretøjer og planlægger din rejse til dette sted. Trækfuglen er også en berømt aktivitet på dette sted. Dette er et af de bedste turiststeder i Dehradun.

15. Wadia Institute of Himalaya Geology:

Wadia Institute of Himalaya Geology

Man kan lære mange ting af dette institut. Det kan siges at være et af de bedste centre for Himalaya geologi i landet og er et af de bedste attraktionssteder her. Folk, der bor på dette sted, er meget hjælpsomme over for turisterne, og de leverer også indkvartering og nødvendigheder til disse mennesker. Det er et af de bedste steder for turister i Dehradun.