15 berømte turiststeder at besøge i Abu -bjerget

Mount Abu er en lille bakkestation, der ligger midt i Rajasthans desserter. Beliggende ved foden af ​​Aravalli -bjergkæden, er det et perfekt tilbagetog for at komme væk fra dessertenes brændende varme. Mount Abu et særpræget turistmål i Rajasthan, der tiltrækker besøgende fra alle dele af landet for at få essensen af ​​Rajasthan.

Mount Abu i Rajasthan er hjemsted for et stort antal populære turistmål. Disse omfatter naturlige attraktioner som højdepunkter med smuk udsigt over byen samt solnedgange og solopgange, historiske forter og paladser med fremragende arkitektur, museer og et sæt templer, hvoraf den mest berømte er Dilwara Jain -templerne. Ikke nok med dette, er Mount Abu det perfekte sted at tage hen for at nyde eventyraktiviteter og lignende. Denne artikel viser alle de fremragende steder, der er et besøg værd i Abu -bjerget.

Vidunderlige Mount Abu turiststeder at besøge:

Mount Abu er et af de mest berømte turistmål for turister. Denne artikel udarbejdede en liste over 15 vidunderlige turiststeder at besøge i Abu -bjerget til din planlægning af turen.

1. Dilwara -templer:

Dilwara Temple mount abu turiststeder

Dette er en af ​​de vigtigste turistattraktioner i Abu -bjerget. Templets facade er ret enkel og undergraver i høj grad de detaljerede detaljer, som interiøret indeholder! Templets konstruktion og dets indlagte værker og udskæringer overgår selv den store Taj Mahal i nogle aspekter! Det er således en underdrivelse at kalde dette tempel bare for fantastisk eller storslået. Det er en oplevelse, du skal have for dig selv, før du kan forstå dens fortræffelighed.

2. Nakki -søen:

Nakki -søen besøger steder i Mount Abu

De naturlige turiststeder i Abu -bjerget omfatter flere søer og høje halvliter. Ud af disse Nakki -søer er et af de mest romantiske turiststeder i Abu -bjerget. En picnic langs hjørnerne af denne sø er den bedste måde at fejre et jubilæum eller en stille date. Beliggenheden er også ganske velegnet til turister. Næsten alle de bedste hoteller på Abu -bjerget ligger i dens periferi.

3. Solnedgangspunkt:

Sunset Point mount abu berømt sted

Sunset point er det mest berømte punkt for at se de udsøgte solnedgange om aftenen. Det ligger blandt Aravalli -bakkerne, og det bliver ofte ret koldt, så glem ikke at tage din jakke med. Dette punkt er mest berømte Abu -turiststeder for sightseeing.

4. Achalgarh Fort:

Achalgarh Fort bedste sted at besøge i abu -bjerget

Det historiske fort Achalgarh, bygget af Rana Kumbha, ligner alle de andre storslåede rajput -forter og paladser spredt over hele Rajasthan. Dette fort ligger på toppen af ​​en høj bjergtop og tilbyder panoramaudsigt over det omkringliggende maleriske landskab. Fortet ligger tæt på hovedbyen og ligger kun få minutters gang fra det storslåede Jain -tempel. Humongous befæstede mure omgiver fortet. Nogle fantastiske billeder kan klikkes her.

5. Achaleshwar -templet:

Attraktioner i Achaleshwar -templet i Mount Abu

Dette tempel ligger tæt på Achalgarh -fortet, og derfor behøver du ikke gå af vejen for at besøge det. Men se det skal for bedre underholdning! Templet dedikeret til Lord Shiva huser en naturlig Shiva Linga. Det har også idoler fra flere andre guder, der alle omgiver linga. Disse idoler er hugget ud af en sten, der ligner en krystal og lyser klart i lyset. Templet ligger tæt på den berygtede Mandakini -sø og tilbyder således en spektakulær udsigt!

6. Guru Shikhar:

Guru Shikhar

Den højeste top af Mount Abu kaldes Guru shikhar. At besøge dette sted er således et must. Det tilbyder den bedste udsigt i hele Abu -bjerget! Luften her er frisk og kold og det omkringliggende utroligt smukt. Et tempel dedikeret til Guru Dattatreya, ligger på vej til toppen og er et andet glimrende sted at besøge i abu -bjerget.

7. Adhar Devi -templet:

Adhar Devi Temple mount abu bedste steder at besøge

Dette tempel er dedikeret til gudinden i Aruba og ligger i en hule. Dette tempel besøges af flere pilgrimme hvert år i navratriugen. Men vær advaret, du skal klatre 365 trin, der er skåret ned i bjerget for at nå døren til dette tempel! Slet ikke en let stigning, men det er det værd i sidste ende.

8. Trevors tank:

Trevor’s Tank skal besøge steder i Mount Abu

Trevor’s Tank er opkaldt efter den britiske ingeniør, der byggede dette sted. Det er en af ​​de mest populære turistmål i Abu -bjerget. Det er mest kendt for sin menneskeskabte tank, der opdrætter krokodiller. Udover dette tilbyder stedet en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab, trøstende picnicsteder og en omgivelse fyldt med alle slags træer, dyr og fugle.

9. Toad Rock:

Toad Rock

Toad Rock ligger tæt på Nakki Lake, Toad Rock, som navnet antyder, er en kæmpe klippestruktur, der ligner en padde. Det er beliggende i Aravalli -bjergkæden med behagelig atmosfære. Toad Rock sammen med nogle andre klippeformationer er også et velegnet sted til klippeklatring og trekking. Mens du klatrer til toppen af ​​klippen, kan du se på den betagende udsigt over bakkerne og søen.

10. Jaipur House:

Jaipur House mest populære steder at besøge i Mount Abu

Royal Jaipur House er et kulturarv i Abu-bjerget, der blev bygget af Hans Højhed Maharaja Ram Singh i 1897. Stedet er kendt for sin maleriske beliggenhed og er nu blevet omdannet til et kulturarvshotel med topmoderne teknik faciliteter og faciliteter.

11. Brahma Kumari World Spiritual University:

Brahma Kumari World Spiritual University

Brahma Kumari World Spiritual University er hovedkvarteret for Brahma Kumaris, en organisation dedikeret til at undervise i Raja Yoga og andre former for meditation. Det er også det valgte sted at være vært for den internationale fredskonference siden år 1982. Centret er en ideel destination for at komme væk fra livets stress og jag og søge ro.

12. Vimala Vasahi -templet:

Turiststeder i Vimala Vasahi -templet i abu -bjerget

Vimala Vasahi -templet er en vigtig religiøs destination for tilhængere af jainisme. Templet er dedikeret til Adinath, som var den første Jain Tirthankaras. Vimala Vasahi -templet har et metallisk idol af Saint Adinath lavet af guld og messing, så sørg for at du ikke går glip af at besøge dette sted under dit ophold i Abu -bjerget. Dette er et af de mest besøgende og ideelle turiststeder at besøge i Abu -bjerget.

13. Honey Moon Point:

Honey Moon Point

Honey Moon Point ligger i en højde af 4000 fod på den nordvestlige side af Nakki-søen. Dette punkt er også kendt som Anadara Point, efter en lille landsby ved navn Anadara. Det er den perfekte destination for at tage lange, fredelige romantiske gåture, mens du nyder den betagende udsigt over det omkringliggende landskab. Dette punkt er et af de mest romantiske og smukke turiststeder i Mount Abu for par.

14. Gaumukh -templet:

Gaumukh Temple mount abu

Gaumukh -templet er et must -besøg i Abu -bjerget. Templet er omgivet af naturskøn skønhed og viser sig også at være et perfekt sted for picnic eller vandreture. Gaumukh -templet er dedikeret til den store hinduistiske Saint Vashishth og er et vigtigt religiøst sted for hinduistiske pilgrimme.

15. Mount Abu Wild Life Sanctuary:

Mount Abu Wild Life Sanctuary

Dyrelivet i Abu -bjerget er spredt over et område på 288 kvadratkilometer og blev etableret i 1980. Helligdommen viser en overflod af flora og fauna og er også hjemsted for vilde dyr som leopard, hyena, langur, jungle cat, sambhar, bjørn og vildsvin for at nævne nogle få. Løver og tigre kan ikke længere ses, og du kan kun finde spor af deres tidligere bolig. Mount Abu vilde livshelligdom er også et must -besøgsmål for ivrige fugleelskere, da der findes mere end 250 fuglearter her. Mens du går, må du ikke gå glip af at se de grå junglehøns, en unik beboer i området.

Mount Abu er et af disse turistmål i staten Rajasthan, der stadig er overfyldt af besøgende året rundt. Stedet med sin naturlige skønhed og frodige grønne omgivelser udviser en karakteristisk blødning af Rajasthan, der helt sikkert vil lokke dit sind og sjæl.